”Flykting” blir vd för vårdcentral på två år!

INVANDRING. För två år sedan kom Mohammad Al Abdullah till Sverige som flykting från Syrien. Nu har han öppnat en egen vårdcentral och driver Vårdcentralen Östra Göteborg. Han säger att mycket varit svårt och att det tagit lång tid att leva upp till alla de krav som Västra Götalandsregionen ställer på en vårdcentral.

Mohammad säger att det tagit lång tid sedan han kom hit för två år sedan och i artikeln står också att han är en av många flyktingar från Syrien men att han utbildat sig till läkare i Dubai och har drivit vårdcentraler där innan han kom till Sverige.

-Pettersson tycker det luktar bedrägeri och naturligtvis ställer journalisten inga kritiska frågor. Jag tror att Mohammad Al Abdullah är syrisk medborgare eller har ett syriskt pass och att han flyttat från det fredliga och stenrika Dubai och givetvis tas han emot i Sverige med öppna okritiska armar… Mohammad säger att det tagit lång tid, jag tycker det gått förbannat fort och varit alldeles för enkelt att få flyktingstatus araberna behöver också läkare.

GP

33 thoughts on “”Flykting” blir vd för vårdcentral på två år!

  1. Hej! Han har bytt namn till Jaser Aqeedi . Och tack vare det naiva myndigheterna så fortsätter han än idag med sina bedrägeri.

  2. Jag var hos en invandrad läkare idag! Malik hette han, bröt lite men skötte sina uppgifter klockrent! Trevlig, kunnig och mycket lyssnande och förstående! Tack Malik för gott omhändertagande!

    • Lars M. Ja, och jag råkade förbi en iransk överläkare som blev nominerad till ”årets handledare”. O i Malmö vann en Irakier priset ”årets företagare” för sin enorma exportsuccé . SD berättar aldrig detta för sina väljare. Av enkla anledningen att man inte vill visa hela bilden av verkligheten.

      • Ali, SD är det parti som har flest andel invandrare i sina led.

        Ali, det är ett tag sedan du uppdaterade din blogg, är det inte bättre att du lägger ned tid på den?

        Igår hade vi drygt 52 000 besök på Petterssons. Hur mänga hade du?

      • Pettersson. Jag förstår att du nu blev störd när jag började prata om den lyckade delen av invandringen där framgångsrika invandrare skapar tusentals arbetstillfällen.

        Sa du 52000 ? Vad bra. Då har de läst mina kommentarer här inne.

        Tro mig. Inte ens Åkesson kan klara av att debattera och argumentera emot detta faktum.

      • Ali, du har varit så länge på den här bloggen som du inte gillar att du borde veta att vi inte har något emot invandrare som sköter sig och arbetar. Tyvärr tillhör ditt folkslag de sämsta på det och därför ser det ut som det gör i era länder…

      • Pettersson. Jag är här främst för att ge en motbild för att i bästa fall påverka er att bli mindre rasistiska. jag gillar utmaningar. Du skriver ”du borde veta att vi inte har något emot invandrare som sköter sig och arbetar”. Det du säger nu är intressant. Antingen ljuger du igen. För den som följt bloggen vet om att ni spridit hat även mot oss som jobbar och sliter.

        Eller så kanske du nu börjar ändra åsikt och börjar inse att det trots allt ni säger finns hundratusentals invandrare som jobbar och att det även finns en annan och positiv sida av invandringen.

        I vilket fall som helst önskar jag att du tydliggör allt med ett inlägg idag. Skriv gärna ett större inlägg (inte kommentar) som kan visa oss ditt välkomnande av muslimer, afrikaner, romer , bosnier, serber, kurder som jobbar och som är skötsamma. Förklara för dina läsare att det visst kostar lite i början men att invandrare som börjar jobba efter några år kommer att skatta tillbaks väldigt mycket. Skriv gärna ett sådant inlägg där du för en gångs skull säger det du nu sagt ”att vi inte har något emot invandrare som sköter sig och arbetar”

        Och undvik för en gångs skull att vara för hatisk och komma med efterföljande skitsnack. Testa. Du har inget att förlora.

    • Vi kan även lägga till att en arab räddade ur o pen ur konkurs o vände till bra vinst o fortsatt överlevnad o därmed räddat hundratals svenska jobb. Chakraboty är en indisk familj som äger hotellkedjan och sysselsätter tusentals svenskar. Listan kan göras lång och är bra att visa för SD folket eftersom de troligen aldrig får den infon från sina fuhrers

  3. Jag säger det så har jag sagt det…
    Blir jag sjuk och behöver hjälp så dör jag heller innan jag går till en läkare som inte är svensk och som inte har svensk sjukvårdsutbildning.
    Jag kör efter ordspråket ”en bra karl reder sig själv”

    PS. Litet ordspråk till.
    ”Läkaren kräver betalning, vare sig han tagit död på sjukdomen eller patienten”.

  4. Hur vill ni ha det? Vi behöver fler läkare men när en flykting kommer hit och gör nytta då är det fel det också!?
    Är det inte helt enkelt så att ni gillar inte utlänningar?

    • Lars hur vet du att han är flykting och inte en bedragare från Dubai?

      Dessutom ljuger du. Jag tror ingen här sagt att vi behöver arabiska läkare, vi i varje fall jag vill att människor ska hjälpas på hemmaplan och är det någonstans det behövs läkare så är det i Syrien och i flyktinglägren där och i grannländerna.

      För det tredje är pratet om att vi behöver sjukvårdspersonal falskt. Jag mejlade Stockholms landsting när de sa att utan invandrare klarar vi inte vården om hur stor andel av patienterna som är invandrare och vad nettovinsten var men fick inget svar.

      Sanningen är att invandrarna blir minst lika sjuka som alla andra och då är det ingen vits att tjugo procent av de anställda i vården är invandrare om andelen patienter med utrikes bakgrund är 25 procent.

      • Pettersson. Du som gnäller på allt. Du gnällde innan på att invandrare inte jobbar. Nu när han ska börja jobba efter enbart 2 år gnäller du också. Bestäm dig. Vill du att folk ska jobba eller inte.

        Värt att nämna att en specialistläkare i Sverige tjänar mellan 60-130 tusen i månaden vilket innebär bra lön men massa skatt till systemet.

        Kan du istället för att gnälla bara redogöra för oss hur mycket han har kostat samhället kontra hur många skattemiljoner han beräknas betala tillbaks?

        För övrigt är läkarbristen i Sverige Enorm. Och att utbilda nya läkare kostar många miljoner.

        Är du inte nöjd eller lite avis så kan du väl utbilda dig till läkare ( om du ens är kapabel att komma in på utbildningen)

    • Det är inte det saken gäller.HUR KAN HAN VARA FLYKTING NÄR HAN BOTT I DUBAI? Det ligger i Förenade Arabemiraten och vad jag vet så pågår inget krig där.Vad har han flytt från?
      Rätt benämning vore MIGRANT .Media har fruktansvärt svårt att hålla isär vissa saker.Rasist och nationalist vet dom inte skillnad på heller.

    • lars magnusson…Detta med ”rasism” förstår inte jag, självklart vill man möta en läkare som pratar svenska och kommer från den egna folkgruppen. Araber och muslimer bör stanna i sina hemländer, här vill inte jag och många med mig se dem.
      EN STAT VÄRNAR SITT EGET FOLK I FÖRSTA HAND!! Vilka chanser skulle en svensk kristen ha att starta företag i Saudi Arabia tror du?
      Ett land med en sund ”invandringspolitik” är Thailand, – där får alla som anländer turistvisum och rätt att stanna i 30 dagar om man kan försörja sig själv, är man kriminellt belastad blir man häktad och deporterad.
      ARBETSTILLSTÅND går inte att få, det ges en del efter noggrann prövning, för att stanna en lång tid måste du vara över 55 år och visa att du kan försörja dig själv.
      Kastar du sten på polisen får du en kula i huvudet!
      Lars….! Varför ska Sverige vara hela jordklotets socialbyrå ? Tycker du inte själv att det är fel när kommun efter kommun går med stora underskott, ex Malmö 4,5 miljarder/år, Södertälje 2mijarder osv. osv. Vad tror du det kommer att få för konsekvenser på några års sikt ? I SVERIGE FINNS DET BARA RASISM MOT SVERIGES BEFOLKNING, SVERIGES GRÄNSER ÄR VIDÖPPNA OCH LANDET GES BORT TILL ALL JORDENS SLÖDDER…Här behövs inga arab-skitar som ”läkare”….UUUUUT!!!

  5. Är säkert en av Maud/Annies älskade invällare som skall starta alla företag landet behöver. Inte för att jag kan bevisa det men det luktar skumt här. Är han utbildad läkare? vilka läkare och övrig personal anställer han, vilket är det tilltänkta patientklientelet? Araber, arabisktalande, kan jag tänka mig. Lite av upplägg av Södertäljemaffia över det hela.

  6. Alla som kommer till Sverige räknas numera som flyktingar oavsett vilket land dom kommer ifrån. Större delen verkar vara ekonomiska flyktingar som betalar människosmugglarna över 100 000 kr för en smuggelresa till Sverige. Det är ju billigt med tanke på att dom är garanterade livstids försörjning.Bäst är att skicka ett ensamkommande ankarbarn när han fått uppehållstillstånd så ”hittar ” han plötsligt familjen och dom får komma efter.Det kallas jackpott.

      • Vägrar han att ta kvinnor i hand så ska han kastas ut från vårt land!
        Sådana hjärntvättade idioter har vi inget intresse av här!

        Muslims livsuppgift (enligt koranen) är att ta över hela världen. ”inte delar av den utan hela” (citat från koranen).
        Muslims uppgift är att få ickemuslim att konverteta till islam,
        alternativt att bli slav under muslimerna eller som tredje altrenativ att bli dödad.
        Kan en muslim ”rädda livet” på en ickemuslim?
        Muslim kan inte konvertera. —
        => då ska han dödas av muslimer!
        Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
        Hur ser du på en person som har som sin livsuppgift/hjärntvätt att döda dig?

        Jag är rädd! — för muslimer!!!
        (Hjärntvättade människor
        har inte mänskliga egenskaper kvar!)
        Hur hanterar vi denna utmaning. — med fler muslimer?
        (ickemuslimska nödställda bör vi hjälpa – dock inte muslimer)

      • Och hur kan du veta att han är Whanabi-muslim eller någon annan av de varianter och ijnriktningar av Islam som det finns? Ja, det finns få som inte tar i hand, det finns ännu fler som gör det. Du har troligen redan gjort det, såvida du inte kontrollerar det innan du tar hand. Antalet muslimer i sverige är visserligen bara 2% men ändå…

KommenteraAvbryt svar