M skulle ha skärpt migrationspolitiken före valet

INRIKES. Moderaterna skulle ha skärpt sin invandringspolitik före valet. Det var partisekreteraren Tomas Tobé (M) tydlig med i gårdagskvällens SVT Agenda.

– Jag tror att det hade varit bra om Moderaterna och Alliansen hade hanterat integrationsfrågan mycket mer inför valet och om vi hade haft regelverk i asylpolitiken som liknar andra EU-länder, sa Tobé enligt Aftonbladet.

Han ville dock inte kritisera den förre statsministern Fredrik Reinfeldts ”öppna era hjärtan”-tal.
– Jag har stor respekt för Fredrik Reinfeldt, som gjort fantastiska insatser för Sverige och Moderaterna. Men det är ganska uppenbart att när vi tittar på varför vi förlorade valet 2014, då var det för att vi inte tog tag i frågan om integration.

-Pettersson säger att Tomas Tobé (M) snackar skit. Moderaterna borde ha skärpt invandringspolitiken långt tidigare än 2014. M borde ha hållit sina vallöften från 2010 i stället för att göra upp med extremisterna i Miljöpartiet.

Tomas Tobé visar i varje fall att han tillhör roddarnas skara…

9 thoughts on “M skulle ha skärpt migrationspolitiken före valet

  1. Det är inte försent. Ta ansvar och avgå. Tillsätt en ny partiledning med kanske Odenberg i spetsen. Se till att få ordning på C och L. Ring Åkesson och gör upp. Bilda regering med SD:s stöd. Stäng gränsen. Kasta ut välfärdsmigranterna.

    Att det ska det vara så svårt?

  2. Borde hanterat migrationsfrågan, men nu gjorde ni inte det. Rekommenderar att ni går in i de efterklokas parti. Då kan dom få en revivel. Ni har tagit mer hänsyn till Reinfeldt än till Sverige. Frågan är hur ni klarar av balansgången att såga Reinfeldts migrationspolitik totalt och samtidigt påstå att ni har respekt för honom och den politik han har fört? Trovärdigt???????

  3. Med facit i hand blir allt lätt. Röstfiske av den snaskigare sorten. Ruinfeldtspartiet nej tack!

    Nu åker giftfärgsbrottslingen hem från Paris och ska klämma åt bilismen.

KommenteraAvbryt svar