Stäng

Lögner om tågplundring och hot sprids på nätet

INVANDRING. Plundring av bistron och tågpersonal som hotats. Den senaste tiden har det förekommit uppgifter på främlingsfientliga sajter om att flyktingar orsakat bråk ombord på SJ:s tåg. Det tillbakavisas nu kraftfullt av SJ och fackförbundet Seko.


– På en del tåg så är det många människor som är på flykt ombord, men det är väldigt lugnt. Alla resenärer vill ju ha lugn och ro, säger kommunikationsdirektör Monica Berglund.

-Pettersson undrar givetvis om nedanstående interna SJ-mejl är en förfalskning eller om hatmedia, SJ och facket drar en vals för att skydda invandrarna och 87:an?

sj-mejl (1)

19 reaktioner på “Lögner om tågplundring och hot sprids på nätet

 1. Mailet är ett korrekt och med sanningen överensstämmande innehåll till 100%!
  Mailet avviker från vad de politiskt korrekta vill, därför påstår SVT och hatmedia att mailet är lögn.
  När hatmedias lögner görs till sanning i Sverige för att de har en politisk agenda då är det illa!
  Medlemmarna borde kasta ut s.k. ”kommunister” ur ledningen på SEKO! UUUT!

 2. Det torde vara ganska enkelt att kontrollera sanningshalten i mejlet som rapporterar om kolonisatörernas framfart på svenska tåg. För mig framstår politiskt korrekta Seko som misslyckade i sitt försök till damage control.

 3. Som de skriker måste hörseln avtrubbas och det i sin tur leder till att de måste skrika ännu mer som leder till än mer förstörd hörsel osv. Inte konstigt att de ofta skriker i sina telefon eller när de kan promenera tätt bredvid varandra män ändå måste skrika åt varandra. Hörselskador är oftast irreversibla vilket också betyder att ju tidigare i livet någon utsätts för höga ljudnivåer desto större risk att hörseln redan tidigt är nedsatt.
  Eller är det genetiskt? Har urvalet selektera fram en sämre hörsel och därav behovet att skrika?

  1. Människan är också ett djur och vi består av olika arter, dessa är oerhört aggressiva beroende på dåliga gener + kusin och syskonäktenskap. De har en efterbliven sexualitet med könsstympning et cetera.
   ANN BARNHARDT förklarar islam bra på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  1. MÖRDARAS i filmen….SEKO styrs av fackliga ”småpåvar” som verkar för alla andras intressen utom medlemmarnas, -lookförare och konduktörer exempelvis!

   Medlemmarna borde kasta ut detta vidriga ”kommunistpack” som har andra intressen än medlemmarna, inte konstigt att det är förbjudet att verka för SD inom facket.

  1. Det är ju inte så konstigt när dessa får sitt körkort samtidigt som som uppehållstillståndet. De som åkt i trafiken i arabvärlden eller Afrika vet att det är förenat med livsfara och det beror på bristfällig utbildning och avsaknad av trafikregler eller respekt för dessa… Jag åkte taxi i Stockholm med en mycket solbränd kille direkt från Uganda, hade pk-kollega med mig som blev mycket upprörd när jag fick rätt… Inget var heligt, varken hastighetsbegränsningar, trottoarer eller enkelriktat.

 4. SvD om mehmet kaplan:

  ”Söndagens Agendainsats av bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) blev ett slags aha-upplevelse: Han tycks verkligen inte ha en aning om vad han pratar om.

  Det är inte så konstigt.

  Kräket är både muslim och miljöpartist.

  Då blir det inte bättre!

 5. Märkligt att de är lugna i Sverige, men lever apa i alla andra länder. Det tror jag inte en sekund på. Vad är det med svenskar, tror de att alla blir snälla och goda bara för att de passerat gränsen till Sverige?

  1. ”lever apa i alla andra länder”

   Men de är ”lugna” apor när de är i Sverige.

   Det har SVT bestämt. Och då är det så!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: