Rödingflummarna

INRIKES. Den kriminella vänsterextrema organisationen Expo hävdar att Jimmie Åkesson skrivit ett brev i oktober 1997 och att brevet visar att Åkesson gick med i Sverigedemokraterna då de påstods ha kopplingar till nazismen. 

Jimmie Åkesson är född 1979 och SD grundades 1988 så det kan vara hur det vill med SD och nazism, andra partier har betydligt värre kopplingar till Hitlers hantlangare, läs Vänstern stödde Hitler och Ra(S)ister & Nazi(S)ter. Inte minst Expo med sin kriminella vänsterextrema bakgrund borde inte kasta sten i glashus.

Jimmie Åkessons brev börjar: Rödingflummarna i tysthet allierade med kommunistlärare och journalister satte igång en omfattande kampanj mot oss.Smutskastningen känns bekant tycker Petterssonläs hela brevet Rödingflummarna

7 thoughts on “Rödingflummarna

  1. Jimmy Åkesson har skrivit ett väldigt bra brev på en hög nivå när han var yngre!
    Det är dags för SVERIGE ATT VAKNA! Våra framtidsutsikter ser INTE bra ut med de nötter till ”ledare” 87:an valt, Stefan Löven och Åsa Romson med flera….
    Sveriges framtidsutsikter är nattsvarta och Jimmy är nog tyvärr enda räddningen eftersom de andra vägrar hårdnackat att se verkligheten…Tino S beskriver den bistra verkligheten ur en civilekonoms perspektiv….
    Läs bloggen, spec det han skriver om MALMÖ OCH SÖDERTÄLJE och om de ”högutbildade” flyktingarna från Syrien….En var så högutbildad att han inte kunde multiplikationstabellen och trodde att det går 12 hg på ett kilo….Vill vi ha dem inom sjukvården ?

    http://www.tino.us/

    • Befinner mig i värmen, nu dags för stranden och se om kompisen sitter där….adios…

  2. Är man säker på att brevet inte är en förfalsknning?
    Har brevet bekräftats av den som skrev det?
    Ordet batiktant som nämndes hörde jag första gången efter år 2000.

  3. Av brevet kan man utläsa att vänsterfolk redan 1997 sysslade antidemokratisk verksamhet och kom undan med det. 18 år senare håller de på likadant och kommer fortfarande undan med det.

  4. Att dom orkar, lägg ner vetja, ni är ute ur leken Expo. Tror det är dödsryckningarna vi ser, desperation….

Kommentera