Jag menar ALLVAR!

Hej alla samhällsengagerade samhällsmedborgare nu ska ni få insidesinformation, jag är politiker, precis så som vi alla kan vara ifall vi vill vara med i alla samhällsfrågor som är alldeles för viktiga för att enbart handläggas av tjänstemän och eliten av folkvalda.

Ni minns väl fortfarande ”the cirkle of hell”? Ni minns väl fortfarande det hellvete vi varit med om att skapa åt våra flickor och kvinnor (och pojkar), jo visst minns vi väl hur utomeuropeiska män i grupp rånar och sexuellt ofredar och kränker våra döttrar, flickvänner och fruar.

Jag är en svensk malmöitisk kvinna, jag har krav att ställa.I morse fick jag skicka iväg ännu ett mejl för att göra Sociala resursförvaltningen i Malmö uppmärksamma på att jag menar ALLVAR!

Eva-Marie <olssonevamarie@gmail.com>
06:37 (11 timmar sedan)

till registrera.soc.
Hej!

Jag har ännu inte fått några svar på mina frågor eller ens ett livstecken så jag vet att ni mottagit mitt mejl.

Var god hör av er, och jag förutsätter att mitt mejl når ut till alla i sociala resursnämnden.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson.
——————————————

Jodå jag fick ett svar tillbaka och eftersom mitt ärende ska tas upp i arbetsutskottet vid nästa nämndsammanträde så passar jag på att informera mina förra partikamrater som genom kartellbildning från alliansen utestängs från arbetsutskottsmötet. Hej Magnus Olsson, Peter Jangbro, Ortwin Lobbes och Jane Olin, gör något bra av min skrivelse. Tack på förhand!

Förvaltningsdirektör Anneli Larsson svarade i eftermiddags:
17:10 (1 timme sedan)

till mig, Jesper, Sociala
Hej. Sociala resursförvaltningen har mottagit din skrivelse och den kommer att finnas med som inkommen skrivelse vid Sociala resursnämndens sammanträde. Skrivelsen ska behandlas på arbetsutskottet i februari månad. Hälsningar Annelie Larsson

Annelie Larsson
Förvaltningsdirektör
—————————————-
jo jag har postat mit mejl för ett tag sedan på facebook, men här kommer en repris så ni vet vad det handlar om:

Hej alla politiker i sociala resursnämnden!

Det har nu snart gått två veckor sedan nyårsafton, en nyårsafton som enligt rapport för en del i staden blev till ett helvete.

Efter avslöjandena om hur asylsökande utomeuropeiska män förgrep sig sexuellt på flera hundra tyska kvinnor i Köln har vi idag även fått reda på att så och skedde på Möllevångstorget i Malmö.

Ni i presidiet inom Sociala Resursnämnden samt arbetsutskottet får mer information om staden än vad vi övriga malmöbor får därför har jag några frågor till er att besvara inom det kortaste.

Har Ni vetat om detta som hela stan, eller rättare sagt det som hela landet nu pratar om?

Hur ställer ni er till att aggresiva afghanska unga män går runt i Malmö i grupp och ofredar svenska kvinnor sexuellt? Tänker ni göra något åt det, och i så fall hur? Om ni inte tänker göra något ser jag framemot en förklaring på det.

När jag i höstas besökte ett av stadens nyöppnade asylhem för ensamkommande unga män ställde jag frågan till personal ifall de var införstådda med att de unga män som var där (ca 50) kom från land och kultur med en helt annan värdegrund och kvinnosyn än vad de flesta av oss har.

De flesta unga män som jag träffade på där på asylboendet i det gamla vandrarhemmet på Backagatan var afghaner som är det folkslag som malmöpolis vittnat om var de som sextrakasserade kvinnor på Möllan.
Personal vid asylboendet berättade för mig att man informerar männen om vilka regler som gäller i vårt land och vilken syn Vi har på män och kvinnor. Anser Ni ledamöter i Sociala Resursnämnden att informationen har slagit väl ut, är den tillräcklig?

Om Ni nu känner som jag att detta som hänt och som händer är förskräckligt, lyfter ni då frågan till era partikamrater i riksdagen att lägga beslut om att det räcker nu med immigranter. Sverige och Malmö klarar inte av fler invandrare från dysfunktionella samhällen som kommer med en vidrig kvinnosyn i bagaget.

Ni ledamöter i Sociala Resursnämnden har att fatta beslut för malmöbornas bästa, i malmbornas bästa innefattas även flickor och kvinnor.

När nu det som igår var tabu att tala om talas om idag kräver jag att Ni folkvalda tar ert ansvar och gör staden trygg på riktigt. Hur kommer Ni att arbeta för att göra staden trygg på riktigt?

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson
MalmöRisebergabäcken Malmö

23 thoughts on “Jag menar ALLVAR!

  1. O T tyvärr igen Eva-Marie.
    Fick höra av en bekant som hade bytt buss på värnhemstorget häromdagen följande…………….i bitande kyla och minusgrader så står det en man iklädd shorts, sandaler, oknäppt skjorta och dito jacka men med handskar på händerna.
    Finns alltså ingen hjälp att uppbringa om du inte tillhör lycksökarna, ockupanterna, ”entreprenörerna”, ”berikarna” , de nya svenskarna.

    • Sjuklövern är ett enfrågeparti,finns endast EN fråga som de tänker på och som priorietars, andra länders medborgare är viktiga och vårt nya fräsle,vi övriga kan hälsa hem.

  2. När man trodde att landet inte kunde mobilisera fler IDIOTER träder detta intellektuella vrak fram.

    Skicka ner Alicia Dickner till något muslimskt land. Där kan hon få sitt underliv söndertrasat av dessa muslimer hon vurmar för. Människan är 21 år och har ingen som helst aning om vad hon pratar om.

    ””Bacon – en krycka för vår kulturella identitet””

    https://archive.is/vLUEo#selection-1045.0-1049.0

  3. OT Eva- Marie.
    Jag vill minnas att du för ganska längesedan gav en kort skildring av Torekov i sommartid, din son sommarjobbade där. Eftersom jag har döda släktingar på kyrkogårdar i krokarna så följer jag med intresse även med på husmarknaden alltså det som finns för de levande, om jag inte är helt yr under nattmössan så ser jag att priserna har sjunkigt rejält sedan asylboendet inrättades för ett tag sedan. Tror även att folk som äger hus i centrum befarar nya grannar i hotellet.

    • Jo det stämmer, jag var där och hade en trevlig dag, tog en del bilder i en liten ort i sommarskrud. För övrigt är jag inte så familjär med just Torekov men så himla fint där var. Vill helst inte kolla om huspriser, man känner sig som en loser ifall man nu inte vill sko sig och få en fantasisumma av migverket så att de nya svenskarna kan få hus.

      • Jag äger inget i de trakterna, är bara allmänt intresserad kan tänka mig paniken när ”badgästerna” kommer och byn ser helt annorlunda ut, det finns nog de som redan vet med tanke på priserna.

      • Tror inte att badgästerna med Torekovmorgonrockar gillar det dom röstat fram, de vill med all säkerhet inte öppna sina hjärtan. Och sin egen börs håller dom anatgligen hårt om, andra ska betala som vanligt

  4. Kristna kvinnor med vapen tar upp kampen mot IS i Syrien………………….männen har flytt till Europa !
    ”Män” ……….aldrig men fega as ja !

  5. Eva-Marie, så fort ni utlyser skottpengar så kommer många av oss, vill ni ha öron inlämnat och duger det ex.vis med höger öron. Går det bra även med slaka öron från 7-klövern och slaskmedia?

  6. Heja dej Eva-Marie! Bra jobbat. Kan du inte passa på att fråga varför afganer ens får asyl i Sverige. Personligen har jag aldrig fattat det faktiskt. Och det är såå många afganer som är ”ensamkommande”. Vad har de för asylskäl egentligen??

    • Tack!
      Det får bli en fråga till Migrationsverket. Enligt medarbetarna vid asylboendet på Backavägen i Malmö så ”flyr” dessa ensamkommande afghanska unga män av andra orsaker, de vill skapa sig ett bättre liv. De har inget asylskäl……

  7. Dom är alla rädda för att bli avslöjade och riskera (vid ett maktskifte(då sd får makten)att bli av med sina förmåner typ ,paradvåningar ,gratissprit orgier,höga arvoden (för ingenting),sin sociala fasad .Det lätta lyxliv de lever som ansvarslösa politiker är tillskriven den nya aristokratin och överheten dvs dom själv,och i rangordningen så är invällarna den nya adeln och den etniska svensken blir underklassen som får försörja både överheten och adeln.förvänta dig inga raka snabba svar ,dom är så rädda för skandaler som avslöjar deras förräderi mot ursprungsbefolkningen

  8. Som vanligt kan jag bara berömma dig,för allt du gör för din stad Eva-Marie.
    Önskar att varje ort i landet haft någon liknande,som stod upp för ursvenska seder och bruk.Kan försäkra dig,att du har väldigt få vänner inom sektorerna av ”tjänstemän”,i alla de olika tjänstegrader…. 😉

    • Tack!
      Under det år som jag satt som ledamot i förskolenämnden märkte jag att ett flertal av tjänstemännen inte riktigt trodde på den inslagna vägen……..det märktes på dom. Jisses vad det finns många öpnna mål att sparka in bollarna i

  9. Hej Eva-Marie, du är en vinnare du ger dig inte, bra att du orkar, önskar att jag hade din energi du jobbar för Sveriges bästa, tack.
    Din bild vet inte men är det ett bi som försöker att enträget nå in till kärnan? Mycket talande bild och trägen vinner, trevlig helg !

    • Tack ska du ha Lena 🙂 Jag ger mig alldrig,jag duger. Bilden är från Risebergabäcken i Malmö, från rören kommer det skitvatten (dagvatten)från Rosengård, tagen igår. Trevlig helg till dig med vän.

      • Eva-Marie tänk vad man kan se i en bild……inte såg jag skitvatten, jag såg ett bi till höger på det högra röret, en stackare som hade vaknat innan resten av landet var vaket.
        Kanske så som det känns ibland att vara vaken bland de sovande !

      • Själv får jag associationer till ”avloppstunnlar” som gör hatmedias jobb numera, med att översvämma det etablerade etablissemanget med deras egen skit.

  10. Situationen är lika makaber som, om relaterat till böckerna ”Sagan om Ringen”, enär Frodo och hobbitserna bjuder in Orcer till Shire på ”all-inclusive” omhändertagande… Kontrasterna är liknande. Resultatet är djävulskt i lidande… Wake-the-fuck-up-people…

KommenteraAvbryt svar