Polisen köper pr-tjänster för 25 miljoner


POLISEN. Polismyndigheten har skrivit kontrakt med pr-byrån Prime, som ska leverera kommunikationstjänster till ett värde av 25 miljoner kronor under tre år. Avtalet undertecknades förra året och sedan i november har polisen fått fakturor på 4,1 miljoner kronor inklusive moms.

Till exempel har man fakturerats 70 210 kronor för ”ny formgivning av årsredovisning”.
Enligt tidningen har avtalet lett till intern kritik från några av de 200 anställda kommunikatörer som arbetar vid polisen.

-Pettersson undrar vad det är de 200 anställda ”kommunikatörerna” inte klarar av? Det är väl som vanligt att det inte är så noga med andras pengar…


4 responses to “Polisen köper pr-tjänster för 25 miljoner

  • Falköga

    291:an Eliasson är smart som kringgår sina 200 poliser som är kommunikatörer och i stället låter Prime komma med förslagen. Prime lär inte säga emot honom och ägarna till Prime med politisk anknytning är säkert lyckliga när de räknar intäkten. Eliasson avlönar faktiskt ett lobby-bolag. Grattis Prime till klippet! Förlorarna är allmänheten som Eliasson ska betjäna.

    Gilla

  • Hans Nilsson

    Vi skattebetalare köper PRtjänster åt polisen.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: