Sveriges utrikesminister är en katastrof

 

POLITIK. Hur kunde det bli så här illa? Hon skulle ju komma och frälsa först socialdemokratin och sedan världen samtidigt som hon med sin ”feministiska” utrikespolitik åter skulle sätta Sverige i förarsätet som världens moraliska stormakt. Men Margot Wallström har blivit en veritabel katastrof som utrikesminister.

Under sin långa exil som bland annat EU-kommissionär och mångfaldsansvarig på Postkodlotteriet odlades en myt om Margot Wallström inom socialdemokratin. Bara hon kom tillbaka och kanske till och med blev partiledare så skulle allt ordna sig för det krisande partiet. Hon var ju en sådan stor internationell stjärna. Nu när vi under ett års tid fått pröva på vad det innebär att ha henne i Arvfurstens palats så går det inte att upprätthålla chimären längre.

Som utrikesminister har Margot Wallström varit en katastrof, trampat i det ena klaveret efter det andra och gjort minst sagt olämpliga uttalanden. I strävan efter att få en framskjuten roll i Mellanöstern, för att inte tala om en prestigeplats för Sverige i FN:s säkerhetsråd, har hon lyckats med bedriften att reta upp både Israel och arabvärlden. Om hon får hållas i tre år till kan vi bara bäva efter vilka ytterligare skador hon kan ställa till med skriver nwt.se

Utrikesblondinen gör bort sig gång på gång. Hon talar först om för oss invandringskritiker att debatten om invandringen inte har något med fakta att göra utan handlar om känslor för att efter en tid påstå att Sverige är på randen till kollaps på grund av asylinvandringen och det är det lilla…läs om en del om hennes bravader på Petterssons HÄR.

Nåväl, Pettersson ser att man i Israel lanserat en ny mobilapp för smarta telefoner som cirkulerar på Tel Avivs gator. Den går under namnet “Mar-Go” och larmar varje gång som den svenska utrikesministern, Margot Wallström, gör ett uttalande som är vansinnigt, absurt, olyckligt eller bara korkat och den larmar ofta.2015-12-09_1945

 

21 thoughts on “Sveriges utrikesminister är en katastrof

  1. Margot må vara ett korkat våp men vid senaste gallup undersökning var en majoritet av Svenska folket nöjda med Margot, och tyckte att hon gör ett bra jobb med sitt korkade försök till att lära världen demokrati och den Svenska pajas feminismen. Så det gamla talesättet- Vi har dom politiker vi förtjänar- gäller än.

  2. Ja Margot är ju ingen Stjärna precis, fast det kunde vara
    värre, tänk om svetsaren fått för sig att utse Mona Muslim
    till utrikesminister, då hade den ultimata katastrofen varit
    fullbordad, när hon lägger sitt huvud på sned och ler sitt
    falska leende så stiger adrenalinet på dom flesta människor
    till farliga höjder!

  3. Fel rubrik, hela regeringen är korkad. Att Kaplans fru bär
    en huvudduk med SD s logga på är inte så konstigt, Sossarna
    kör ju numera med SD s politik!

  4. Men alltså, kan någon skicka en länk till denna app? Är skaplig på att hitta saker på nätet men någon Mar-go finns inte!

    Misslyckas jag i mina sökningar eller misslyckas medierna i sin källkritik? Läst om appen på flera ställen och får känslan av: if it sounds to good to be true, it ain’t true……

    Det som särskilt väcker misstankar är kommentarer om appen från ”vanliga Telaviv-bor”.

  5. En typisk SOCIALDEMOKRAT från dess innersta cirklar av uppblåsta hycklare som tror sig styrda av en HÖGRE MORALISK MAKT och med tillgång till den outtömliga svenska statskassan! Denna individ påminner om en annan katastrof i EU parlamentet, Cecilia Malmström, det är mycket av samma stil: ” HÄR KOMMER JAG , JAG LEDS AV NÅGON SLAGS GUD SOM VILL TA HAND OM ALLA OCH GÖRA GOTT MEN SVERIGES FATTIGA SKATTEBETALARE SKA STÅ PÅ KNÄ OCH PRÖJSA, VÄNDA UT OCH IN PÅ FICKORNA + TA STORA LÅN….FÖR ASYLINVANDRARE DET KAN VI ALDRIG FÅ NOG AV, NU SÄTTER JAG NÄSAN I VÄDRET…..!!!”
    Denna Margot Wallström började som SJUKVÅRDSBITRÄDE och jobbade facklig, den vägen kom hon in och accepterades av ryggdunkarkollektivet inom Socialdemokratin…EN KATASTROF!!

  6. Margot har levt i skyddad verkstad i EU under många år där hon inte behövt stå till svars för någonting eller utkrävts ansvar trots att hon suttit på fet lön och varit skattebefriad.
    Nu visar hon vilken kapacitet hon egentligen har.

  7. EU;s egen lilla kaffe flicka är en säkerhetsrisk för suveräna nationalstaten Sverige! Borde avgå omgående utan vidare kommentarer! Inte ens någon memoar eller självbiografi ska hen skriva! Bara avgå i all tysthet, bäst för alla inblandade parter och framförallt för hen själv!

  8. Madam Margot har snirklat sig fram, och levde ett skyddat liv i EU. Nu är hon i särklass inte bara den sämsta utrikesminister utan också en fara för Svea Rikes anseende och den ev. status vi haft i Världen.
    Vi kan inte leva på Dag Hammarskjöld och Eliasson hela livet.
    Måste finnas substans och en intelligens hos en utrikesmininister, som vet när man skall tala och när.
    Konstigt inte ens SD begär någon form av utredning i KU.
    Bäst är naturligtvis om hela regeringen avgår, vilket bör ske ganska snart om min magkänsla är rätt.
    Närmar oss nu absolut bottennivå när samhällsfunktioner brakar samman.
    Moderaterna kan vi inte längre ha något hopp för. AKB katastrof.

  9. Hur kommer det sig att israeler har en sådan koll på vad en pajaspolitiker i sverige säger? Har israelerna ett sådant sjukligt intresse av alla länder?

    • Jag tror att det beror på att dom har sett när Margot Wallström har öppnat munnen, för när hon gör det så hoppar stora paddor ur käften på henne.

  10. Hela denna muslimska förrädarregim är ju en stor katastrof, förmodligen det allra värsta/sämsta Sverige någonsin har haft, så det är klart att Wallström då helelr inte utgör något undantag i den bemärkelsen!
    Tex

  11. Jag tycker nog att hela Socialdemokratin är bland världshistoriens största lögnare. Men vem som är värst av Mona Sahlin och Margot Wallström är väl ingen ide att bry sig om.

    Margot såg nog mer förvirrad ut än tidigare i debatten med Kent Ekerot iof och kan nog göra större skada eftersom hon har internationella ambitioner.

    Socialdemokraterna har aldrig kunnat dra gränsen mellan den egna nationen och FN.

    När de inte haft makten på ett tag så dammar de av de sedvanliga planerna med siktet inställt på en roll i FN.

    Socialdemokraterna är inte så intresserade av svenskar.

    De vill ta över världen!

    Det verkar gå lite trögt för galenpannan Margot just nu.

    Jag är väl inte direkt ledsen över det. Frågan är väl mest varför det tog så lång tid?

  12. Alla sossar trodde mer på Subban Wallström än Jesus, nu visades att hon var mer en Judas. Hon är i alla fal den största katastrof vi haft som utrikesminister. Får detta skämt fortsätta kommer Sverige toppa alla skämt i världen. Är svetsaren så svag att han inte kan placera henne på en undanskymd plats, för att sparka henne gör han givetvis inte.

KommenteraAvbryt svar