Brand i asylboende

2016-01-19 18:37, Brand, Ängelholm
Brand i byggnad, Strövelstorp.

Larm inkommer om en brand i en fastighet på Dalsgårdsvägen. Övriga omständigheter är inledningsvis okända. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

Uppdatering: Det är en lägenhet i en radhuslänga som brunnit. Den aktuella lägenheten är helt utbränd, men ingen person uppges ha kommit till skada. Brandorsaken är okänd.

En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas i ärendet. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på en teknisk undersökning.

Polisen

-Pettersson ser att polisen inte nämner att det är ett asylboende som brann. Undrar om de fyra som bodde i lägenheten är Sverigedemokrater?

3 thoughts on “Brand i asylboende

  1. Som vanligt kan man inte låta nomader,och andra grupper som bott i grottor och under andra primitiva bostadsformer,flytta in i moderna lägenheter. Dessa radhus byggdes i en mindre avfolkningsby av investorer ,som räknade med god profit.
    Nu ”sket sig” planen fullständigt för dem,eftersom de blev allt för dyra när man ville sälja ut dem.
    Då kom ju de importerade som på beställning,och husen fylldes med arabiska berikare.De få inhemska (till största Lööf`s väljare) blev så glada över dessa exoter att man rymde ut allt i gamla gömmen och vrår,som gåvor till de nyinflyttade.Detta tog en oväntad vändning eftersom de föremålen som skänkts inte accepterades av nya folket,och ställts ut vid grönområdet.PK-pressen fick t.o.m. gå ut och vädja om,att man skulle sluta med ”insamlingarna” ! 🙂

  2. Märkligt nog gav lokalpressen redan i rubrikerna både ”asylboende” OCH ”inget attentat”…

    Är det Tafsgate som gett resultat, eller vill de förhindra en inbillad inspiration till ”SDs fotsoldater”…??

KommenteraAvbryt svar