Framtidens skola söker modiga lärare


Arbetsuppgifter

Vi har fått fler elever och behöver utöka med ytterligare en lärare till i varje arbetslag. .Vi söker dig som är utbildad lärare i matematik, svenska, svenska som andraspråk eller engelska. Du får gärna ha en kombination med andra ämnen, Du brinner för att arbeta i en verksamhet där eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande.

I mentorsrollen är kommunikation och engagemang viktig egenskaper och du förväntas ta ett stort ansvar för dina mentorselever.

Kvalifikationer

Vi vill att du har lämplig lärarutbildning med behörighet att undervisa i grundskolans senare år. Meriterande är om du har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande.

Du behöver vara modig, flexibel, prestigelös och våga testa nya arbetssätt. Att du älskar att arbeta tätt tillsammans i arbetslag ser vi som en självklarhet.

Det är också viktigt att du längtar efter att arbeta på en skola där vi tillsammans skapar möjligheter för eleverna att få utveckla de kunskaper de behöver i framtidens samhälle.

Arbetsplatsen

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Med pendeltåg tar det 15 min från Göteborg.

Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

Rydsbergsskolan är framtidens skola. I arbetslag med helhetsansvar för sina elevers kunskapsutveckling arbetar vi med entreprenöriellt lärande, ämnesövergripande arbete, med individens lärande i centrum och med ett väl utvecklat mentorssystem. I vår skola går ca 370 elever i grundskola och grundsärskola.

Mer HÄR. 

-Pettersson har inte hittat på rubriken. Det står i annonsen ”Framtidens skola söker modiga lärare” 


8 responses to “Framtidens skola söker modiga lärare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: