Tidningstrollen


MEDIA. De etablerade medierna hade till för inte så länge sedan monopol på ”sanningen” och de kunde bedriva ”produktplacering” utan att besväras av oliktänkande. Visst de släpper in en och annan krönikör eller insändare som går emot ”saken” men det sker på nåder och bemöts med tillmälen av olika slag. 

Ett exempel är kvinnornas kamp mot ”mörkermän” som medierna var med och bekämpade, kampen för jämställdhet låg högt på dagordningen, ett annat är kampen mot oliktänkande i kommunismens länder och i nutid hyllas dissidenter i många länder.

Idag är kampen för demokrati, jämställdhet och yttrandefrihet det totalt bortglömt på hemmaplan, trots det faktum att förtrycket av kvinnor i samhället ökar och överträffar tidigare nivåer så protesterar inte media mot mörkermännen. Det är mångkultur. Media protesterar i stället mot dem som inte är nöjda med den nya diskrimineringen av kvinnor och män. De bjuder in talespersoner för organisationer som öppet står för diskriminering av oliktänkande. De kallar det mångkultur. De kastar hundratals år av kamp för demokrati och yttrandefrihet på soptippen för något de kallar mångkultur utan att kunna förklara vad som är bra med denna ”kultur”.

De kallar oss som inte är nöjda med sakernas tillstånd i Sverige för ”nättroll” men hyllar oliktänkande i andra länder. De tänker inte på att Petterssons blogg och andra finns för att vi inte får framföra våra åsikter i deras medier. De anser sig ha monopol på sanningen.

 

Etablerade debattörer och ledarskribenter har reducerats till tidningstroll som sprider hat mot dem som inte tycker likadant, de sitter i bekväma stolar och jäser och kräver mer presstöd för att kunna njuta…men den tiden är förbi…

-Pettersson anser att likt cigarettpaketen och alkoholannonserna borde varje tidning på förstasidan förses med varningstext…

Medias_rapportering

Journalisten som ber om ursäkt


5 responses to “Tidningstrollen

 • Peter Skoglund

  Av media finns mycket att önska.

  Det är vi väl många som har konstaterat under lång tid. Eller?

  Så inför julens högtid och nyåret finns det en önskan om ett ”tillfrisknade”, inom majoriteten av svensk media och inför deras kommande framtid.

  Lite apropå utanför ämnet……… att det i dag är den andra advent.

  Advent betyder ankomst.

  Alltså INTE väntan, förväntan eller i väntan på.

  Gilla

 • Svea

  Att jamsa med och erkänna Sverige som mångkulturellt är ett svek mot våra innersta önskan. Sverige består av en svensk äkta kultur och störs av andra kulturer som befinner sig på Svensk territorium vid sidan eller obehagligt nära våran egen. Media och de som jobbar och företräder dessa kan i viss mån betraktas som landsförrädare,.

  Politisk partier så som MP och S bedriver även dom en politik som är att jämställa med landsförräderi.

  Gilla

 • Lena

  Vad handlar det här om, galet och tokigt galet men vem är orsaken och vilka är offren ?
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/halland/jakt-pa-knivman-pa-onsalahalvon

  Gilla

 • Suzie

  Träffsäkert och klockrent Pettersson.Vore bra idé att låta trycka upp T-shirts med din text på.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: