Tror någon på regeringens budget?

Regeringens budget för 2016 är baserat efter Migrations-verkets juli-prognos över invandringen.

Då gissade Migrationsverket på totalt 80 000 asylsökande under 2015, vara 12 000 ensamkommande ”barn”, dessa siffror gäller inte längre men regeringen tutar och kör mot bättre vetande. Statsminister Stefan Löfven påstår till och med att budgeten är finansierad och om någon eller några röstar ned budgeten riskeras landets framtid…

Vi ligger illa till mina vänner.

12 thoughts on “Tror någon på regeringens budget?

  1. Först ställer 7-klövern till med ett helvete i Sverige och sedan sätter dom sig och fikar och skiter fullständigt i om hela Sverie utplånas från världskartan. Så går det till i Sveriges största mentalsjukhus RIKSDAGSHUSET.

  2. Det finns ingen anledning att lita på någonting som
    den dåraktiga regeringen hasplar ur sig, den lider
    av tankeoreda, och leds av en pajas!

  3. Pettersson:
    Ville ju fira KD-stämmans beslut om att skrota DÖ,med avkoppling under några dagar.Valde kgl.huvudstaden som resmål…Vet inte om jag direkt kan rekommendera den platsen som avkoppling ?
    Det som förändrats sedan mitt senaste besök var,att allt blivit dystert och mörkt.(delvis helsvart) Blev också klar över att det finns fler områden i landet,som liknar mitt eget hemma-ghetto.Det som jag ju saknar i min lilla ort är tågen som går nere under marken.Hade inte neonljusen,samt några andra bonnläppar och övertecknad åkt med,vore allt därunder mörkt som decembernatten.
    Enda behållningen var ett besök i Djursholm, och sträckan upp mot Viggbyholm…Herredj-lar vilka utmärkta villor (modell större) det finns att tillgår,för utplacering av ”stackars ensamkommande barn”.För att inte tala om de havsnära sköna stora grönområden,som var som färdigklippta för ”fattiga EU-medborgare”.. och deras tältstäder ! Att inte penninggamen från Skara har hittat dit,kan de boende tacka övernaturliga krafter för.

    • Svetsning är allvarliga saker där yrkesskicklighet är ett måste. Det är ju ett vedertaget sätt att sammanfoga konstruktioner av olika slag.
      Så det är inget för vår oduglige statsminister att återuppta. Särskilt med tanke på att han entledigats från sitt yrke i ungdomen, och flyttats till fackföreningarnas kontorsarbeten med det ringa ansvar som dessa fackföreningsledare tar.

  4. Den budgeten håller inte med den invasionen av kravmaskiner…Bara det att skicka tillbaka dom som inte får asyl kostar skjortan och föda resten kommer att kosta oss hela våran välfärd ,Sverige kommer att bli ett nytt Grekland är jag rädd för .

KommenteraAvbryt svar