Sverige bland de strängaste


Det går fort när det går. Från att ha varit Europas mest generösa, är Sverige nu bland de strängaste.

Det gäller anhöriginvandringen, där Rådet för flyktingar och fördrivna konstaterar att Sverige tillhör de fem strängaste länderna i hela EU och därmed Europa.

I Sverige får nu endast familjer förenas om de kategoriseras som flyktingar. Därmed ansluter sig Sverige till Grekland, Cypern, Malta och Rumänien. Det jag nu vill höra är reaktionerna från alla de som utropat Sverigedemokraterna som rasister. Bland dessa ingår samtliga partier i 7-klövern, inklusive de två regeringspartiernas representanter, journalister, fackförbund, artister, proffstyckare, idrottsmän, mediekändisar, självutnämnda experter och alla andra som getts utrymme till att förklara SD som rasister, främlingsfientliga, intoleranta och som han sa den där statsministern…fascister.

Den fråga jag ställer mig är om Socialdemokraterna bara vill återbörda svunna väljare eller om de faktiskt ljugit svenska folket rätt upp i ansiktet? Ta chansen att fråga era fackombud, era kommunala s-politiker och vänstermärkta journalister. Vi inväntar svaren och återger dem gärna.

Källa: SvD


10 responses to “Sverige bland de strängaste

 • Tony

  Det talas om att sätta upp hinder mot migranter, men det som
  hade haft mest effekt på flyktingströmmen, det talar man inte
  om, nämligen att minska på alla dom fördelaktiga förmåner som
  strös över alla nyanlända. Minskar man på förmånerna minskar
  per automatik även flyktingströmmen, det enda som ska löna
  sig med att komma till Sverige är om man kan och vill jobba,
  men att leva på förmåner från det Svenska samhället ska
  inte löna sig! Därför är det billigaste och mest verksamma
  åtgärden att tala om att det är inte lika bra förmåner längre
  att ta sig över halva jordklotet för ett bättre liv!

  Gilla

 • Svea

  Socialdemokraterna är rökta nu,de kommer aldrig att komma på köl igen. Spelar igen roll vad dom presenterar för politik. Det är inte S och MP som styr landet just nu,det är bla IS som tycker det är bra att deras religon sprider sig in i Europa. Att det sker på bekostnad av deras egna trosbröders liv spelar inte all någon roll för dem,huvudsaken är att islam sprider sig….Allah är nöjd med det !

  Turkarna är maskopi med IS,Turkiet styrs som bekant av en muslim.

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Löfvén: ”Det kallas empati, slå upp det i ett lexikon”

  Gilla

 • Lena

  Varför ska det alltid bli överdrifter när alla vet att balans i ett samhälle är det bästa ?

  Gilla

 • Kommendanten

  7-klövern är hycklare i allra högsta grad. När SD kommer med konkreta och vettiga förslag för landets bästa, blir de stämplade som rasister av såväl 7-klövern som pk-median.

  Och nu när 7-klövern kör på med SD- politik, kallas det för att ta ansvar.
  Vilka jävla hycklare de är, hela bunten. Svetsaren och den där kvinnan som var duktig på att fälla krokodiltårar bör genast avgå. Tror svenska folket skulle jubla och applådera om mupparna försvann.

  Gilla

 • Kurt

  Betyder detta att jag och min Kinesiska fru och barn inte få leva ihop i Sverige?

  Gilla

 • Tex

  Tio…ja hundratusentals utländska parasiter väller dock fortfarande in i landet, någon större skillnad har dock inte skett annat än att kanske språket utåt förändrats!
  Och den förändringen hänger med all sannolikhet samman med SD:s framgångar. Nu vill regimen framstå som ”ansvarstagande” i folkets ögon och därför kommer dom dragande med en massa tomma fraser som dom vill att vi ska tro på. Hoppas att väljarna inte går på deras bluffande!
  Dom s.k. gränskontrollerna som genomfördes för några veckor sedan har endast resulterat i 3-4 direktavhysningar! Minskningar i tillflödet har visserligen påvisats, men hur i hela friden vet dom att minskningen beror på dessa värdelösa kontroller, strömmen har kanske minskat ändå? Och alla som vill komma till Sverige är fortfarande lika välkommen!
  Det som behövs nu är att avtalet om asylrätt annulleras omgående och sedan stängs gränsen och återsändandet av i första hand muslimer påbörjas på studs! Ju längre vi väntar desto svårare kommer det att bli.
  Tex

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: