S kommer att göra allt för att begränsa antalet icke-västerländska flyktingar och invandrare

INVANDRING. En massinvandring – som i exempelvis Sverige – kommer ekonomiskt och socialt undergräva välfärdsstaten.

Vår analys är att endast de ekonomiska konsekvenserna av det nuvarande antalet flyktingar och invandrare inom några år kommer att äta allt offentlig finansiellt utrymme upp. Icke-västerländska invandrare har historiskt haft svårt att integrera sig på arbetsmarknaden, och detta gäller även för syrierna, som kommer hit i dessa tider. Ju fler, desto svårare, desto dyrare.

Det är också vår analys att kommunerna snart kommer att sjunka under bördan av de många flyktingar. Det finns inte tillräckligt med bostäder, och med ännu fler flyktingar blir allt omöjligt.

Och slutligen, är det vår bedömning att med erfarenhet av att integrera icke-västerländska människor i vårt samhälle kommer vi att gå mot en social katastrof, när vi måste ta itu med de många tiotusentals som snart kommer att slussas ut i samhället. Danmark kan helt enkelt inte hantera subventionerade bostäder, krasch i skolan, samhället, etc.

Och därför är vår slutsats klar: Vi kommer att göra allt vi kan för att begränsa antalet icke-västerländska flyktingar och invandrare som kommer till detta land.

Välfärdsstaten en socialdemokratisk skapelse och ett samhälle som bygger på principerna om frihet, jämlikhet och solidaritet. En massinvandring – som i exemplet Sverige – kommer ekonomiskt och socialt undergräva välfärdsstatens byggnad.

HENRIK SASS LARSEN MF, gruppledare för Socialdemokraterna

Läs hela artikeln på Politiken.dk

-Pettersson säger att det är skillnad på ”svenskar”och svenskar men det är ännu större skillnad på ”socialdemokrater” och socialdemokrater…undrar förresten varför inte SVT och SR kallar danska socialdemokrater för högerextremister…

10 thoughts on “S kommer att göra allt för att begränsa antalet icke-västerländska flyktingar och invandrare

  1. Som Mary Agnes skrev, så är det kanske dags för Skåne-Blekinge bryta upp med Kungadömet Sverige. Halland? Bornholm?
    Är ett starkt stöd för självständiga regioner i Europa. Skottland fick lite mer självbestämmande. Katalonien kommer troligtvis bli självständigt. Bayern?
    Händer inget till nästa val så lutar det åt att det blir så i Skåne-Blekinge. Kommer ta sin tid, men blir av.

  2. Miljöpartisten Maria Wetterstrand satt i Agenda ikväll och var nära till tårar. Hon vill att våra gränser skall vara öppna för alla. Undrar om hon har en flykting i sitt gästrum? Någon som är intresserad att sätta en slant?

    • VERKLIGHETEN är rasistisk, det är fel att ljuga, detta som Aftonbladet gör att kalla alla för ”SVENSKAR” är skit, de borde inse det och göra bättring. Vilka nötter, de är korkade om de tror att inte befolkningen har fattat efter 40 års Socialdemokratisk massimport av kriminellt slödder!

  3. Eftermälet blir stenhårt för de individer i regering och riksdag som genom sin slapphänta politik och bristfälliga myndighetsutövning när transfereringssystemen så småningom kraschar!

    Eftersom bostäder, arbete och utbildningsmöjligheter saknas redan nu både för svenskar och invandrare, kommer antagligen flertalet av de nu anlända från MENA att bli nytillskott till de bostads, arbets och utbildningslösa!

    Det blir en underklass som kommer stå under nuvarande underklass!

    Märkligt en svensk socialistisk regering som säger sig motarbeta fattigdom och utanförskap! I sin iver av godhetsknarkande beivrar och stadfäster de parallellsamhällen där deltagandet i det svenska civil samhället är fullständigt uteslutet och där utanförskapet är fullständigt!

    Det krävs ingen raketforskare med ingångsvärden, kommissioner och dessutom titta på det för att förstå vart Sverige är på väg!

  4. Väl så, om inte valfjäsk, dock sent.
    Arnstad hade på sätt och vis rätt men fel-det finns sann rasism,vilket är att ta all kvarvarande arbetskraft från andra länder samtidigt man kallar det humanitärt(tror han med förespråkare mot bättre veto vurmat för det, som grädde på moset kryddar dom med att ta lite bistånd). Klokt vore nu att införa fungerande gränskntr träda ur EU och reda ut landet som sådant.
    Vilket parti driter jag i, men det finns ett original.

  5. Jag tror det när jag ser det?!?

    Dessutom löser det inte situationen med de som redan kommit hit.

    Men vad gör inte sossarna för att få in ”Maggot” Wallström i FN?

    Sverige har alltid varit för litet för den Socialdemokrtiska klåfingrigheten !!!!

    Partiet har alltid varit större än sina medlemmar.

    Inom ett halvår kan vi ha en systekollaps i vår samhällsmodell. Då om inte förr, inser väl till och med idioter, att detta är på allvar!

KommenteraAvbryt svar