Den som ropar i öknen ….

Den som ropar i öknen lär inte få något svar. Nåja, så kanske inte det gamla citatet från bibeln ursprungligen var formulerat, men det passar i sin nya form ända ganska bra in på Ylva Johanssons uppträdande på nyheterna igår efter den sk ”uppgörelsen”.

Med en närmast desperat framtoning konstaterade Ylva Johansson att nu är läget så allvarligt att nu räckte det inte med bara den sk uppgörelsen. Nu måste hela Europa hjälpa till och ta sitt ansvar.

Lusharpan undrar hur djupt Ylva Johansson har haft huvudet nerstucket i sanden. Ylvas själsfränder i Europa har i veckor glatt slussat problemen genom hela Europa upp till Sverige. Man struntar fullständigt i Dublinförordningen och FN:s flyktingkonvention, bara man slipper hantera problemet själva och kan släppa det vidare till ”die dumme Schweden”.

Ylva Johansson står och ropar i en öken. Hon lär aldrig få något svar och än mindre någon hjälp från sina kompisar i EU. Mer än så är skrytbygget EU inte värt när det väl gäller. Det fungerar bara när det gäller vänskapskorruption och feta politikerpensioner, inte när problemen hopar sig. Det är inte för inte som SD har en njugg inställning till EU och våra kloka grannar norrmännen har struntat i att bli medlemmar.

Nu undrar Lusharpan bara vad som kommer att hända när Ylva Johansson inte får någon hjälp från EU. Ska vi bygga upp tältläger för flera miljoner människor här i landet ??

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

19 thoughts on “Den som ropar i öknen ….

  1. EU samarbetet är ett jävla skämt, liksom 7-klövern, som bara skapar oåterkalleliga problem. Vidare så jäser dessa problem över hela riket och det förefaller inte bli bättre, bara sämre.

    Medicin mot detta fanskap heter SD mina vänner.

  2. Inbillar sig 7-klövern att alla styrande i Europa är lika dumma i huvudet som dom själva.
    Andra länder ser med vidöppna ögon att Sverige är på väg åt helvete och vill inte själva hamna där. Förresten Sverige är inte på väg mot helvetet.
    SVERIGE ÄR HELVETET PÅ JORDEN.

  3. Det är ju bara för Ylva att se till att Sverige börjar använda Dublinförordningen och skicka tillbaka individer till föregående land. Thats it , hur svårt kan det vara när reglerna redan är skriva och godkända?

  4. Minsta barn fattar att dessa politiker lider av nagot slags daligt samvete som Sveriges befolkning far betala for.
    Dessutom STORHETSVANSINNE och en HOG SVANSFORING fran ynkliga svin till statsrad, tanker mest pa Stefan Loven och Margot Wallstrom,
    EN NYVAL vore rimligt i en DEMOKRATI, nu nar Sverige star med byxorna nere och katastrofvarning ar utfardad.

  5. Ylva Johansson – arma Sverige
    It ain’t over until the fat lady sings.
    Men jag tror inte Ylvas klagosång får resten av EU att ändra sig.

  6. Hittade idag följande reportage från Berlin i BZ.Vid en av stadens anmälningsbyråer,har som ni ser på bilderna,många ”ensamkommande barn” samlats. Som ofta bland sådana småttingar,är det alltid någon som busar.En av dem som tröttnade på att vänta i kön,sökte hoppa över staketet och därmed komma före….En av Tysklands dödssynder,men det visste getaherden kanske inte.
    Vad som sedan skedde från säkerhetspersonalens sida,finns det delar av på Videon. Länken från BZ:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/lageso-security-mitarbeiter-pruegeln-auf-fluechtlinge-ein
    F.ö.tänker med sorg,att Absurdistan ser ut att går miste om dessa akademiker.

    • Jo, det är verkligen räddningen för Europa som kommer. Tänk att få sådana extremt välutbildade människor. T o m deras landsmän åker till Europa och USA för att få utbildningar av kvalité, men det är ändå menaländerna som våra politiker menar har den bästa utbildningen och arbetskraften. Det är så magstarkt att man mår illa!

    • Ja att köa det är något som dessa människor inte har lärt sig. Tyvärr ser jag detta redan i min stad. Visst, de ser kön men går självsäkert förbi och ställer sig först. Har det med omdöme och hänsyn att göra?

  7. Ylva Johansson och övriga sjuklöverpolitiker har i många år med sin signalpolitik lockat migranter till Sverige vilket nu ger full utdelning. Haveriet är totalt, hur många veckor tar det för verkligheten att få politiker att inse att det vi gör i dag är omöjligt? Gränskontroller NU!

  8. Om ett par år kan Sverige gå ut med en reklam i lela världen där det står
    ”VÄLKOMNA TILL VÄRLDENS STÖRSTA TÄLTLÄGER FÖR RIKA EKONOMISKA FLYKTINGAR”.
    Hela Sverige kommer att vara ett enda stort tältläger.

  9. I österrikiska Krone får vi idag en bild av några tusental,som befinner sig på sin vandring/löpning mot Absurdistan…F.n. finns drygt 20/30.000 i Österrike och dess närområden.Vidare lär c:a 60.000 ytterligare finnas i Grekland (för några timmar sedan),redo att ge sig av norrut.
    I Slovenien råder närmast undantagstillstånd,när Kroaten nu bussar äventyrarna till deras gräns.I går anlände 14.000 till detta lilla land som ligger mellan Balkan och Österrike.
    Führerin Merkel som ”välkomnade alla till Tyskland”,har blivit bönhörd.
    Nu råder full kaos i det annars välfungerande Deutschland.En ny innebörd för orden ”made in Germany”….
    Militärkaserner,idrottshallar,industrilokaler och alla andra upptänkliga utrymmen är proppfyllda av dessa ”stackars flyktingar”.. 🙁
    http://www.krone.at/Oesterreich/Krisen-Management_versagt_jetzt_total!-Chaos_in_Spielfeld-Story-478646

    • Det ser ut som de kastat varenda pass och visum, drivor av papper på asfalten. Vilket lurendrejeri. Våra politiker har skapat detta.

  10. Så lär det bli…Ett land som liksom beduinerna är vana vid,består av tält.. Skillnaden är att termometern i Absurdistan visar minus och i öknen på plusgrader !
    Kameler saknas hos oss.Men det finns desto fler åsnor (c:a 80 %)enl. vissa källor !

    • Just precis , det var ju inte speciellt svårt att förutse .
      Men det är ändå trist att konstatera att vi , dom 13 %
      som förutsåg detta och som blivit idiotförklarade av
      Åsneflocken, att vi fick rätt på varje punkt.
      Och att nu höra och se hur dessa river sig i skallen
      och undrar hur det kunde gå så, är tragiskt!

KommenteraAvbryt svar