Barn hålls hemma från skolan i protest mot ”barn”


INVANDRING. Protesterna mot den nya flyktingklassen på Georgshillsskolan fortsätter. Flera föräldrar till elever på skolan har uppgett att de tänker hålla sin barn hemma om skolledningen inte backar. Men kommunen ändrar sig inte. Språkintroduktionsgruppen för tio ensamkommande flyktingungdomar ska startas som planerat i går, onsdag. 

Föräldrar som Skånskan har pratat med säger att missnöjet är stort i föräldraleden över hur kommunen har skött ärendet.
Kommunen har gjort en stor tabbe. Det här kunde ha blivit hur bra som helst om man hade haft en dialog med oss från början, säger en av föräldrarna.

Idag, onsdag, startar språkintroduktionen på Georgshillsskolan för flyktingungdomarna, som är i 16-19-årsåldern. Språkintroduktionen är till för ungdomar i gymnasieåldern som nyss har anlänt till Sverige, och är individuellt anpassad efter varje elevs behov. Syftet med utbildningen är att ungdomarna ska lära sig svenska språket så att de ska kunna gå vidare till något annat program i gymnasieskolan, eller annan utbildning.

-Pettersson undrar också hur kommunen tänker, övriga barn på skolan är 1-12 år och de nya ”barnen” uppges vara 16-19

 


6 responses to “Barn hålls hemma från skolan i protest mot ”barn”

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  Jag är rädd för att även dessa kan vara testosteronstinna sexuella vilddjur, bestar, odjur och rovdjur med pedofila böjelser. Det här känns verkligen inte bra.

  Gilla

 • Risto Matinen

  …flyktingungdomarna, som är i 16-19-årsåldern.

  Jaha, då är det som vanligt asylparasitiska skäggbarn i 20-40 års åldern.

  Kommunen har gjort en stor tabbe. Det här kunde ha blivit hur bra som helst om man hade haft en dialog med oss från början, säger en av föräldrarna.

  Knappast! Hur skulle det ens kunna bli bra?

  UT!

  Gilla

 • Koling bild i repris | Petterssons gör skillnad!

  […] Petterssons inlägg nedan om  ”flyktingbarn” som placeras i skola ihop med mycket yngre […]

  Gilla

 • Guran

  Återigen får Svenskar stå tillbaka för att dessa välfärdsturister ska få allt. Jag har sett en hel del inslag i vänstermedia (bl.a. SVT), där man intervjuar olika ensamkommande barn, ingen har sagt sig fly från krig, alla säger att de vill studera och skapa sig ett nytt liv i Sverige. Jag kan inte i mitt liv begripa varför mina skattepengar ska gå till detta samtidigt som våra egna ungdomar helt glöms bort. Jag minns senast valrörelsen där man lovade krafttag mot ungdomsarbetslösheten, inte ett ljud har hörts om detta senaste året. Jag hörde löften om studentbostäder på högskoleorter, inte ett ljud om detta heller. Jag hörde löften om vård och omsorg – det enda som har hänt är att vi skattebetalare har hamnat sist i kön för att välfärdsturisterna har förtur till tandläkare och vårdcentraler. Ett tips till vänstermedia – ta en heldag på en vårdcentral och skriv om hur det går till när kravmaskinerna anfaller i flock – förtur och allt ska vara gratis.
  Dags för ny regering nu.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Några år gammal men gäller i princip än:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: