Stäng

Kvinnor och barn misshandlade på asylboende

INVANDRARVÅLD. Under lördagskvällen utbröt ett bråk mellan de boende på en asylförläggning i Munkfors. Tre personer fick föras till sjukhus för vård och fyra person greps för grov misshandel.

– Det är kvinnor och barn som har blivit misshandlade, säger Peter Uulas, presstalseman vid Värmlandspolisen. Det är sju målsägare och vi vet inte riktigt vad som hände än men en kvinna fick en tallrik i huvudet och en skada på fingret.

De fyra som greps misstänkta för misshandeln och grov misshandel är alla män. Den yngsta släpptes igen under söndagen, medan de andra tre männen anhölls.

Värmlands Folkblad

8 reaktioner på “Kvinnor och barn misshandlade på asylboende

 1. Vädjar till Löfven och hens regering avgå och utlys nyval omgående! Den bland makthavarna som inte förstår hur det här kommer sluta borde spärras in på någon av Sveriges rättspsykiatriska institutioner!

  Ju längre Sverige väntar med att ta itu med problemen, desto hårdare hårdhandskar kommer att behövas för att få den berömda ordning och reda som krävs för att Sverige ska vidmakthålla demokrati och säkerhet!

  1. Pass och ID krav för att komma in i Sverige! SVERIGE MÅSTE lära av Thailand och Australien, nu räcker det med slödder!
   Sverige måste stänga gränsen under 3 år och under den tiden skicka ut de 80,000 som de sagt att de ska göra.
   Ett tak för asylrätten, helst avskaffa den helt, stopp för s.k. ensamkommande ”skäggebarn”.
   Detta har växt till en industri som försörjer många, Integrationsverket har 7000 anställda – ALLA KOSTNADER PÅ LÖPANDE RÄKNING SOM VI LÄMNAR TILL BARN OCH BARNBARN!!
   SVERIGE VAKNA!!!

   1. Skränvänstern kan gå och gräva ner sig, Sveriges befolkning kommer att resa sig!!!

 2. Dom 4 som togs för dådet får garanterat PUT för sin heroiska insats när dom misshandlade kvinnor och barn.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: