Upprop för folkomröstning

Upprop för folkomröstning.

Därför folkomröstning

Det räcker nu! Sverige klarar inte mer. De invandringsvolymer vi nu ser komma till Sverige, som en direkt följd av EU:s gränskollaps, har blivit en ödesfråga för hela landet. Med över 500 000 människor om året (med dagens inföde), utan vare sig bostäder, arbeten eller fungerande skola åt ens en bråkdel av dessa, har regeringen Löfven försatt Sverige i ett katastroftillstånd. Den fullskaliga systemkollapsen närmar sig – om inget snart görs. Detta får inte fortsätta.
Det är dags för en folkomröstning om invandringen och vårt lands framtid. Gör din röst hörd. Skriv en insändare. Kontakta din lokalpolitiker. Prata med dina grannar. Ge oss ett ekonomiskt bidrag. Bli medlem i Sverigedemokraterna.

Tillsammans kan vi göra skillnad – På riktigt!

11 thoughts on “Upprop för folkomröstning

  1. Stort tack till Pettersson for en serios blogg om Sveriges extremt allvarliga situation, det vi nu ser ar det mangkriminella Socialdemokratiska och de andra STORMAKTSIMPORTORERNA av avskum – deras totala brist pa verklighetsforankring infor sammanbrottet!
    TACK PETTERSSON!!

  2. Jag skulle tro att 7-klövern jobbar fribilt på att totalförbjuda val i Sverige.
    Ett förslag som måste vara klart och spikat till 2018.

  3. Våra politiker kommer göra vad man kan för att undvika folkomröstning där risken finns att man kan ”rösta fel”, blir den ändå av och folk ”röstade fel” så kommer politikerna att gnälla lite och sedan ignorera resultatet. Se bara hur det gick med folkomröstningen av vägtullarna i Göteborg.

Kommentera