Tips till Statssvetsaren

Nu när du utan att nämna SD vid namn vridit regeringens , inklusive Miljöskojarnas politik till vad SD föreslagit i många år, så får du nog ta till lite till! Moderaterna ändrar nu också sin politik till vad SD föreslagit i många år, du riskerar att bli ifrånsprungen. När både du och Anna Bladdra tvärvänt i SD riktning så duger det inte längre att  ligga tvåa, du måste ta ledningen.

En självklarhet är naturligtvis att stoppa alla bidrag och förmåner till folk som inte skall befinna sig i landet, samt:

Kör-ut-dem-löp (1)

inte bara de som ni PK människor kallar ”papperslösa” lika med de som fått papper på att de skall lämna landet utan också de som befinnersig här utan att på något sätt gett sig tillkänna för myndigheterna samt inte minst alla som befinner sig i Sverige med tillstånd som de fått på grund av att de  kommit med grovt  lögnaktiga uppgifter.

Utkast i stor skala

Donald Trump säger att han skall kasta ut 11 miljoner illegala Mexikaner när (om) han blir president i USA.

Behovet av deportering i Sverige torde vara avsevärt lägre, men 100.000 eller mer är väl ingen orimlig siffra.

En som kastade ut i stor skala var USAs president Eisenhower, 1954 inledde han en stor kampanj kallad ”Opertion Wetback” för att avhysa alla illegala migranter.  De illegala var ett stort problem av flera anledningar, dom jobbade för mindre än halva lönen som en inhemsk skulle ha och de betalade naturligtvis ingen skatt mm.

Som chef för ”utkastningen” tillsatte han en före detta general som han kände sedan tiden på ”West Point” (officers skolan)  Joseph “Jumping Joe” Swing.

”Jumping Joe” startade med att se till att ett antal chefer på imigrationsmyndigheterna (självklar åtgärd) sparkades eller omplacerades till platser långt från gränsen till Mexiko.

Den 17 juni 1954, startade själva ”utkastet” dvs. ”Operation Wetback” började.Eftersom politiska  motstånd var lägre i Kalifornien och Arizona började man där, man gjorde razzior på farmer mm där de illegala förmodades befinna sig. Cirka 750 agenter svepte norrut genom jordbruksområden med ett mål att ”ta hand om”  1.000 illegala per dag. I slutet av juli var över 50.000 utlänningar förvisade till hemlandet. Ytterligare 488.000 som fruktade arresteringen hade frivilligt återvänt till hemlandet.

I mitten av juli började man också i Utah, Nevada, och Idaho, och österut till Texas.

I september hade 80.000 tagits i förvar i Texas, och uppskattningsvis 500.000 till 700.000 illegala hade lämnat Texas frivilligt.

Å du Statssvetsaren, mer om denna framgångsrika kampanj kan du läsa HÄR o HÄR . Kanske den där Åkesson inte är så dum i alla fall?

 

4 thoughts on “Tips till Statssvetsaren

  1. Det skulle vara bra om även alla i PK Packet
    hade åkt ur landet för gott, nu har dom ju svart på
    vitt att dom varit en samling naiva idioter, vilket vi
    ständigt påpekat för dem!

  2. Vändningen under galgen kom flera år försent, brotten är redan begångna mot folket. Detta kommer ta generationer om det någonsin går att läka. Folkets domstol får säga sitt.

  3. Med M ledarens förslag till skärpning av asylpolitiken närmar sig ett nyval med stormsteg!

    MP kommer aldrig kunna acceptera direktavvisning vid gränsen och M kommer inte att släppa kravet på direktavvisning vid gränsen! Gör antagligen att S måste kompromissa med M. I det läget bryter MP samarbetet med S och nyval måste utlysas!

    Om Sverige ska överleva som välfärdssamhälle krävs ”utkastning” av åtminstone de papperslösa! Låter kanske hjärtlöst men är en nödvändighet för det svenska välfärdssamhället överlevnad!

  4. 100 000 var en mycket blygsam siffra, när vi vet med 100% säkerhet att det kommer minst 200 000 illegala invandrare om året och gjort så i minst 6 år.

KommenteraAvbryt svar