Åsiktsregistreringen rullar på……

Det går undan nu, vi registreras och vi ska registreras på de mest olika vis, Karlstads kommun tillsammans med Researchgruppen har kommit på ännu ett. Du ska sätta upp ensvenska stasi röd klisterlapp på din dörr……….och om inte förmodar jag att man blir stämplad som rasistfachistnazist.

Detta kommer att få konsekvenser, kanske blir du av med din anställning eller blir av med dina uppdrag om du inte följer uppmaningen med uppsättande av den röda klisterdekalen.

Min facebookvän Camilla Grepe sätter fingret på pudelns kärna när hon skriver: Med tanke på Researchgruppens entusiastiska medverkan i projektet borde Karlstads kommun avveckla det hela omgående – om inte annat så av ren självbevarelsedrift.”

Och hon fortsätter att informera om hur den Sveriges Stasi presenterar sig: ” Namn: Researchgruppen
Bransch: Datainsamling och åsiktsfrihet
Om Researchgruppen
Vi på Researchgruppen stödjer fri invandring och vill hjälpa till på alla sätt möjligt. ”

Vidare. Camilla har ordet: Det där med datainsamling och åsiktsfrihet låter intressant, så låt oss titta närmare på det:
Citat:
“Under våren 2013 ansökte till exempel moskén i Fittja om att få ha böneutrop i högtalare, vilket skapade protester. Researchgruppen twittrade: ”Ni som överklagar böneutropen till förvaltningsrätten. Tack för att ni skriver med personnummer.”

En person svarade: ”Får man fråga vad ni vill säga med det?”

Researchgruppen: ”Tänker att det är rätt uppenbart att jag skryter om vår övervakning av oliktänkande.”

Vad händer då vid nästa val 2018 om en person som i dag inte är politiskt aktiv ger sig in i politiken på valbar plats. Kommer aktivisterna i Researchgruppen att gå igenom sina register i jakt efter gamla synder?

– Det är inte helt omöjligt att vi kommer att göra, säger Mathias Wåg”

Kommer ni att göra samma research på militanta vänsterpersoner, om de uttalat sig hatiskt eller slagit ner folk?

– Det är kanske inte vår uppgift att göra de granskningarna, säger Mathias Wåg.

Källa: HÄR, “granskarna som inte tål granskning”

12 thoughts on “Åsiktsregistreringen rullar på……

 1. 1933 i Tyskland fick barn välja mellan att delta i Hitler Jugend på lördagarna; de som var kvar i skolan registrerades… berättade min mor

  • Hej Mary Agnes

   Jag kan bekräfta det du säger med en annan liten berättelse från livet. På en arbetsplats jag var på där fanns en tysk kvinna som varit med i Hitler Jugend som barn fast hon inte ville, hon var med annars hade hennes familj registrerats som fiender till Tredje Riket. Och på en annan arbetsplats fanns en kvinna med nummer tatuerat på armen.

  • Hitler Jugend var för manlig ungdom 14-18 år, dess motsvarighet BDM, Bund Deutscher Mädel, var flickor 14-18 år.

   • Hej Galten!

    Personen som jag skrev om var en kollega för länge sedan och det är möjligt att hon då sa det du skrev,men som sagt en motsvarighet till det där Jugend, och inte vill vi ha sådant åter.

    Vårt land har helt tappat sansen…….

 2. Kan ju tänkas att Researchgruppen lyckas med konststycket att själva bli registrerade i och med att de sätter upp rödlapp på ytterdörren! Troligen registrerade av någon som har stort intresse av att vid lämpligt tillfälle offentliggöra alla uppgifter om kontrollerat och övervakat objekt!

  Sådana här tokvänster individer kan självklart identifieras på samma sätt som förklädda och maskerade IS krigare identitetfieras! Ingen ska tro att någon undgår att kontrolleras och identifierats vid varje tidpunkt så länge någon använder betalkort, mobiltelefoner, IT-uppkopplingar med flera elektroniska och digitala apparater och identifieringssystem!

  De flesta individer i tokvänstern har ingen aning om varken kontroll och övervakningssystem som används av myndigheter och organisationer! De tycks inte förstå att varje steg de tar övervakas av både myndigheter och organisationer! Lyssna lite på visselblåsare så förstår ni hur det hänger ihop! Tokvänstern måste förstå att den ideologi som de förespråkar och företräder inte bara kontrolleras och bevakas av Sverige och Europa utan det finns andra länder som är intresserade av individers beteende och rörelsemönster!

 3. Desperationen påminner om när Nazityskland slängde in Hitlerjugend under slutstriderna om Berlin i väntan på ett supervapen som skulle rädda nazisterna.

  Som jag ser det är det inte de som avstår från klisterlappen som stigmatiserar sig själva utan den marginella skara som går på propagandan. Vi får hoppas att det är ordentligt klister i lapparna så räkenskapen kan göras upp senare.

 4. Märkligare och märkligare?
  Det här är utomordentligt allvarligt! Riktigt illa. Ser Ni inte att vårt land är på väg mot totalitet?
  Det finns alltså betalda personer vilka ägnar arbetsdagen åt att registrera “oliktänkande”(icke-vänster) på halvstatlig väg.
  Det här är en direkt statsfientlig verksamhet på högre nivå.
  Jag önskar att jag kunde säga att SÄPO håller dessa under uppsikt men då SÄPO är direkt underställd regeringen…tänk efter en stund:
  Denna åsiktsregistrering, SÄPO:s domesticering, den oerhört kraftiga invällningsvågen av välfärdsomkringresande, allt detta planeras inte på en kafferast.
  Vad som är mycket viktigt nu är att finna roten till planerna bakom denna mycket statsfientliga verksamhet, roten till det onda samt, förmodligen med våld, snarast avlägsna den från staten Sverige.

  Sveriges statsminister är inte Stefan Löfve’n, de som styr i bakgrunden är M.Ulvskog och ett flertal andra landsförrädare. Löfve’n är bara en hotad nickedocka, bokstavligen hotad.
  Det finns ingen annan förklaring. Jag har rätt när jag säger det, tyvärr.
  Frågan är hur djupt ner i totalitären landet sjunkit.

 5. Det mest fascinerande är att politiker och tjänstemän i Karlstad uppfattar sig som varande helt normala. Alldeles på riktigt. Inte ett ögonblick att de skulle reflektera över huruvida ett samarbete med Researchgruppen överhuvudtaget skulle ens diskuteras.

  Samhället blir bara märkligare och märkligare.

 6. Det här skulle göras ändå, ännu mer inträngande. Tänk till exempel på att allt vi någonsin sökt på google eller skrivit online, till och med knapptryckningar som vi valt att ej posta, har registrerats av NSA. Denna information används för att påerka, korrumpera, manipulera och utpressa politiker, militärer och funktionärer över hela världen.

  Så att researchgruppen gör det här uppenbart är kanske bara bra. De är fortfarande fullständigt vidriga människor. Men inte nödvändigtvis ett dåligt inflytande, långsiktigt. Vad vi medborgare MÅSTE göra är att tvinga oss själva att bli mer toleranta mot andra. Då försvinner såna här skurkars makt.

  • Är du på något sätt engagerad i Researchgruppen.. ?
   Dina kommentarer är i varje fall dubbelsidiga med luting mot Stalinisterna.Förklara gärna för oss .

Kommentera