Man skjuten vid polisstation i Paris – ”såg ut att ha bombbälte”

ISLAM.  En knivbeväpnad man har skjutits ihjäl av polis i Paris, när han försökte ta sig in på en polisstation. Franska myndigheter uppger att han ska ha varit klädd i vad som tycks vara ett bombbälte, skriver nyhetsbyrån AP. Kroppen undersöks av en robot för att upptäcka eventuella sprängämnen.
Händelsen utreds nu som ett eventuellt terroristdåd, uppger tjänstemän enligt nyhetsbyrån AP.
Flera medier understryker att det i dag är ett år sedan attacken mot satirtidningen Charlie Hebdo och det nämns också att mannen ropade allahu akbar.

12 thoughts on “Man skjuten vid polisstation i Paris – ”såg ut att ha bombbälte”

  1. Flyktingar det skall man hjälpa som har det svårt det är självklart: Självklart att flyktingar behöver bostad. Sen vill jag att man hjälper mer svenskar som har det svårt också. Dem behöver också hjälp och bostad. Varför byggs det inte så mycket till svenskar för? Och talas det sällan svenskar som behöver hjälp och svenskar som har det svårt? Det förlite tal om svenskar har det svårt? jag blir lädsen och upprörd över det att dem intefår så mycket stöd som i från andra länder. Det är att dem får hjälp också. Fattar ni det? hjälp svenskarna som har det svårt mer nu! fixa bostad till dem också! dem är också människor. Svenskar har också faktiskt lika värde som folk från andra länder.

  2. Polisen förefaller ha agerat korrekt.
    Eloge till de.

    Återigen en muhammedan som inte kunde sitta still. Kanske ville han hamna i himlen bland oskuldskvinnorna.

  3. En Socialdemokrats forsta fraga ”Kommer detta att oka pa islamofobin???”
    Nja….Stefan Loven och VU samarbetar med Islamiska Staten manga av denna kaliber i Sverige nu!
    Kriminellt att slappa in dem inom EU, – de ar en mordarsekt muslimerna och finns manga som vill ta dem under behandling!!!

KommenteraAvbryt svar