Bilder på barnen som rånade Ylva, 63


INVANDRARVÅLD. Ylva, 63, var på väg till jobbet när hon attackerades av de två rånarna. När hon tar upp jakten på dem blir hon brutalt omkullknuffad.
– Vi hoppas någon känner igen dem. Det är fega gärningsmän som ger sig på en äldre kvinna på det här sättet, säger polisinspektör Björn Tulldahl till Brottscentralen.

Tidig söndag morgon vid klockan sex den 6 december. Det är helt tomt på perrongen vid Mälarhöjdens tunnelbanestation i Stockholm och Ylva är på väg till sitt arbete.
När rånarna rycker telefonen ur händerna på henne tar hon upp jakten på dem. Och vägrar att ge upp.

När hon hinner ikapp en av gärningsmännen blir hon utsatt för våld. Hon knuffas och faller handlöst bakåt och är nära att slå i huvudet i betongväggen.
– Hon är modig, man kan tänka sig att hon reagerar instinktivt och inte hinner tänka särskilt mycket och jag tycker även att hon är klok, när det blir våldsamt så avbryter hon, säger Björn Tulldahl, grov brott, polisen i Söderort till Brottscentralen.

– Det är fegt, Ylva är nästan uppe i pensionsåldern. Det är två unga män som ger sig på en kvinna och en drar sig inte för att knuffa henne så hon faller handlöst bakåt och det kan ju gå riktigt illa.

När gärningsmännen sedan springer ut via biljetthallen får kameran väldigt bra bilder på deras ansikten och polisen hoppas att någon känner igen dem.

– Vi hoppas att någon ska känna igen de här killarna och berätta vilka de är och var de befinner sig så vi kan gripa dem helt enkelt.

-Pettersson ser att rånet skedde den 6 december och undrar hur många människor de ”stackars flyktingbarnen” rånat sedan dess. Varför offentliggjordes bilderna inte direkt?

Rånare


46 responses to “Bilder på barnen som rånade Ylva, 63

 • eva

  Åh, sådana tultungar! Man ser att de nyss lärt sig gå.

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Åsa Romson och Stefans Lövens skyddslingar som FLYTT FÖR SINA LIV….eller 2.a generationens invandrare från Fruängen eller söderförort….Att ge sig på och råna en äldre kvinna det är det fegaste och uslaste brott som finns, de är på samma nivå som pedofilen Muhammed som gav sig på Aisha 6 år….
  Vilka förebilder har dessa grabbar ? Har de någonsin hört ordet ETIK OCH ETISKT BETEENDE ? Kan de skilja på RÄTT OCH FEL ? Uppenbarligen inte, – hatmedia och SVT matar dem med lögner om att ALLT ÄR SAMHÄLLETS FEL, DET ÄR SOCIOEKONOMISKA SKILLNADER SOM LIGGER BAKOM….
  Tyvärr är det sant att socioekonomiska orsaker är en del av förkaringen, – stora klasskillnader leder till ökad brottslighet och där är vi och värre kommer det att bli….
  Det personliga ANSVARET ligger alltid först och främst på individnivå, alla förstår eller borde förstå att man inte ger sig på en äldre kvinna och rånar henne, det är lågt, riktigt lågt….Tacka 87:an och Stefan Löven för samhällsutvecklingen!
  Rimligen vet många vilka de här killarna är….Ring polisen men något straff att tala om kommer de inte att få, men polisen tar nog gärna upp en anmälan. Man ska ha klart för sig att de här killarna lever ett asocialt liv, de begår brott VARJE DAG….SÅ DET FINNS MÅNGA OFFER DÄRUTE….

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Jag gissar att detta är asylsökande från Syrien/Afghanistan, de finns troligen vid någon inrättning för ensamkommande ”baaarn”….De kan också komma från Marocko….Vi får se….
   Jag tittar närmare på ansiktena och de utstrålar inte att de varit i Sverige särskilt länge, jag kan förstås ha fel, men det är min gissning!

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Någon som vet om polisen fick tag i brottslingarna, det var ju väldigt bra bilder, eller hur ?!
    Skulle INTE bli förvånad om polisen INTE tagit dessa svin!

    Gilla

 • Jan Forsten

  ta fast dessa kräk
  piska dessa kräk
  strimla dessa kräk
  släng dessa kräk

  men va fan gör de här i Sverige?

  Gilla

 • Synonymen

  Rikspolisgrisen är rejält illa ute nu 🙂 Det ropas på svinets avgång överallt.

  Lyckas denne vidrige man hålla sig kvar eller blir mördaren sparkad ”uppåt” som vanligt? Han har ett diger historik av maktmissbruk, misskötsel och ren brottslighet på sitt konto.

  Ska grisen fullständigt rasera Polisen också?

  Landet jag inte känner igen, del 51: Eliasson – skäms och avgå. Nu!

  http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2723

  Gilla

 • Mollie

  En sak jag jag är väldigt trött på, är att bli kallad rasist
  Varför kallar ni oss rasister när det i många fall inte handlar om rasism, men där invandrarna själva är värre rasister?

  Gilla

 • The Priest

  Hoppas Ruinfeldt är nöjd med sin import….

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Det svåra med dom där kuksugarna är att dom är så lika varandra,de har det där symbiotiskt inavlade utseendet som gör det svårt att skilja dem åt. Lika bra att gripa hela bunten och frakta hem dom till sitt ökenland,

  Gilla

  • FINSPÅNG

   Det verkar i alla fall vara en person på bloggen som håller de där brottslingarna om ryggen eftersom vissa inlägg tummas ned,dess utom verkar det inte finnas någon vilja att förklara sej,,det är dålig stil !

   Gilla

   • Kajsa

    Jag kan tycka att vissa kommentarer är lite väl grova. Nu är det inte jag som gav tummen ned men jag tycker att bra formulerade kommentarer förtjänar de tummar upp de får och de grova kommentarerna sporrar bara 87an att kalla oss rasister.

    Gilla

  • Peter Skoglund

   Håller med dig , Kajsa.

   Det finns regler för kommentarer även på Petterssons.

   Respektera dem.

   Det påpekas av bloggförfattarna………. återkommande.

   Gilla

 • Synonymen

  Rikspolisgrisens älsklingar har varit i farten igen. De som vanligt fria och slipper straff. Arabiska, muslimska eller negroida slödder sprider skräck och skyddas av DAN ”svinhuvudet” Eliasson.

  Gilla

 • Synonymen

  Ingrid och Conrad #32 med Anna Svensson

  Gilla

 • Matilda

  De skulle aldrig råna någon i sin egen folkgrupp.

  Gilla

 • Anders

  Men det är väl fint att”barnen”sysselsätter sej?Det här är ju den nya fina”kulturen som 87% ville ha,tänk om vi bara haft midsommar och sånt töntigt…..

  Gilla

 • Synonymen

  Nu har tydligen ”stirrbögen” Tobias Tobé kommit fram till att det som tidigare var en ”högerextremistisk” myt nu är en moderat sanning.

  Är det konstigt att man fullkomligt hatar politiker?

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/m-sa-ska-bidragen-till-nyanlanda-sankas

  Gilla

 • Hönsmamman

  Undrar vilken svensk deckarförfattare som som blir först att ta med verkligheten i sina berättelser? Det finns en del material att använda. En hel del. Nordic noir kan kryddas med mustiga färgstarka karaktärer med ett eftersatt inre som flödar över i vårt samhälle.

  Gilla

  • Argus

   Leif GW trots sin importerade sondotter (?) verkar vara på väg åt det realistiska hållet.

   Gilla

   • Lena

    Såg ”Veckans Brott ” med nämnde man. Tröttnade ganska snabbt men vaknade till då Hanne K och han som kn**r i bang***, kom in i studion.
    En sak är säker i de flesta fall så ljuger inte kroppsspråket inte bland västerlänningar och Leif G,s var kvällens underhållning !

    Gilla

   • Argus

    Camilla Kvartoft brukar vara lite svag i tron men här grillade hon överstegrisen så mycket som en SvT-anställd kan. Personligen tror jag inte att överstegrisen och GW kommer att tillbringa semestern ihop. 🙂

    Gilla

   • Karin

    Såg oxå programmet. Leendet på GW va oslagbart när Eliasson talade om att han chefat över både Försäkringskassan och Migrationsverket.(och det gick ju bra😝😝😝😝)

    Gilla

 • Tony

  Såg en film på facebook där en flicka blir rånad på sin
  Mobiltelefon, när hon försöker ta tillbaka den knuffar han
  henne, hennes svar blir en pungspark så att aset viker sig
  dubbel, och då får han en spark i trynet så att han säckar
  ihop. Heder åt denna flicka, precis rätt svar!
  Flickor/ kvinnor lär er självförsvar, för från samhället kommer
  ni inte att få någon hjälp, samhället förminskar istället
  brottslingars beteende. Lyssna på den fege Dan Eliassons
  försvarstal för mördaren som högg ihjäl den 22 åriga flickan
  på boendet, så förstår ni vad ni kan förvänta er av detta
  äckliga samhälle som växer runt Sosse adelen!

  Gilla

 • Involuntarium

  Så långt i från välartade fina svenska arbetarpojkar man kan komma! Ser mer ut som de tidigare och nu invällande asylturisterna!

  Bra skärpa Kling och Klang kan inte misslyckas med ett så tydligt signalement!

  Dan Eliasson avgå för Sverige och den svenska befolknings bästa! Ordningsmakten skulle också må bra av din avgång, ta donnan Carin Götblad med dig!

  Stäng gränsen nu! Avgå Löfven och utlys nyval!

  Gilla

 • ossie

  Satans jävla kriminella blattejävlar. Nackskott skulle de ha.

  Gilla

  • dave

   Det är alldeles för lindrigt. Bättre att hitta ett gamalt gruvschakt som dom får torrlägga med ett sugrör.

   Gilla

 • Synonymen

  Bild på det vidriga svin som skyddar dessa muslimska mördarmaskiner. Ser inte denne man ut som en fullblodspsykopat? Han ser genomäcklig ut! Fy fan vilken oduglig människa.

  Han får mig att vilja ta till ……..!

  http://www.expressen.se/gt/debatt-rikspolischefen-forminskar-misstankt-mordares-handlingar/

  Gilla

 • Galten

  Jag är oförmögen numera att med ord uttrycka min avsky och hat för det här drägget.

  Gilla

  • Stenbock

   Instämmer med Pettersson…Varför dröjer det alltid så länge med publiceringen ? (om bilder överhuvudtaget) Samma har jag lagt märke till i Tyskland man visar upp bilder,som mer än halvår gamla.
   Då har ju zigenare,och som i detta fall nordafrikaner redan lämnat landet !

   Gilla

  • dave

   Hat tär bara. Förakt är bättre.

   Gilla

 • Dino

  Ops sanningen svider och länkar man typ från exponerat i en viss media blir man avstängd pga att det räknas som hat site

  Gilla

 • Lena

  Bilden på skitstövlarna säger allt MENA- Monster !

  Gilla

 • The Priest

  Tacka vissa politiker för detta jävla blatte-samhälle!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: