Liga från asylboende stormade butik på Gotland

INVANDRARBROTT. I måndags utsattes en butik i Östercentrum i Visby för en omfattande stöldräd. En liga på runt 20 personer stormade butiken och stal allt vad de kunde komma över. Kaos utbröt och butikspersonalen chockades. Det framkommer nu att ligan bestod av asylsökande från ett boende i närheten.

De asylsökande som stormade butiken bestod av män, kvinnor och barn.

-Pettersson är beredd att hålla med…Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an…det blir säkert bra när barnen får grundutbildning hur man uppträder mot de ockuperade veklingarna…

Gotland välkomnar flyktingar

TIDIGARE 2015-12-01 Mass-stöld på Gotland

2015-11-30 16:10, Stöld, Gotland
Östercentrum. Flera personer stulit i butik.

Anmälaren berättar att ett 20-tal personer i åldrar från barn till fullvuxna har kommit in i butiken, plockat på sig varor, och sedan lämnat butiken. Då larmbågarna ljöd lyckades en ur personalen ta tillbaka lite av stöldgodset, men mycket lyckades personerna få med sig.

Polisen

-Pettersson antar att det är nygutar som varit i farten och att personal och andra kunder var blinda eftersom det inte står något signalement.

24 thoughts on “Liga från asylboende stormade butik på Gotland

  1. Bravo, de visar sitt rätta ansikte. Skynda er dit nu alla batik häxor och stötta era älsklingar, det stöd som den handikappade kvinnan som blev grupp våldtagen av invällare fanns inte. Skäms alla ni som tog ställning för våldtäkts männen. Lycka till med de kriminella som valt er på Gotland. Ni kan ha det.

  2. SVT OCH AFTONLÖGNEN MÅSTE GÖRA STORA REPORTAGE OM RASISMEN PÅ GOTLAND….!
    Den strukturella rasismen slår till med full kraft, integrationen fungerar inte när Gotlänningarna är så rasistiska….Jo, nog FLYDDE DE FÖR SITT LIV SEDAN STEFAN LÖVEN….
    Och nu står de och glor med stora ögon vad di OBOTLIGT DUMMA SKA GÖRA!!
    Stefan Löven vill inte sätta något tak för hur många som kan få komma och Annie tycker vi kan ta emot 40,000.000 av den här kalibern, månggifte är redan inskrivet i partirogrammet för att blidka muslimerna…
    HUR BLEV VI ETT FOLK AV GENUINA IDIOTER SOM ACCEPTERAR INVÄLLNINGEN AV VÄRDELÖSA MUSLIMER STEFAN LÖVEN ????

    • Detta var ETT BROTT….90% saknar pass och ID….OM MAN KAN BEGÅ ETT BROTT….- JA, DÅ KAN MAN BEGÅ ETT TILL ELLER DET KANSKE INTE VAR FÖRSTA GÅNGEN…., FATTAR NI?
      NÄSTA BROTT KANSKE BLIR EN AVHUVNING SOM PÅ IKEA I VÄSTERÅS DÄR CAROLA HERLIN OCH SONEN EMIL HERLIN BLEV MÖRDADE PÅ DET HELIGA MÅNGKRIMINELLA ALTARET!!!!

  3. Polisen får tänka om och skydda i första hand dom som betalar deras löner. Om man beter sig som dessa kräk blir asylprövningen enkel, avslag och utvisning.

  4. Var inte oroliga = Inom kort framtid ( baktid) kommer Sverige likna Syrien mer o mer. Men så vill ju 87:an idiot ha det, så nu får de se på sin egen framtid när de blir utsparkade ur Sverige. Enligt sju klövern är inte Svenskar välkomna i Sverige, så klart att dessa flyktingar måste få lov att storma o råna alla affärer och folk + våldta mörda >== Detta är helt normalt från sju klöver politikerna. 87:an Svensk idiot vill ha det så !

  5. Min matematiklärare som jag hade i skolan måste ha varit usel. Till skillnad från vad massmedia vill säga så får jag inte ihop detta. Mina beräkningar slutar på minus hela tiden. Invandringen sägs vara ”bra för Sverige”.
    Så, frågan är: NÄR KOMMER SVERIGE ATT GÅ MED PLUS???

  6. Som man sår får man skörda och det stämmer så bra!!

    Kan åter bara säga vad var det vi sa, oss dom kallar rasister som trots allt sitter med fast i handen, alla fritänkare och realister som har sagt detta hela tiden.

  7. Blir folk allt mer rädda för asylanter?

    – Men självklart är det en psykisk påverkan för min personal när något sånt här händer även om ingen fysiskt kommit till skada, säger butikschefen Anneli Hammarbäck.

    Aja-baja-mentalitet från polisen

    – Vi kommer att åka ut till boendet för att jobba mer förebyggande och se till så att sådant här inte händer igen, säger polisman Magnus Frank.

    • Så de ska daltas med? Det är vuxna människor med ansvar, inga tonåringar man talar till rätta och skickar hem till far och mor igen.

      De visar ju att de är kriminella och asflabbar åt fega svenskar. Polisen är patetisk. Skicka dem dit de hör hemma, inte här!

  8. Ett pack!! SLÖDDER!! SÄTT DOM PÅ EN BUSS!! SKA LÄMNA SVERIGE!! ETT RIKTIGT RÖVARBAND!! SNART KOMMER DET,ATT HÄNDA VÄRRE SAKER…ta i med hårdhandskarna..NU!! Vad gör polisen???!

KommenteraAvbryt svar