Ta nu ansvar…för Sverige

Föredettingen Niklas Strömstedt som fått ett eget program i pajaskanalen TV4 tack vare sin fru, lär få fler chanser att skriva om texter i låtar han själv inte är upphovsmakare till.

Exempelvis Anna Dahlberg på Expressen, som uppmanar Stefan Löfven (ni vet han som kallar sig statsminister) att börja ta ansvar…för Sverige.

Dahlberg pekar på att Sverige, tillsammans med Tyskland, valde en annorlunda väg än övriga Europa när hundratusentals araber kunde ta sig över Medelhavet i somras efter att Turkiet valde att sluta patrullera vattnen utanför kusten.

Redan då visste regeringen vad som var på gång, men undlät sig att vidta åtgärder. Istället stod Stefan Löfven på Medborgarplatsen i Stockholm och använde ord om att murar ska rivas. Resultatet ser vi idag.

Övriga EU ser på Sveriges asylpolitik och skakar på huvudet. Inget annat EU-land tänker ta till sig Sveriges vädjan om att bistå och hjälpa till. Vi står helt ensamma, när Tyskland nu stramar åt.

Den socialistiska regeringen har styrt Sverige mot en krissituation, vi står inför en systemkollaps och nu måste vi börja med informationskampanjer för att minska trycket på Sverige. Anna Dahlberg avslutar texten med följande ord:

”Nu måste Löfven börja ta ansvar för Sverige. Allt annat är faktiskt oförsvarligt.”

Källa: Expressen

Idag kan vi i samma tidning läsa hur regeringens retorik förändrats och nu är budskapet, ”Kom inte hit”

Källa: Expressen

Johan Westerholm (S) på Ledarsidorna har redan skrivit om regeringens oansvariga politik och handlingsförlamning. Även han berör regeringens avståndstagande från de signaler och varningsrop som nådde Rosenbad redan i somras. ”…att driva ett lands välfärdssystem till denna punkt är direkt oansvarigt”, skriver Westerholm och tillägger att någon måste få stå till svars inför Konstitutionsinstitutet eller Riksrevisionen.

Källa: Ledarsidorna

Helt klart är att allt fler inser hur illa ställt det är och att det bara kan bli värre om detta tillåts fortsätta. Av den anledningen lär föredettingen Niklas Strömstedt få många chanser att skriva om texter till andras låtar. Fast bland artistmiljonärerna får han förstås stöd, ni vet de artistmiljonärer som inte lyft ett finger för de tiotusentals socialt utslagna vi har i Sverige.

En av dessa miljonärer är Sarah Dawn Finer och så här rörd är hon efter gårdagen.

Screenshot

20 thoughts on “Ta nu ansvar…för Sverige

  1. Så pinsamt så pinsamt. Allt för lite uppmärksamhet.
    Dåligt föräldrarskap kanske, blev kanske inte bekräftad som barm, vad vet jag, men hursomhelst tycker jag synd om Jenny Berggren, undrar vad hon tyckte egentligen.

  2. ”Murar ska Rivas” och det ska komma från en stasisosse
    som överfört Östtysklands gamla avdankade styrelseskick
    till Sverige.

  3. Det finns bara en sak som är äckligare att lyssna på än journalister som är PK-fascister och det artister som är PK-fascister. Det är bara att konstatera att politisk vänster propaganda nu kan saluföras precis när som helst i TV och radio utan att ansvariga tycker det är konstigt, att på bästa sändningstid fördöma och förnedra 20-25 % av svenska folket är häpnadsväckande och innebär att vi kommer längre och längre bort från det vi normalt kallar demokrati.

  4. Strömstedts fånigt stirrande ögon tyder på bruk av PKokain. Han ingår nu i gruppen ”Passerat-bäst-före-datum”, i täten galtyppan Ernman, plus Kjell Bergqvist, Ulf Lundell, Henric Schyffert, Ulf Lundell och Magnus Betnér. Föredettingar som tycks tro att plötsigt uppflammande politisk (o)klarsynthet, skall återuppväcka en slutavverkad karriär och återigen ge plats i rampljuset. Det får dom också, som ’lyckliga idioter’, fools on the hill.

    • Det finns väl a-kassa även för bedagade gycklare så dessa slipper schavottera i mindre seriösa TV-kanaler för att få ihop till hyran.

    • Henrik Schyffert ja, han har ju tydligen en helt
      annan verklighetsuppfattning än kollegan
      Robert Gustavsson som förfasar sig över P K fascismen,
      undrar hur det samarbetet fungerar idag?
      Robert är dessutom naturligt rolig, medan Henrik
      enbart har roligt själv åt sina skämt!

  5. Idioter, Niklas har väl aldrig visat prov på något högre IQ, måste vara riktigt pk för att komma in i värmen igen, inte lätt att vara avlagd före detting.

KommenteraAvbryt svar