Asylsökande går kurs i hur man behandlar kvinnor

INVANDRING. När Abdu Osman Kelifa, en muslimsk asylsökande från Afrikas horn, kom till Europa blev han chockad av att se kvinnor i minimala kläder, dricka alkohol och kyssas offentligt. Hemma, hade han bara sett prostituerade gör det, och lokala par kramas bara, de kysser aldrig varandra offentligt. 

I Norge deltar Herr Kelifa frivilligt i en banbrytande och, på vissa håll, kontroversiellt som syftar till att förhindra sexuellt och annat våld genom att hjälpa manliga invandrare från samhällen som är i stort sett segregerade eller där kvinnor aldrig visar hud eller offentlig tillgivenhet att anpassa till mer öppna europeiska samhällena.

-Pettersson tror Herr Kelifa och de andra ljuger, de har säkert sett på film och TV, hur kvinnor i väst är klädda och uppträder och det är en av anledningarna till att de kommer hit.

Även en muslim vet att han inte får våldta kvinnor, stjäla eller begå andra brott, det behövs inga kurser för det. Det är bara flathet. Skicka bara hem dem som inte följer lagar och regler så sprider det sig, invandringen minskar och de som kommer är skötsamma.

2015-12-23_0730

Läs mer på New York Times

Sudan, är liksom resten av Afrika i grunden stenrikt, där finns alla möjligheter till ett bra liv. Det som saknas är kloka politiker som håller islam kort och det kan tyvärr inte vi hjälpa till med så Herr Kelifa och hans kompisar borde återvända hem och börja jobba… 

 

14 thoughts on “Asylsökande går kurs i hur man behandlar kvinnor

  1. De vet mycket väl att muslimska kvinnor inte får våldtas. De respekterar det. Samtidigt står det i deras sagobok att icke-muslimska kvinnor är tillåtna att våldta. Detta kan inte någon batikhäxekurs i världen ändra på.

  2. Alla dessa underutvecklade individer skulle få svära en
    trohetsed om att följa landets seder och bruk för att
    överhuvudtaget bli insläppta i landet, och om detta
    inte följs är det bara att åka ut härifrån. Låt 2016 bli
    året när det blir slut på allt daltande med oseriösa
    figurer!

    • Som muslim har de redan svurit en trohetsed och den är inte reversibel.
      Att svära en ny trohetsed i Sverige till vårt fosterland skulle innebära att de undertecknar sin dödsdom. De skulle då bli ”otrogna”.
      ”Otrogna” är för en muslim, tillåtet att döda.
      Muslim är muslim.
      Vilka muslimer är muslimer?

  3. Apjävlar.
    Sverige ska inte ha inavlen här, ut med alla härifrån.
    Undrar hur folk tänker i juletider på alla brottsoffer det finns som har fått sina liv förstörda.
    Finns absolut ingen ursäkt.
    IKEA-mördaren som nu ska vara i Sverige och få mat och husrum i fängelset. FY FAAAN

  4. Sådana muhammedanska avarter har inget att göra här i Europa. En sådan kurs enligt ovan rubricerad kommer ändå inte att hjälpa. Vi vet vad koranen stipulerar avseende kvinnor, diskriminering och kvinnoförtryck är några exempel.

    Och för en muhammedan går koranen före allt annat.

  5. Det enklaste sättet att bli av med alla problem som invällarna skapar för våra länder och medborgare i väst är att slänga ut dem utan dröjsmål och stänga våra gränser så inte nya kommer in. Jag är snart pensionär och anmäler mig med glädje till tjänstgöring som beväpnad vakt att skydda våra Svenska gränser.

KommenteraAvbryt svar