Vem rånmördade Bengt Bergman, 89 år?

BROTTSLIGHET. Polisen vill ha information om avliden 89-åring i Eskilstuna
Bengt Bergman, 89 år avled i söndags efter att ha utsatts för grovt våld på en parkeringsplats vid Lidl, i Eskilstuna fredagen den 4 december. Polisen efterlyser information från allmänheten.

2015-12-10_1836

En av åtgärderna i förundersökningen är att kartlägga brottsoffret vilket har pågått sedan händelsen anmäldes. Polisen är därför intresserad av om någon iakttagit eller träffat honom fredagen 2015-12-04. Det är också av intresse att vi får kunskap om Bengts liv i övrigt, vilka han umgåtts med, föreningstillhörighet etc.all information kan vara av stort värdeför utredningen

Polisen nås via tfn 11414 eller 0730-776 003
Anhöriga har godkänt att Bengts bild och polisens efterlysning av uppgifter görs i media.

-Pettersson ser att Moderaterna vill ha hårdare straff för dem som begår brott mot äldre. Frånsett att det kan uppfattas som rasistiskt så hade Moderaterna makte i åtta år nyligen och sa inte ett dugg när svinen från Kortedala satt i rätten och hånflinade. Carl-Erik Cedvander blev blind på ett öga, tappade minnet, låg i koma i två månader, gärningsmännen hånskrattade, blåljög, och dömdes till samhällstjänst i 140 timmar. Svinen heter Diar Mahmoud och Hassan Kibar och skrattar säkert ännu, liksom deras kompisar som går fria och de kan ge sig ut och spöa svennar och garva åt löjliga straff, fast Moderaterna hade makten…

9 thoughts on “Vem rånmördade Bengt Bergman, 89 år?

  1. Otroligt tragiskt.

    Samtidigt en varning till alla svenskar, och särskilt pensionärer, barn och unga kvinnor. Undvik matinköp och andra ärenden i främmande flockars jakt- och parningshabitat.

    Läser i kvällstidningarna att Bengt var fd kommunalpolitiker för S. Det kan vara en förklaring till att han tyvärr inte insåg faran innan det var för sent.

  2. Lidl i Råbergstorp ligger inklämt mellan arabiska enklaven Råbergstorp och Somaliernas Fröslunda.
    Jag sätter inte min fot i den butiken pga allt skit som händer i området. Sist jag åkte förbi den vägen blev jag förvånad av att se en svensk på cykelbanan men denna var nog liksom jag på genomresa.
    Att kartlägga Bengts föreningsliv och umgängeskrets kommer inte hitta någon gärningsman. Är fullständigt övertygad om att någon av de kriminella som huserar i området fått för sig att han var ett lätt rånoffer.

  3. Här skulle Sverige behöva en juridisk instans dit personer -och anhöriga- kan vända sig som utsatts för det mångkulturella våldet. En instans som drar svenska staten inför rätta och där dom ekonomiska kraven ligger på mångmillionbelopp. Samtidigt skall även politiker och tjänstemän som aktivt tagit beslut att ”berika” landet på detta katastrofala sätt, också kunna ställas inför rätta och fällas för sina dåraktiga beslut!
    Den dag politikerna tvingas ta ansvar för sina beslut, den dagen kommer också gränsen att stängas!
    Mitt hjärta blöder för Bengt Bergman och hans anhöriga! Det är fasansfullt att dagligen mötas av dessa hemska nyheter! Ännu ett liv har gått till spillo och är oåterkallerligt, inget kan ändra på det! Ett liv har brutalt släckts och förmodligen skrattar dom primitiva mördarna! Förmodligen hurrar också svenska myndigheter, så långt har det gått, så lågt har dom sjunkit, så vidriga är dom. Men vi lever i dag i ett mycket vidrigt land!
    Tex

    • Jag önskar det kunde bildas garden som efter snabba grävanden (t.ex. Flashback, kontakter med moraliska och goda poliser och myndighetspersoner) hittar det etniska avfallet i såna här fall och tar hand om de inblandade och deras familjer. Jag är säker på att det skulle få väldigt stor acceptans om de så tortyrslaktades i direkt anslutning till dådet.

      Sen ser jag i en av kommentaren ovan att han påstås vara sosse och kan då bara säga att det i så fall var tur att det inte drabbade någon som inte röstat för folkmord och det helvete han bär delansvar i som han nu fick smaka på. Tänk ändå på hur mycket blod dessa sossar och de som röstat på dem har på sina händer. Alla våra mördade och gruppvåldtagna systrar och mammor, rånade och mördade bröder och fäder. Inte nog med att sossar är stort ansvariga för denna neger och babbeimport, de har dessutom stulit alla våra pengar och vårt välstånd och skänkt till dem.

  4. Multiplicera straffen mot personer över 65 år med två och addera ett för vart tionde år därefter. Med andra ord ska Bengts mördare få fyra gånger så långt straff.

KommenteraAvbryt svar