Det gungar under fötterna

Så då var det gjort, jag har postat krav till politiker i Malmö, till politiker som sitter i sociala resursnämnden, och kom ihåg detta är offentliga handlingar. Tro nu inte att jag lutar mig tillbaka för det, det finns mycket att rota och röja i. Ni vet igår vaknade den skattefinansierade hatmedian……och började så smått benämna saker för vad det är, men idag sover de antagligen återigen.

Vi lever på ett gungfly, allt fler och fler känner att det gungar under fötterna. Det var inte såhär vårt mångkulturella lyckorike skulle se ut. Vi skulle antagligen enligt de politiska”ritningarna”alla gå omkring tillsammans lyckliga men i okunskap, om inte hand i hand så i vart fall utan att djuriskt våldta varandra. Att hitresta män i grupp sexuellt antastar och våldtar värdlandets kvinnor kan inte, borde inte varit med i planerna för oss, men säker kan i dessa dagar ingen vara. Vad önskar de folkvalda för oss?

Röster höjs för att detta sätt vi nu blir behandlade på av de hitresta männen med en helt annan värdegrund än vad vi har är ett uträknat förfaringssätt från deras sida för att på alla plan försvaga oss. Kvinnor och flickor ska fås att stanna inne, våra män ska känna sig svaga och otillräckliga då man inte kan försvara sina flickvänner, fruar och döttrar. Vi befinner oss i ett land och i ett skeende där vi har att välja, att böja vårt huvud eller att ta strid!

Jag utkämpar min strid mot den politiska eliten, jag är en sverigevänlig politisk kvinna. Hur som, här är mitt mejl till malmöpolitiker:

 

Hej alla politiker i sociala resursnämnden!

Det har nu snart gått två veckor sedan nyårsafton, en nyårsafton som enligt rapport för en del i staden blev till ett helvete.

Efter avslöjandena om hur asylsökande utomeuropeiska män förgrep sig sexuellt på flera hundra tyska kvinnor i Köln har vi idag även fått reda på att så och skedde på Möllevångstorget i Malmö.

Ni i presidiet inom Sociala Resursnämnden samt arbetsutskottet får mer information om staden än vad vi övriga malmöbor får därför har jag några frågor till er att besvara inom det kortaste.

Har Ni vetat om detta som hela stan, eller rättare sagt det som hela landet nu pratar om?

Hur ställer ni er till att aggresiva afghanska unga män går runt i Malmö i grupp och ofredar svenska kvinnor sexuellt? Tänker ni göra något åt det, och i så fall hur? Om ni inte tänker göra något ser jag framemot en förklaring på det.

När jag i höstas besökte ett av stadens nyöppnade asylhem för ensamkommande unga män ställde jag frågan till personal ifall de var införstådda med att de unga män som var där (ca 50) kom från land och kultur med en helt annan värdegrund och kvinnosyn än vad de flesta av oss har.

De flesta unga män som jag träffade på där på asylboendet i det gamla vandrarhemmet på Backagatan var afghaner som är det folkslag som malmöpolis vittnat om var de som sextrakasserade kvinnor på Möllan.
Personal vid asylboendet berättade för mig att man informerar männen om vilka regler som gäller i vårt land och vilken syn Vi har på män och kvinnor. Anser Ni ledamöter i Sociala Resursnämnden att informationen har slagit väl ut, är den tillräcklig?

Om Ni nu känner som jag att detta som hänt och som händer är förskräckligt, lyfter ni då frågan till era partikamrater i riksdagen att lägga beslut om att det räcker nu med immigranter. Sverige och Malmö klarar inte av fler invandrare från dysfunktionella samhällen som kommer med en vidrig kvinnosyn i bagaget.

Ni ledamöter i Sociala Resursnämnden har att fatta beslut för malmöbornas bästa, i malmbornas bästa innefattas även flickor och kvinnor.

När nu det som igår var tabu att tala om talas om idag kräver jag att Ni folkvalda tar ert ansvar och gör staden trygg på riktigt. Hur kommer Ni att arbeta för att göra staden trygg på riktigt?

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson
Malmö

8 thoughts on “Det gungar under fötterna

  1. Vi är inte på väg mot en Islamistisk stat men däremot mot diktatur. Diktatur som gamla Sovjet utövade alltså Inte diktatur som i Mellanöstern. Islamister, muslimer Afghaner är alla bara bara spelpjäser för att skapa otrygga rädda medborgare som kommer att göra vad som helst för att slippa vara så rädda t.ex. mer makt till regering och mer kontrollsystem.

    Varför tror ni att alla grova brott som våldtäkter, misshandel m.m. tystas? Ingen ska känna att de har stöd utan rädslan är vapnet de kommer att använda för att kunna skapa kontrollsamhället.

    Varför tror ni att vapenlagen stärks? För att ingen ska känna att den kan beskydda sig själv.

    De spelas på folkets rädsla över hela världen idag för att det pågår ett maktkrig, name NWO. Googla gärna och gå in på youtube.com och se på filmerna som finns än så länge. Titta gärna på ekonomisk collaps också så färstår ni.

    • Därför att Sverige är idag så korrupt. Se bara hur lätt media svängde och blev team med politikerna. Se bara hur polischefen låtsas att han inte vetat någt om alla sexövergrepp och skyller på sina egna anställda som jobbar skiten ur sig för att klara sitt jobb så gott det går. Säger bara det: – skit i att göra ett bra jobb både polis, skola, sociala. Ska det vara ett sånt jävligt arbetsklimat så tycker jag alla ska strunta i att göra sitt bästa. Gör det minsta möjliga, ingen tackar dig!.

  2. Våldtäkter har i alla tider varit ett vapen vid ockupation av ett land. Se på Afrika och på det som händer där. Läs skildringar från 2:a världskriget där tyskar, ryssar och amerikanare våldtog på sin väg framåt. Vi är under belägring och det är bara en tidsfråga innan vi får uppleva det som Libanon gick igenom. Resultatet? En islamistiskt styrd stat.

  3. Gungfly… Eva-Marie….. hade aldrig hört ordet. ”Gungfly är en matta av levande och döda växter, torv, drivved m.m. som flyter på vattnet. Gungfly är farligt att gå på eftersom man inte vet var det bär och inte bär.” Swampland är ett begrepp jag är bekant med, och i det lurar aligators och andra bestar i lugna vatten på sitt nästa offer. Ungefär som på stadens gator och torg. När tillochmed polisen är ”chockad” över den snabba utvecklingen på kort tid av aggressiva rån med sexuell prägel, så förstår man att ”makthavarna” är skräckslagna, handlingsförlamade och förstummade. Frankensteins monster har vaknat och de är för fega för att döda det.

KommenteraAvbryt svar