13 thoughts on “Dagens bild från Syrien

  1. Frankrike är i krig! Det står på första sidor i alla medier i världen. Återigen det upprepas exakt det samma som med George W Bush för fjorton år sedan när han använde den false flag attacken den 11 september som en förevändning för att ”förklara krig mot terrorismen” och invadera Afghanistan och Irak. Idag är dags att göra det igen. Och lotten ligger nu i händerna av sionisten Francoise Hollande som likt Bush, och utan inga som helst förbehåll förklarar ”vi är i krig med terrorismen. Frankriket har blivit djupt sårad i sin national stolthet och fienden ska straffas hårt”, uttrycker han. Och därmed, uppbackad av den internationella vreden mot IE slösar han inte sitt livs bästa chans av – under förevändning att hämnas på IS i Syrien – störta Syriens legitimt valda president Bashar Al Assad och återta kontrollen av det som är kvar av landet som en kolonial makt. Som det gjorde förr i tiden. Frankrike gör det smutsiga arbetet som USA har misslyckats med att uppnå under fyra år. I slutändan visar sig allt vara mer av samma sak. Igår var al-Qaida skurken som man måste eliminera till varje pris, för att ”rädda mänskligheten från undergången”. Idag heter den utvalde boven IS. Totalt sett inget nytt mellan himmel och jord. Den internationella sionismen skall få sin vilja fram än en gång. Och som vanligt den gör det med en mycket hög kostnad av hundratusentals om inte miljontals liv förlorade. Och mediacirkus av terroristhotet i världen kommer fortsätta vidare.

  2. Frankrike och Ryssland borde sätta in kärnvapen mot muslimerna…..Som när Iran tog ryska gisslan fick de fem timmar på sig att släppa fångarna annars skulle Theran attackeras….IRAN VEK SIG OCH SLÄPPTE GISSLAN!!
    Islamiska Statens folk förstår bara ett enda språk: hårda tag utan någon återvändo. Muslimer generellt måste konfronteras, vi har nu ett 3:e världskrig, världen måste inse att detta är ett faktum!
    MUSLIMERNA MÅSTE TA KONSEKVENSERNA AV SINA HANDLINGAR….NAZISTERNA FICK GÖRA DET UTAN NÅGON NÅD, BERLIN KROSSADES, PÅ SAMMA SÄTT SKA MUSLIMERNA KROSSAS OBARMHÄRTIGT!
    Att hålla tyst om Islamiska Statens vedervärdiga brott är detsamma som att samtycka, precis som många gjorde under ww2 och Hitler.
    Att Sverige hyser IS mördare i stort antal utan rättsliga åtgärder gör Sverige till en skurkstat.
    Många av dessa ”svenskar” kan vara inblandade i Paris attacken och i sprängningen av det ryska flygplanet. Ryssland borde agera mot Sverige, kräva att de utelämnas till Moskva. De som är ansvariga för Sveriges muslimska massinvandringspolitik borde häktas och ställas inför krigsrätt och skjutas!!!

  3. Kulturministern borde ha högläsning ur koranen för politikerna, i synnerhet där det står skrivet att muslimer får döda och halshugga icke-muslimer eller otrogna osv, istället för att läsa ur en barnbok för dom.

  4. Det var mig en jävel till gud som inte tål kritik. Surgubbe som älskar makt och död, är det en gud att lita på och må bra av. Islam är sjukt, har inget med väst att göra.

  5. Vi har ju redan halshuggare i Sverige, en del är hos psykologen och andra är på praktikplats. Margot&Stefan har ställt till det ordentligt!!.

    • Malmö blir första stad i Sverige där muslimerna kommer att kräva ett eget kalifat!
      10,000 muslimer i veckan väller in i Sverige, 90% utan pass och ID – detta stöds av svetsarmuppen och vänsternazisterna som vill skada Sverige för all framtid!

      • Bergsjön i Göteborg är också ett ställe där muslimer länge krävt att polisen håller sig borta ifrån och att de får ha sina egna lagar, dvs sharialagar. Vet inte hur många shariadomstolar som finns i Sverige idag, inofficiellt eftersom det räcker med några imamer för det. De kan samlas var som helst, det krävs inte någon särskild byggnad för det.

KommenteraAvbryt svar