Vi delar inte värdegrund med S, LO, feministerna och hatmedia


KULTUR. I dessa dagar när fackförbundet Kommunal, utrikesminister Wallström och andra får löpa gatlopp i hatmedia är det rätt skönt att veta att man inte tillhör den kulturen. Ni vet hur det är, åtskilliga Sverigedemokrater har blivit uteslutna från olika LO-förbund för att LO påstår sig inte dela SD:s värdegrund. Det känns rätt skönt när man vet vad LO och S har för värdegrund. 

Likadant är det med de sexuella trakasserierna och gruppvåldtäkterna som varit på tapeten den senaste tiden.

Vänstern och PK-etablissemanget påstår att det inte handlar om kultur och etnicitet utan att det handlar om kön. Män är svin, helt enkelt eller som feministen Gudrun Schyman sa att alla män är talibaner, det blir intressant när vänstern påstår att miljön vi växer upp i är irrelevant. Det handlar om kön. Vad spelar då över hundra år kamp för jämlikhet för roll?

Nåväl, i sådana lägen känns det oerhört skönt att inte dela värdegrund med fack, s, vänster eller PK-etablissemanget.

-Petterssons ståndpunkt är att det handlar om kultur, muslimsk och annan kultur från Mellanöstern. Det är dock inte så enkelt som att det bara är ett muslimskt eller islamskt problem även om man med fog kan påstå att muslimer är rejält överrepresenterade när det gäller brott och framförallt sexualbrott. Fast det förekommer i alla klansamhällen, även kristna araber (syrianer, assyrier) är duktiga på detta, titta bara på Södertälje och läs sagorna därifrån.

Jag delar inte värdegrund med vänstern, feministerna och andra som är tysta för att de inte vill ge SD rätt. Vänstern och hatmedia tycker det är bättre att skylla på SD som är det enda partiet som inte har haft något inflytande på situationen.

Det är självklart att det bland alla unga män som kommit finns en hel del bra folk, som inte tafsar, inte våldtar och inte begår brott, troligen har de då haft en mamma som gett dem en bra uppfostran och inte fått lära sig att förakta alla kvinnor utanför släkten och framförallt utländska kvinnor.

När det odlas samma kvinnosyn som i hemlandet och det växer upp klansamhällen i hela vårt land är det skönt att inte dela värdegrund med sjuklövern och hatmedia.

Min grundinställning är konservativ, samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Därför kan jag påstå att det handlar inte om män. Det handlar om kultur, oftast muslimsk sådan.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! Ni måste ha en skruv lös säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

 


22 responses to “Vi delar inte värdegrund med S, LO, feministerna och hatmedia

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: