Invandrare besökte sjukhus – personalen låste in sig

INVANDRING. En grupp bestående av både män och kvinnor, samt unga och gamla, skulle i onsdags kväll  besöka en äldre sjuk man på Slagelse sjukhus i Danmark. Besöket slutade med att personalen fick söka skydd i ett personalrum och ringa polisen. 

Det gick väldigt fel när en grupp på mellan 25 och 30 personer som inte var av danskt etniskt ursprung besökte Slagelse sjukhus.

När personalen påpekade att så många människor skulle störa både deras sjuka släkting och andra patienter, och att de därför måste delas upp i små grupper, blev de rasande och vägrade gå ut.

Efter en kort stund börjar gruppen agera aggressivt och hotade personalen verbalt. Sjuksköterskorna fann ingen annan väg än söka skydd i fikarummet och ringa polisen.

När polisen kom, vägrade besökare fortfarande lämna lokalen, och så småningom fick poliserna använda sina batonger mot flera av dem.

Till slut blev de ivägkörda men då gick flera av dem till akuten, där stämningen också blev mycket dålig, för de ville ha behandling för de slag polisen gett dem.

På akuten lyckades polisen gripa några. En 27-årig man och en 47-årig kvinna är gripna för allvarliga störningar av den allmänna ordningen. Senare upptäckte poliserna att någon av upploppsmakarna krossat en ruta på deras patrullbil.

-Pettersson tycker det är spännande när något så tråkigt som ett sjukhusbesök slutar i en våldsam konfrontation…polisen svingade batongerna, har danskarna inga dialogpoliser…

BT.se

18 thoughts on “Invandrare besökte sjukhus – personalen låste in sig

  1. Lättkränkta fega våldsmaskiner så är dom .Visar ingen respekt för oss
    nordbor .Fast dom dumma politikerna släpper in dom och ger dom pengar och husrum ändå är vi inte värda något i deras ögon .Snacka om att dom är rasister och hela tiden ljuger och kräver dom dumma social -tjänstemännen och politikerna på våra skattepengar .

  2. Men Pettersson, tänk på att våld och icke-logiskt handlande är en del av dem. Det är inget mer med det.
    Antingen gör man som sjukvårdspersonalen, tar skydd bäst man kan eller så blir man slagen/knivskuren/våldtagen/dödad.
    Det danska folket anser att det hela är i sin ordning, varför skulle de annars tillåta afrikanarabasiater i sitt eget land, Pettersson?

    Svårare än så är det inte. Handling och konsekvens, Pettersson.

  3. Med största sannolikhet var dessa individer muhammedaner eller zigenare.

    7-klövern anser att de ovannämnda berikar oss, själv säger jag att de utarmar Sverige.

    • DE ÄR SOM FISKMÅSAR, SKRIKER SKRÄNAR OCH SKITAR NER!!!
      Jag anser att de flesta som söker upp läkare och svensk sjukvård är ”hypokondriker” och/eller trötta på jobbet och behöver en sjukskrivning. De verkligt sjuka kan man räkna på ena handens fingrar.
      Sjukvårdssystemet utnyttjas av grupper som i exemplet och de har inte på ett sjukhus att göra, DEN FÖRSTA REGELN MÅSTE VARA ATT DET LAND DÄR MAN ÄR FÖDD HAR ANSVARET ATT GE SJUKVÅRD, DET KAN INTE VARA ANDRA STATERS UPPGIFT, EXEMELVIS SVERIGE, NORGE, FINLAND, DANMARK….
      Det är hög tid att stänga EU:s gränser för andra staters PARASITER. Varje land inom EU måste sköta gränskontrollerna själva, EU kommer på sikt att avvecklas, antingen under ordnade förhållanden eller genom en jättekollaps, se exemplet Grekland, det säger sig självt att ett sådant RUTTET SYSTEM SOM EU KOMMER RUTTNA IHOP OCH KOLLAPSA!
      Betr. sjukvården måste den saneras att inte bekosta vård av allsköns dräggel, vi har inte råd med dessa främlingar/samhällsparasiter/araber/muslimer/zigenare.

  4. Det var väl arvingarna till gubben som blev förbannade när dom såg att han fortfarande levde ,det är som man säger släkten är värst.

  5. Man kan förstå det är bråk i länderna dessa människor kom från.
    Varför får de vara i ett västland?
    Undrar om meandertalare betett sig så.

  6. Det kommer att kosta mer att skydda välfärdsinstitutioner än kostnaden för själva välfärden om patientklientelet inte är mer allmänbildning än så här.

    Dessa personer bör få åka tidsmaskin tillbaka till den tidsålder de är mogna för. Kanske någon på 500 talet f Kr såg upp till dem som hjältar? Nä det är nog bara de närmast sörjande som har dom känslorna för dem?

KommenteraAvbryt svar