IS använder barnsoldater i ny avrättningsvideo

ISLAM. I en ny propagandavideo som den muslimska kriminella terrorgruppen Islamiska staten publicerade under torsdagen deltar barnsoldater. I videon ses sex pojkar i tioårsåldern väljas ut från en större grupp. De ska sedan ”skicka ett budskap” genom att avrätta syriska säkerhetsstyrkor.

Terrorgruppen Daesh, som de också kallas, ger barn intensiv militär och religiös träning och barnsoldaterna har på senare tid använts som bödlar i allt större utsträckning.
Enligt Syriska människorättsobservatoriet har islamistgruppen rekryterat över 1 100 barnsoldater under året.

– Vad som är slående är att de inte döljer det utan skryter med det, sa den Londonbaserade organisationens talesperson Nadim Houry tidigare i år.

-Pettersson tycker det är mer slående att alla ”fredliga och moderata muslimer” är så tysta och att de unga män som borde göra slut på terrorn sitter i Sverige och gnäller över dåliga förhållanden…

5 thoughts on “IS använder barnsoldater i ny avrättningsvideo

  1. De tillhör inte VÅR FLORA OCH FAUNA och delar inte vår värdegrund, – demokrati och mänskliga rättigheter vill de ersätta med koranen och sharialagarna som är lag och grundlag i Saudi Arabia.
    ”Allah akbar” skriker de när de skär huvudet av medmänniskor, – ”Gud är störst…”. Pedofeten Muhammed är förebilden, Allahs budbärare, en massmördare och terrorist som våldtog små barn och bl.a, personligen skar huvudena av 600 judar. Trevlig kille de har som förebild, han får inte tecknas, då kan de mörda,,,,
    Motsatsen är den KULTUR som vår vilar på med judendomen, kristendomen och HUMANISMEN som värdegrund, – Guds son Jesus sade bl.a, ”den som kastar första stenen är utan synd” och räddade livet på en människa/kvinna och Jesus sade också ”ÄLSKA DIN NÄSTA!”. Det spelar ingen roll om man tror på sagor MEN GRUNDEN FÖR ATT ETT CIVILISERAT SAMHÄLLE SKALL NÅ NÅGON UTVECKLINGSNIVÅ ÄR SOCIAL KOMPETENS OCH SAMARBETE, HÄNSYN, RESPEKT OCH ETT VISST MÅTT AV MEDKÄNSLA…..!
    Inte konstigt att mördarna/muslimerna förbjuder musik, de saknar förmåga att känna annat än HAT OCH ATT MÖRDA, MÖRDA, MÖRDA OCH UTNYTTJA ANDRA….DE ÄR SATANS FOLK OCH DERAS ”RELGION” ÄR SATAN I ARBETE….!!
    Se Ann Barnhardt på YOUTUBE berätta om grunderna för IDEOLOGIN ISLAM….

    • ANN BARNHARDT PÅ YOUTUBE….-”Islamic Sexality A Survey Of Evil.”
      Mycket kunnig om islam, denna ideologi i ett nötskal, ANN tar bl.a. upp könsstympning, bilder visas och hon förklarar exakt vad det innebär för flickan/kvinnan och samlivet.

  2. Heja heja is friskt humör heja heja heja go for IT,
    Helt klart ja! 190% något galet och frustrerande
    Men blir det bättre hjälpte det någon hmm
    Tyvärr fins islam kvar och vi har isberget en ärkebiskop som har jämställt svenska kyrkans kristendom med islam som likvärdig hur tänkte hon nu ursäkta! Fråga de kristna i Syrien de dom skar halsen av kan ju knappast svara eller de dom brände levande i kyrkor!!???.
    Fråga dom få kristna syrier här i landet vad dom tycker om liknelsen med trossamfunden om det fins någon överhuvud taget någon liknenelse för.
    Jag kan minsan inte tänka ut någon värre hädning än denna liknelse.
    Själv döpt och konfirmerad i svenska kyrkan, gick ur svenska kyrkan ett par dagar efter jag hört detta uttalande. För här hjälper inte att vända andra kinden till längre är det verkligen ingen som reagerar….
    Jag kan inte stå bakom detta dravel och vill inte bli förknippad med denna huvudlösa liknelse. Stackare säger bara stackare om folk inte svenska folket begriper beter

    • Fattar inte Sveriges ”ledare” och det fredsskadade folket i Sverige, att EU är på väg mot ett blodigt inbördeskrig! Citerar bara Finlands Marskalk Carl Gustav Emil Mannerheim: I krig gäller bara en lag; Att döda eller dö! Sluta hoppas att det kommer att ske genom att ”någon annans” trupper (NATO?) kommer att riskera sina liv för er.
      / Finländare född den 30 jan. 1944 som var nära döden under terrorbombningarna av Helsingfors i februari 1944 (2.000 attacker).

      Krig är dumt sade min far – frontsoldat i två krig -, vilket jag håller med om. Men vad finns det för alternativ inför insläppta fiender som inte har det minsta begrepp om humanism eller omtanke om er? Svar önskas tack.

KommenteraAvbryt svar