Fakta smular sönder pinsam utrikesminister…..

UTRIKES. Jewish Press uppmärksammade återigen den svenska regeringens
öppna stöd för Hamas och Fatahs Tredje Intifada. Margot Wallströms pärlband av okunniga och dumma uttalande om den pågående terrorn blir alltmera pinsam för svenska folket. Flera gånger tuggar hon om att Abbas “tagit som sin livsuppgift att gå fredens väg“. 

Wallström fördömer också judiskt självförsvar mot terrorister. Att beteckna hennes uttalanden som dumt svammel känns som en underdrift. Byt utrikesminister! Läs mer på Jihad i Malmö. 

5 thoughts on “Fakta smular sönder pinsam utrikesminister…..

 1. Margot Wallström hade ett toppjobb i EU parlamentet under en mängd år, kommissionär var titeln, fet lön och INGA SOM HELST KRAV PÅ DET F.D. SJUKVÅRDSBITRÄDET…!
  Både Margot och svetsarmuppen borde inse att de inte håller måttet, de kan ingenting om islam eller mellanöstern. De är båda en katastrof för Sverige och Sveriges befolkning, DE VILL ISLAMISERA SVERIGE!! BETÄNK ATT OM 15 ÅR ÄR ARABERNA I MAJORITET….Då har vi gett bort vårt fosterland till ett främmande folk vi inte har någonting gemensamt med!
  Margot har gjort bort sig många gånger och bevisat sin OKUNNIGHET, det var lättare i Bryssel, bara att kvittera ut den feta lönen….Nu har det blåst litet och sjukvårdsbiträdet håller inte måttet, hon kan ingenting om den öken hon pratar om….Dessutom förstår jag inte att någon vettig människa vill stödja en Palestinsk stat som vilar på koranen och sharialagar, det är klart att de mordiska muslimerna kommer att försöka mörda sig till makten över hela området…
  Sådana människor ska vi svenska ta avstånd från och de knivgalningarna är INTE välkomna i mitt fosterland Sverige!
  UUUUUUUUUUUUUT!!!

 2. När man ser till Gaza som skulle ha kunnat bli ett turistparadis med en lång mycket fin strand, men vad gör palestinierna för att förbättra sin situation ? Svar ingenting, utan de väntar på bidrag, och skapar konflikt med Israel, och har planer att komma över landet Israel.
  Palestinierna borde vara realistiska och inse att det är en omöjlighet att det som idag är Israel skall bli någon palestinsk stat med Islam och sharia lagar.
  De borde anpassa sig till verkligheten, Israel som stat är godkänd av FN och det är endast att acceptera fakta och verkligheten.

 3. Margot Wallström är helt okunnig om Mellan Östern, vad gäller palestinierna är inte deras lösning två stater med en palestinsk stat och en israelisk.
  Palestinierna och deras ledare som Abbas ser en tvåstat lösning som ett delmål, deras slutliga lösning är att det som är Israel skall bli en palestinsk stat med sharia lagar och Islam.
  Något sådant kommer israelerna aldrig att acceptera.
  Om lösningen på Palestina frågan varit så enkelt som en egen stat hade de haft en sådan för länge sedan.

Kommentera