Sextrakasserier – Gotland har blivit mångkulturellt


ASYLINVANDRING. Under onsdagen lämnades en anmälan om sexuellt ofredande in till polisen. ”Vi vill få in vittnesiakttagelser”. På tisdagskvällen blev flera ungdomar sexuellt ofredade på ungdomsgården i Fårösund. Händelsen har blivit mycket omskriven i sociala medier, och på Facebooksidan Fårösundstrakten är stämningen hätsk.

Fårösundstrakten

Uppgifterna nådde Region Gotland tidigt på onsdagsmorgonen och man gjorde omedelbart en polisanmälan. Stationsbefälet Michael Lindquist på Gotlandspolisen bekräftar att en anmälan om sexuellt ofredande kommit in och att polisen arbetar med ärendet.

– Vi jobbar brett med ärendet. Vi är måna om att få in så många vittnesuppgifter som möjligt. Men vi har gott hopp om att lösa det här utredningsmässigt, säger han till Helagotland.se.

Polisen säger att flera ensamkommande barn var på plats på fritidsgården. Men Michael Lindquist säger att utredningen får visa vilken roll de haft. – Vilken roll de ha har haft lämnar vi därhän tills vi vet vad som inträffat. Vi får se om det blir som målsäganden, vittnen eller misstänkta, säger han.

Han menar att det är viktigt att allmänheten lämnar tips till polisen, hellre än att skriva om händelsen i sociala medier. – Det är bättre att man lämnar viktig information till oss och inte haussar upp stämningen i sociala medier, säger Michael Lindquist.

-Pettersson tycker inte det är allmänheten som haussar upp stämningen utan de som inte kan uppträda civiliserad och de som försöker släta över problemen, från regering till handledare på asylboenden…

Fårösunds ungdomsgård är fredagens badtunnekväll inställd, undrar vad det beror på????

2016-01-14_1152

Liga från asylboende stormade butik på Gotland


28 responses to “Sextrakasserier – Gotland har blivit mångkulturellt

 • Fårösundsborna oroar sig | Petterssons gör skillnad!

  […] inte konstigt om Fårösundsborna är förbannade. Minns ni? Snart kan det finnas 600 araber i denna lilla ort med 800 invånare. Med tanke på vad vi läst om […]

  Gilla

 • Jamten

  De e så jävla sjukt hur vi kan låta oss hunsas av dessa as till muslimer!Fy fan alltid dessa as så fort de e nå jävelskap!

  Gilla

 • Joppe

  Vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser kommentarerna i de fb-trådarna.

  Småbarnsföräldrar som fiskar pk poäng genom att jobba som ”volontärer” med dessa stackars ensamkommande avskum. Man försvarar till varje pris, men om dom bara visste hur lurade dom är och vilket samhälle deras stackars barn kommer att bli tvingade att växa upp i.

  Var det verkligen värt det kommer man snart tänka. Att skrika VAKNA hjälper inte utan enkom när de själva blir drabbade kommer man inse, men då försent.

  Gilla

 • The Priest

  Verkar som att personalen är medbrottslingar till ”incidenten” då de försökt mörka det hela.

  Usch vilket oförlåtligt svek mot dessa flickor.

  Usch!

  Gilla

 • Kommendanten

  Gotland kommer snart att förvandlas till två regioner, Ziggistan och Muhammedistan.

  SD säger jag bara!

  Gilla

 • Zorro

  Nu har Sveriges minst berikade ställe också förstörts.
  Nu skall även Slitebadens hotell användas som asylboende.
  Fan, vi som hade tänkt att flytta till Gotland, men nu ….

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  När det anländer 200 000 med en övervikt av män och ökande är inget annat att förvänta. tyvärr blir det inte mindre problem med fortsatt ström av mestadels män.
  Frågan är hur många brott skall komma ske innan regeringen kommer till insikt, Statsministern med dess vurmare brukar säga att det är värt med invandring, nu har många fallit offer för densamma i dess spår, en befogad fråga är hur många offer det behövs innan ett kretin begriper vad han ställer till med.

  Gilla

 • Kurt

  Allt som krävs är ett antal stadiga gotlänningar och baseball trä. De asen tro hela tiden att inget kommer att hända dem, de behöver se at så inte är fallet. De tro vi är mesar.

  Gilla

 • Ulrika

  Det anmäldes, när zigenarna bröt sig in i en sommarstuga i Helsingborg.
  Polisen kom och tittade på, ingen åtgärd.
  Detta är tjänstefel.
  När man begär polishjälp och ingen kommer vad gör man då?
  Hur straffar man de ansvariga? Röstar på SD?

  Gilla

 • Richard

  Personalen på denna fritidsgård måste omedelbart bli avstängda från alla typer av jobb med barn och ungdomar. De har helt missförstått sin uppgift i samhället. De ska bidra till att lära ut att man är skyldig att anmäla till polisen om man har blivit utsatt för brott oavsett vem som är gärningsman.

  Gilla

 • egon

  Vad i helvete har våra politiker ställt till med, brottslingar över allt, kniv i ryggen, inbrott på natten, våldtäkter och rån. Skall vi utsättas för detta. Och importen av fler brottslingar bara fortsätter. Dom är medvetna, vad som händer men mörkar verkligheten och skyller på varandra. Stopp för helvete landet brakar ihop.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Det är nog bara Stefan ”Moron/Retarded” som är FÖRVÅNAD….han skrek åt Jimmy Åkesson under en partledardebatt att ”DE FLYR FÖR SINA LIV….”
  Detta är och kommer alltid att vara MUSLIMER/ARABER och de har alltid levt enligt koranen/sharia och förebilden heter Muhammed och var en kriminell massmördare och pedofil, yngsta ”frun” var Aisha, 6 år – RINGER NÅGRA KLOCKOR ??
  Förfan skicka UUUUT dessa ROVDJUR OMGÅENDE!!!
  Denna polis måste vara en IDIOT, – Michael Lindqvist, hur fan tror han att han kan styra vad som sägs på sociala medier ??
  Det enda positiva med detta är att det missgynnar dårar som Statssvetsaren och gynnar SD!!!
  Synd om Gotlänningarna, går från 0 brott per år till ett mångkriminellt helvete, – DAGS ATT VAKNA PÅ GOTLAND!!!

  Gilla

 • eri

  Sverige samlade feminister med gammelgäddan Gudrun i spetsen har rätt när dom säger att sexuella övergrepp inte på något vis är en ny företeelse
  (det finns skitstövlar i alla etniska grupper )Men jag tänker på det som kommit fram efter Köln ,kungsan och helsingfors ,m,m,m där anmälningarna enbart riktar sig emot skäggebarnen,dom vägrar att ta in den informationen ,,man gräver till och med fram en snutjävel som svamlandes ljuger ihop efterkonstruktioner i tv
  dom vill förstås spä ut etniciteten på gärningsmän med svenskhet ,det vore ett katastrofalt misslyckande för ”lesborna”om den hårt arbetande ,skattebetalande skötsamme svenska mannen skulle slippa undan grötsleven,det tjänar deras syfte att dra alla män över samma kam .
  (jag drar inte alla invandrare över samma kam ,,för mig så finns det riktiga invandrare ,,och så finns det blattejävlar (och det är en stor skillnad ))
  Den senaste tidens plötsligt enorma ökande antal av våldtäkter och sexuella ofredanden skulle beror på att Kalles kaviar, Kalle och hans vänner helt plötsligt mist förståndet ,, ja så måste det ju vara ,,
  Den som vågar få för sig att våldtäkts explosionen på något sätt skulle ha och göra med att det vällt in 160 000 skäggebarn är ju rasister
  160 000 skäggbarn bara i år och sedan är det väl hälften till som tagit sig in utan att registrera sig ,,90% utan id handlingar ,,helt sjukt ..vi vet inte ens vad dom heter .Jag känner inga av dom,dom kommer från andra sidan jorden ,,dom behöver tolk för att göra sig förstådda dom har en kultur och religion som jag hatar som pesten ingen av dom vill göra ”rätt för sig”dom hånar oss och beter sig som svin,,Men det förväntats att jag skall försörja kräken livet ut ,jag blir inte ens tillfrågad ,,utan det tar dom via skatten ,,
  och om jag mot alla pk,regler skulle komma på tanken att ifrågasätta detta
  så blir jag oavkortat kallad för nasist
  Byt regering nu ,,in med nya regeringen i riksdagshuset och den gamla i fängelse

  Gilla

 • Femtitalisten

  Mångfald är mängdkonflikter, mängdproblem och mängdkriminalitet och inget annat.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Självklart ska brott alltid anmälas till ordningsmakten men eftersom vi inte har fungerande media är det av yttersta vikt att skriva om händelserna och vad man känner, tycker och tänker om de brott man utsätts för!

  Dessutom blir det nu ännu viktigare att när man skriver på sociala medier informera om etnicitet, hudfärg och svenska med brytning!

  Gilla

 • Suzie

  Polisen ska sköta sitt jobb och ge fan i att vara pk och försvara barbarerna när de sexofredar unga tjejer.Vilket svek mot tjejerna som är utsatta för dessa vidriga sextrakasserier och nu är så rädda så dem inte vågar gå ut.Skäms på er inom polisen som mörkar och tystar ner sexofredanden mot tjejer/kvinnor ni medverkar till att islamisera Sverige i en rasande fart och tvinga den kvinnliga befolkningen längre tillbaka än medeltiden.Birger Jarl införde kvinnofridslagen på 1200 talet,den har Ruinfeldt och Löfven avskaffat med god hjälp av en poliskår som inte vågar stå upp för lag,rätt och ordning ,polisen tillåter vuxna män som låtsas vara barn från barbarikulturer att bete sig vidrigt och respektlöst mot svenska flickor/kvinnor.Skäms med er!!Skäms med personalen på fritidsgården,ni sviker dessa tjejer som blivit sexofredade,och hur i h-vete kan ni kräva att dem skall hålla tyst om nåt så vidrigt,dubbelt svek är det.
  Nej nej nej! såna här sjuka oacceptabla beteenden skall inte tystas ner,tvärtom dem skall skrikas ut från hustaken,så alla hör och får veta.Uppmanar alla tjejer som blir ofredade att basunera ut,skriv på alla sociala medier om vad ni blivit utsatta förLåt ingen skrämma er till tystnad.Ni har inte skuld i detta.Skulden ligger på denSverigefientliga makteliten.Må allt ont som de grovt kriminella i sjuk-klövern utsatt/utsätter svenska folket för slå tillbaka med full kraft på dem själva .

  Gilla

  • eri

   Inte bara från hustaken ,,utan i ELD SKRIFT I HIMMELEN
   Ps)stavnings o ordvalshjälpen ville inte låta mig skriva ordet hustaken utan föreslog ordet ”tutalijker”,,hm ,kan det vara ett arabiskt ord ,, och ord blev örn.Jag måste komma på ett sätt att stänga av skiten

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Extremt bra formulerat, mitt i prick! Islam/muslimer har en strategi och det är genom hot, terror, bestialiska mord skrämma till underkastelse, – de lyckas där människor håller tyst av rädsla och det är bara att se sanningen i vitögat och konfrontera de politiskt korrekta STORLJUGARNA, de håller på att importera ett inbördeskrig!!!

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Suzie….Vem du nu är – EN STOR KRAM….Ditt inlägg förtjänar 100 tummar upp!!!

   Gilla

 • Hjultomten

  ”Vi jobbar brett med ärendet”

  Facebook på dubbla skärmar?

  Gilla

 • Ståfräs

  Ca 95 % av Gotlänningarna har röstat för detta och tycker att mångfald och mångkultur hör hemma på Gotland, Grattis, för sent att lipa o gnälla nu.

  Gilla

 • Lena

  Valresultat för Gotland 2014, S, C och MP, så det som händer är ju ingen direkt överraskning.
  http://www.val.se/val/ep2014/valnatt/E/lan/09/index.html
  Valresultat för Fårö 2014, S,M och C intressant är att jämföra med siffrorna för 2010, särskilt Centern.
  http://www.val.se/val/val2014/prelresultat/R/valdistrikt/09/80/0401/index.html

  Gilla

  • age

   Enda lämpliga kommentaren till det är då: Skyll er själva!
   Och klaga inte!
   Nästa val kanske ni förstår bättre.
   Vissa vaknar ju långsamt, – när solen redan har gått upp.

   Gilla

  • Stenbock

   Som man bäddar får man ligga !

   Gilla

 • Mr Q

  Polisen handlar efter ”korrekta förhållanden”,utifrån Kalle Anka-regimens föreskrifter ! Det tråkiga är,att polisen därmed låter lägga sig ner,och krälar för den importerade svinskiten…. Fy f-n för nya Absurdistan.

  Gilla

  • age

   D.v.s. vi är redan vita slavar under islam!
   Inte ens vår poliskår skyddar oss längre!
   Gratulerar alla unga!
   Vi gamla hinner ändå njuta av det sista av vårt fosterland.
   Fundera bara på; Vilka muslimer är muslimer?

   Gilla

 • Mary Agnes

  Svenska flickor törs inte gå ut längre. Nu har de blivit av med fritidsgården också. Finns det ingen gräns på offer…?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: