Ännu en manifestation mot rasism, men…

Nätverket Tillsammans för Strängnäs ska manifestera mot rasism i morgon lördag.

Orsaken är den s.k. “rasistaktion” som en av kommunens asylboenden utsattes för för någon vecka sedan.

Upprinnelsen är den dubbelvåldtäkt som en av stadens kvinnor utsattes för av två asylsökande araber, syriern Jumaa Alhammad och algeriern Nabil Hammidi.

Enligt media hade en grupp män samlats utanför asylboendet Mälarblick, där de bägge araberna bodde och polisen hävdar att de använde sig av rena vit makt-fasoner. Polisen på plats har säkert rätt och vi på Petterssons hävdar med bestämdhet att rättsväsendet och inte organisationer ska döma brottslingar. Däremot har varje enskild individ rätt att utnyttja sina demokratiska rättigheter, så länge de håller sig inom lagens råmärken. Grupper som agerar som polis och media hävdar, brukar inte sällan skryta om det, men vi på Petterssons har ännu inte läst något om denna aktion på de webbplatser där dessa grupper frotteras och i skrivandets stund (2 veckor efter händelsen) har inga misstänkta uppbringats.

Nåväl, nu har i alla fall en av dessa vänstergrupper bestämt sig för att manifestera mot rasism. Förvånade? Nej, en dylik manifestation har vi vant oss vid.

Förvånade är vi dock över att dessa feministiska vänstergrupper inte manifesterar mot de män som i parti och minut våldtar oskyldiga flickor och kvinnor på svensk mark. Denna korta och enkla fråga riktar sig till er. VARFÖR?

Källa: SVT

Tillsammans för Strängnäs Facebook-sida

En ganska rolig bild från Facebook-gruppens sida.

Skärmklipp

Jag undrar vad Bert Karlsson och andra asylentreprenörer anser om dessa ord? Det är väl också känt att kommuner tar emot asylsökande för att bättra på ekonomin och skapa förutsättningar för företag, skolor, vårdinrättningar och kommunikationer att överleva.

Det finns förövrigt en liten, men intressant tråd på Flashback angående initiativtagarna. Fler uppgifter lär komma och då kanske vi får chansen att fråga henne varför det är ointressant att manifestera mot arabiska våldtäktsmän och till stöd för utsatta kvinnor.

 

12 thoughts on “Ännu en manifestation mot rasism, men…

 1. Ivar Arpi skriver på Facebook:

  “Dagens ledare. Även vita drabbas av hat och rasism.

  I fallet med dubbelvåldtäkten utanför Strängnäs var båda gärningsmännen asylsökande. Båda våldtäkterna skedde utanför ett gammalt hotell i Strängnäs som numera är asylboende. Vad den ena av dem sade var: ”I’m gonna fuck you little Swedish girl”. Detta har dock inte återgivits i nyhetsrapporteringen. Man får gå till domen för att läsa om det. Inte heller blev det någon stor nyhet att Ikeamördaren Abraham Ukbagabirs motiv att mörda den 55-åriga kvinnan och hennes son var: ”De såg svenska ut”. Han ville hämnas att han hade fått avslag på sin asylansökan.

  Detta borde ha kallats hatbrott, om man hade varit konsekvent, men få gjorde det.”

 2. Lite intressant detta, med att “ledarna” för den lokala sammanslutningen,
  ” Tillsammans för Strängnäs”, inte verkar vara så “lokala”.

  Själv har jag redan avverkat min period med “tillsammans för Strängnäs” och då för Sveriges räkning.

  Pansarregementet, P 10, var mitt “hem” under åren 1980-81.

  Så jag kanske har större “lokal” anknytning än ledartrojkan?

  Kan väl berätta att redan då var man riktigt tillsammans i Strängnäs……

 3. Dessa nötter får näring från den politiskt korrekta massan, – SVT, hatmedia, Arnstad, Löven, FI och andra som vill undergräva demokratin och våra mänskliga rättigheter, vissa delar av borgerligheten som vill ha en helt fri massinvandring, -CENTERPARTIET…m.fl.
  Svenska folket finns inte enligt dessa, det är ingen folkgrupp, “svensk” kan vem som helst bli, det är bara att komma från Syrien eller Afghanistan och skriva in sig på Försäkringskassan….
  DET ÄR NÅGOT JÄVLIGT SJUKT, ETT FOLK SOM ÄR HÅRT SKULDSATT – STATSSKULDEN ÄR 1,400MILJARDER OCH HUSHÅLLENS SKULDER LIGGER PÅ 3000 MILJARDER….Detta fortsätter att öka naturligtvis på grund av VÄNSTERNAZISTER utan förankring i verkligheten….Sverige fortsätter att ta stora lån och framtidsutsikterna är mycket mörka….
  MALMÖ GÅR BACK MED 5 MILJARDER PER ÅR OCH SÖDERTÄLJE 2MILJARDER….-TÄNK NÄR HELA SVERIGE SER UT SÅ….SKATTEINTÄKTERNA FRÅN DE HÄR OMRÅDENA MINSKAR STÄNDIGT….
  SKITIMPORTEN AV FRÄMST MUSLIMER FORTSÄTTER I OFÖRMINSKAD HASTIGHET….KOM, KOM, KOM, KOM….HÄR ÄR ALLT GRATIS….-FÖRSÄKRINGSKASSAN LÖSER ERA PROBLEM!!!
  Fakta om kostnaderna….http://www.tino.us/

 4. Låt dem manifestera så mycket de vill, snart är de omsprungen av verkligheten och folk kommer att tröttna på manifestationer, snart bli det manifestationer mot detta vansinne som på går. Även 87an börja vaknar

 5. Så har återigen våldtäkten kommit i skymundan.
  Det må vara förbannat elakt att säga så men de där förbannade feminazisterna kommer ganska säkert att själva råka ut för detsamma ju fler “ensamkommande” som kommer.
  Det finns helt vanliga muslimer som tänker som oss andra men som vissa, som anställda inom hatmedia, svenska muslimskor, som inte tycker att de ska behöva ta avstånd från de radikala, extremistiska muslimer värden över. Tiga och samtycka är ett väl fungerande ordspråk.
  Det finns dock en del underbara, frustrerade muslimer i åtminstone Frankrike.
  http://m.liveleak.com/view?i=66d_1447941216

 6. Jag får väl återupprepa min kommentar från er förra artikel eftersom dumhuvena på Petterssons inte klarar av att läsa innantill och bara okritiskt återupprepar rykten:

  ”– Det var rena vit makt-fasoner, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid polisen i Sörmland, till TT.”

  ”Gruppen hade försvunnit när polis kom till platsen.”

  Så polisen köper vitnesuppgifter som fakta rakt av? Eller blir polisen felciterad?
  Dessutom, ”vit makt” är en amerikansk term. Svenska nationalister har under århundradena främst strävat efter svenskarnas oberoende och självbestämmande mot andra vita folk. ”Vit makt” har bara betydelse i ett Amerikanskt kontext.

  • ÅMÅL:

   De flesta dumma blondiner är snygga. Inbitna feminister typ Gudrun Avschyrman och andra saknar kvinnlighet, de ser maskuliniserade ut. Är de androider eller hermafroditer? Något nytt för Mena-folket att ‘experimentera’ ???

Kommentera