Inkompetenta politiker en fara för barn

Jag är orolig, politiker kommer varje dag med de mest bisarra förslag och krav. Hörde precis Åsa Romsson på radion och hon hade mundiarré och kan inte ännu erkänna att vårt land är fullt. Åsa gav slingerbulten ett ansikte, igen.

Miljöpartiet vill att alla barnfamiljer som kommer till vårt land och söker asyl här ska per automatik få permanent uppehållstillstånd……….MEN, vad är det som då säger att den eller de två vuxna asylanter som ankommer till vårt land med barn är barnens föräldrar?

Om Åsas partis förslag går igenom, då kan vi räkna med att en del av de barn som kommer inte rest med sina egna föräldrar. Kommer vi med fler galna politiska beslut få se i vårt kommande nationella bokslut att vi främjat barnarov, barnhandel och annat kriminellt förfarande med barn?

Och jag vill tillägga att detta är inget nytt under solen, på den tiden i Sverige då media var mer som dom borde och skulle då fanns det reportage om just barn som for illa då de inte kommit till Sverige med sina egna föräldrar, de var köpta alt. medsända och i flera fall behandlades styvmoderligt av de landsmän som de bodde hos.

Jag vill tillägga att jag från säker källa vet att i Malmö finns det invandrade personer från andra kontinenter som i olika syften tagit med sig andras barn hit till vårt land. Detta är något som myndigheter vet om, politiker med makt borde informera sig och göra något åt detta grymma tillvägagångsätt mot barn.

Om nu miljöpartiets förslag vinner terräng och går igenom då måste man för barnens skull topsa och låta DNA kontrollera ”familjerna”

Eva-Marie Olssons foto.

11 thoughts on “Inkompetenta politiker en fara för barn

  1. Är det bara jag som inte förstår vad Åsa Romson säger. Som Eva-Marie säger mundiarré. Hon pratar och pratar, fort, fort med många ord men vad säger hon egentligen?

  2. Man kan kalla Svetsaren målvakt. Först frontar han för tanterna s.s. Magdalena, Karin J., Margot W., Ylva J o Mona Muslim.
    Åsa Romson styr lilla Gustav och Miljöpartiet styr sossarnas invandringspolitik.
    Moderaterna men AKB är invaggade i en S lögn (Taqiyya) att dem får igenom sina 12 punkter för invandringen. Skyller på att dessa kommer genomföras. Kör den japanska varianten. Avvaktar.
    V partiet har fått igenom någon liten förändring. Psykvård till unga o tandvård för unga. Vinster i välfärden var deras flaggskepp, som är sänkt.
    SUMMA AV KARDEMUMMAN ÄR ATT ALLA DRIBBLAR VARANDRA, FÖR ATT HÅLLA SVERIGEDEMOKRATERNA BORTA. LUSTIGT? NEJ.
    Jag har min uppfattning om att det är mycket av dagens invandringspolitik, som handlar om Margot W skall få en hög post i FN. Januari vet vi.
    Koka soppa på en spik blir mer talande för varje dag som går när det gäller Sveriges odemokratiska och hel ”fubbika” politiker OCH massmedia med SVT/SR I SPETSEN.
    ÄR VI DUMMA?

    • Nej inte VI! Men det finns fortfarande en hel del som är totalt missledda och bortkollrade av decenniers förljugenhet från etablissemanget.

  3. Åsa Romson är en figur som inte är mentalt kapabel att inse den bisarra verkligheten hon själv varit med att skapat.
    Att förneka verkligheten är annars förbehållet sekter och religiösa fanatiker. Att det lilla vänsterterroristpartiet blir taget på allvar och får spy ut sina vansinnigheter i media är absurt.

KommenteraAvbryt svar