Löftesbrytaren Löfvén lovar bort mera svenska skattemedel.

På en gala i New York för fattiga så fortsätter vår av hybris ansatta statsminister att utfärda nya löften om att frälsa världen med svenska skattebetalares pengar.

Löfvén lovande att de kommande 15 åren ordna vatten och avlopp till 60 miljoner människor ute i världen. Det var en jämlikhetsfråga säger löftesbrytaren Löfvén.

Lusharpan säger bara grattis svenska skattebetalare. Om ni trodde att ni kunde komma undan med 60 % marginalskatt så  glöm det. Med de löften som vår statsminister utfärdar till världen så är vi snart tillbaka till Pomperipossa och 102 % i marginalskatt. Frågan är väl om ens det räcker med det stora antal invällare som strömmar in över gränserna. 450.000 nya bostäder kommer inte räcka långt. Snart krävs det bostäder motsvarande 2 Stockholm för att alla ska få tak över huvudet. Det motsvarar i kostnad ungefär en hel årsbudget för staten.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

21 thoughts on “Löftesbrytaren Löfvén lovar bort mera svenska skattemedel.

  1. Förstår inte riktigt varför alla är så arga? Hittils har herr Löfven aldrig hållit ett löfte! Har svårt att tro att detta är undantaget som bekräftar regeln…

  2. 10 miljoner människor ska köpa toaletter till 60 miljoner människor. 6 toaletter per person.

    Kan detta hänga ihop med nationalekonomeras idé om att trycka fram 4000 t varje svensk? Är det för att täcka toalettinvesteringarna?

    Har en statsminister verkligen mandat till detta?

    Det är bra att alla får toalett såklart men finansieringen är lite oklar.

  3. Där sitter en romsk familj i sitt radhus. Först har deras asylansökan behandlats av MV och även domstolarna efter överklaganden om avslaget. Fem barn har fötts (på BB?) de har fått allt gratis t o m canceroperation och rehab. Vad har detta kostatat svenska skattebetalare under 12 år? Alla de senaste tekniska prylarna har de också.

    Hörde att polisen har 17.000 som ska utvisas? Har vi verkligen råd till detta? Varför inte göra som i andra länder, de har låsta anläggningar, ofta i anslutning till flygplatser dit alla som får avslag förpassas. Då behöver ingen polis leta efter dem och samordningen av hemresan kan verkställas.

    • Systematiskt och enkelt. De ska ju inte precis kastas ut för ett stup utan de kommer till ett annat land än detta som tar emot dem utifrån de förutsättningar de skapar för sig själva där.

  4. Titta och lyssna från start till 05,52 hur i helvete kan man ställa till med FEM barn då man inte har uppehållstillstånd i landet där man befinner sig , helt surrealistiskt. Ett av barnen säger nog sanningen på slutet i landet de ska utvisas till där FINNS INGA BIDRAG.
    Vad har föräldrarna arbetat med under åren i Sverige och pappan har blivit behandlad mot cancer, hur ÄR DETTA MÖJLIGT !
    http://www.svt.se/agenda/se-program/agenda-55?autostart=true

  5. När han inte ens kunde höja barnbidraget med 100 kr är det konstigt att det finns pengar till vatten och avlopp till 60 miljoner personer som inte ens bor i landet.

    Det kommer inte ens att räcka med att höja skatten till 100%.

  6. Bara funderar lite………vågar han verkligen sätta sig på ett flyg och komma ”hem” till sverige efter ett sånt uttalande…….

  7. Sverige hade tur att bli av med Olof. Vi kan hoppas på att krig utbryter i Sverige inom kort, det kommer vara Svenska folkets enda chans att klara sig från de sju grovt kriminella politikerna som sitter i Svensk riksdag.

  8. Nu får vi nog snart ge herr Löfvén en förmyndare. Annars har han snart tömt statskassan fullständigt. Tror han vill bli den nye Olof Palme! Det är hans stora dröm!

  9. Lås in stollen genast innan han gett bort hela landet, lite finns väl fortfarande kvar. Tror han att han ska gå till historien som en ”STOR” humanitär härskare? Jag tror han blir ihågkommen som den störste stollen i vårt lands historia tom större än företrädaren.

  10. Stefan Löven tycker att han är en STOR STATSMAN! Denna kortvuxna SKIT är den sämsta statsminister Sverige haft genom tiderna. En nolla utan utbildning, såg talet som han överspänt framförde på engelska. Socialdemokraterna tror att statskassan är outtömlig, fy fan vilka skitar 87:an väljer!

    • Jag menar verkligen vad jag skriver: STEFAN LÖVEN ÄR DEN SÄMSTA ”STATSMINISTER” SVERIGE HAFT GENOM TIDERNA!! Han hade faktisk rätt Fredrik Rövfeldt, Stefan är en OVÄRDIG STATSMINISTER!!

  11. Läste artikeln som fanns länkad på Avpixlat. Han har storhetsvansinne. Jag fattar inte att vi svenskar är så utsatta. Den är inte feminism att skada sin egen befolkning, är själv gammelfeminist och inte pratade vi sådan här strunt. Ofattbart!

  12. Den här jubelidioten Lövén Måste gripas och låsas in i en madrasserad cell och sedan kasta bort nyckeln. Han är farlig för den allmänna säkerheten och lider av en obotlig psykisk sjukdom.

Kommentera