Annie nobbade Stefan


Igår satt det andra partiet i Rosenbad och försökte hitta gemensamma åtgärder för att lösa det asylkaos som man själv skapat. Mötet sker utan SD, men kan nu ta en helt annan vändning.

Bara några timmar efter gårdagens krismöte ringer Ylva Johansson (S) upp Centerpartiets talesman i migrationsfrågor och lämnar ett förslag som skulle utestänga både Moderaterna och Kristdemokraterna från uppgörelsen.

Centerns partiledning samlades genast till möte och efter en diskussion återkom man till Socialdemokraterna med svaret nej.

Locket är givetvis på hos både Ylva Johansson (S) och Centerpartiet, som istället hänvisar till pågående uppgörelse där ett nytt möte är ajournerat till i morgon. Varför Ylva Johansson och Socialdemokraterna försöker gå bakom ryggen på Moderaterna och Kristdemokraterna, kan bara ha sitt svar i att både M och Kd varit tydligast i sin s.k. omsvängning i migrationsfrågan.

Helt uppenbart är att Socialdemokraterna med detta visar att de inte alls har något intresse i att skärpa kraven och åtminstone försöka få ned volymen av asylsökande till detta söndertrasade land. Ylva Johanssons ord från spektaklet ”Sverige tillsammans” förklarar nog mer än vi vill förstå; “härligt att se hur Sverige förändras”.

Varför de nya Socialdemokraterna så gärna vill förändra det land deras tidigare partiledningar så förtjänstfullt byggt upp, är och förblir en gåta som jag verkligen hoppas någon redovisar svaret på.

Källa: Expressen

Johan Westerholm på Ledarsidorna ger i ett inlägg en bra fingervisning om vem som egentligen styr över partiet och dess nya nickedocka till partiledare.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.


12 responses to “Annie nobbade Stefan

 • Grune

  Det kan väl vara på sin plats att tala om för dom väljare som har tänkt att rösta på sossarna i nästa val, att det inte går, eftersom dom inte existerar längre. Dom har bildat ett nytt parti som kommer att heta MUSLIMVÄNNERNA.

  Gilla

 • Björn

  Det är SÅ typiskt Löfvén och hans pack att köra falskspel. Bjuder in alla men försöker samtidigt gå bakom ryggen på M och KD. Han gör allt för att försöka splittra Alliansen och ställa M utanför. Bra av Lööf och även FP att säga nej till falskspelarna i S. Att Ylva Johansson vänder sig till C och FP visar ju bara tydligt att S inte alls är villiga att göra de nedskärningar i mottagandet som är livsavgörande. M och KD förordar ju en hårdare linje. Lita ALDRIG på en desperat sosse! Aldrig någonsin!

  Gilla

  • Grune

   Det skulle inte förvåna mig ett dugg om S hamnar under 4% strecket och därmed åker ur riksdagen vid nästa val. Då har ju Rövhålet fått precis vad han önskat.

   Gilla

 • Arvid

  Vad expressen är kända för är att ha stories som hänger i luften. Att man skriver om något som ligger i gråzonen eller något som inte har hänt eller så har det hänt men i ett annat sammanhang för att kunna skapa trafik till sin site. Därför ska man aldrig referera till Expressen och därmed aldrig skicka trafik til ldem eller till annan äcklig pk media. Låt dem blöda, låt deras intäkter drastiskt minska så att de tvingas avskeda sina korrupta och inkompetenta journalister. Ska man skriva något och behöver referens så ta den ifrån fria tider eller avpixlat så trafiken skickas mellan siterna istället för att ge bort trafiken till äckliga pk patrask som fått sina jobb genom att sära på benen.

  Gilla

 • Tony

  Skulle vilja se Ylva Johansson vandra genom dom
  invandrartäta områdena en mörk kväll, och sen höra
  om hon fortfarande tycker att det är härligt
  att se Sverige förändras.
  Det är skrämmande att se och höra vilka analfabeter
  som ska föreställa toppen på ett parti som bara har
  riktningen rakt ner i avgrunden, ett parti som i vart fall
  för 40 år sedan hade folk med utvecklad hjärna!

  Gilla

 • Stenbock

  Ett annat spel som sker i tysthet är den elnätsavgift som skall inbringa c:a 35/40 miljarder extra kronor till statliga Vattenfall.Vore allt för långt att redogöra för den 20 % höjning,som nu sker för oss konsumenter under 2 år.Gå gärna in på Text-TV,och bekanta er med orsak och verkan.
  Skall kanske samtidigt informera om,att detta skandalföretag har förlorat c:a 6 miljarder Euro i Tyskland,under senaste året.
  Sr sidorna 160-166 på text-tv

  Gilla

  • Tony

   Fast den förlusten var ändå en droppe i havet mot
   förlusterna för överpriset för det Holländska Nuon,
   den Som Maud Olofsson vägrade att ta ansvar för.

   Gilla

 • Martin Lund

  Svaret heter: NEW WORLD ORDER, Agenda 21, Agenda 2030, Bilderberg, Rothchild, Rockefeller, Uppenbarrelsesboken, Zionism, Islam,
  Thousend points of Light, Skull and Bones, Frimurare, Umbrella Company´s, Club of Rome, Bohemian Club, Illuminati m.m.m.m.m.m.m.m.
  Slutligen: Baphomen-Lucyfer-Satan………….Amagedon……….

  Må GUD Hjälpa os…………………

  Gilla

 • white lady

  Jag har försökt lösa den här gåtan länge och kom fram till det:
  antingen är ledningen av Socialdemokraterna mutade (frågan är av vem) eller är någon eller några av dem lovade feta poster inom EU eller FN.
  I bägge två fallen är de landsförrädare.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Skulle gärna se Ylva Johansson (S) utvandra från Sverige. Istället för all duktig sjukvårdspersonal som redan har gjort det. Personal som Sverige verkligen behöver.

  Ylva är i högsta grad ansvarig för den ”bakvända” politiken. Som hon och hennes parti driver i praktiken .

  Gilla

 • Falköga

  Löfvens mantra: Alla måste ta sitt ansvar.

  Själv tar han inget eget för ansvar som statsminister för Sverige och svenskarna?

  Gilla

  • Grune

   Det finns inte en enda politiker i Sverige i dag som tar ansvar för Sverige
   Rövhålet och alla andra i 7.klövern påstår att dom gör detta men det är som vanligt när det kommer från dom en STOR FET LÖGN!
   Man vill ta ansvar för alla människor på jordklotet utom för Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: