Kommunal vägrar avslöja pr-kostnad: ”Allmänheten behöver inte veta”

FACKLIGT. Fackförbundet Kommunal har tagit in externa aktörer för att mildra effekten av skandalerna som skakar fackförbundet. När Expressen frågar ordföranden Annelie Nordström vad pr-konsulterna kostar vägrar hon att svara. – Vi tycker inte att det är något som allmänheten behöver veta.

På frågan om medlemmarna inte har rätt att veta vad deras pengar går till blir svaret att de ska få veta så småningom. – Det går inte att bedöma nu, säger Nordström.

-Pettersson är återigen glad för att inte dela rörelsens värdegrund. PR-konsulter för att dölja att fackpamparna uppträtt som karikatyrer av grosshandlare lär inte göra saken bättre.

Alltid på Lyran med Kommunal

Vi delar inte värdegrund med S, LO, feministerna och hatmedia

13 thoughts on “Kommunal vägrar avslöja pr-kostnad: ”Allmänheten behöver inte veta”

  1. Till ” fasadmänniskorna ” i Kommunals ledning….

    Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.

  2. Kommunal är ett exempel på en fackförening där VÄNSTERNAZISTER OCH S.K. ”KOMMUNISTER” härjat länge och bl.a så är medlemskap i SD förbjudet trots att många medlemmar röstar på SD.
    Dessa s.k. ”kommunister” vet inte vad ordet betyder, de har aldrig läst ”Kapitalet” av Karl Marx. Kommunist är ett ord de kapat för att kunna yra om SOLIDARITET, KLASSKAMP, ARBETARKLASSEN….
    Jag har fattat att det varit illa men Kommunal tar priset och enligt Nordström har de hållit på med detta i decennier…HON SKA SKÄMMAS SOM AVGÅR MED AVTALSPENSION VID 60 MED 60.000 KRONOR I MÅNADEN AV MEDLEMMARNAS PENGAR ELLER C:A 3,5MILJONER FRAM TILL 65 ÅR….GISSAR ATT AVTALSPENSIONEN UPPHÖR DÅ, MEN MAN VET INTE…
    DESSA ÄR FAKTISKT VÄRSTA SORTENS SKOJARE!!!

  3. Protokoll inom Hyresgästföreningen på alla nivåer är hemliga exempelvis. Vi har inget öppet samhälle alls!

    • Jag har försökt att få ut protokoll på lokal och regional nivå. Totalt motstånd även om det handlade om det egna bostadsområdet där jag är direkt berörd.

  4. Märkligt att kostnader inte tål dagsljus? Kostnaderna är troligen på minst åtta- kanske tillock med på niosiffriga belopp!

    Tycker att medlemmarna ställer krav på att få ut bokföring komplett med noter!

    Kommunalarbetarförbundet sviker sina medlemmar gång på gång! Börjar tro att de förtroendevalda lokala ordföranden och ombud är dumma i huvudet på riktigt! De verkar hjälpa den nu sittande styrelsen och ledningen att med alla medel undanhålla sanningen för medlemmarna!

  5. De jobbar på, tack för det. Sifo och S, sämsta resultat sedan SIFO startade 1967. Tyvärr har de M störst.

  6. ”Expert: Ovanligt att nazister attackerar polisen”

    http://www.svd.se/expert-ovanligt-att-nazister-attackerar-polisen/om/sverige

    Jag kan ge mig fan på att dan ”Grisskallen” eliasson givit order om att polisen skall provocera Nordiska Motståndsrörelsen

    Varför?

    Som motvikt till alla muslimska våldtäkter och muslimska skottlossningar behövs lite nynazistiskt gatuvåld.

    Om SVINET döljer grov våldsbrottslighet begångna av muslimer (Läs: KOD291) är inget omöjligt.

Kommentera