De ”Humana och Fredliga”

Från Syrien kommer denna video som visar representanter för den ”humana och fredliga” slå ihjäl en människa. Notera dock att en av dem är så ”human och fredlig” att han släcker elden i håret på mordoffret.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Dom verkar ha en annorlunda värdegrund än vår!

9 thoughts on “De ”Humana och Fredliga”

  1. Det här var bland de grymmaste jag sett. Hur kan en hoper vuxna karlar plåga ihjäl en människa så? Dra ut på det så att alla får sparka av revben, stampa sönder fingrar, piska hårt, kasta bildäck i huvudet och för varje förtvivlat stön – så skrattar de!!!???
    Det går inte betrakta sådan kräk som människor och de har inte lika värde.

  2. 7-klöverns nya ”svenskar”, grattis ni som röstat för detta. Jag hoppas att ni får bekanta er med dessa humanister.

    • Ja, är det dessutom bara ’ svenskar ’ som kan tuta i Mona att de blev lurade att göra det, har de raka spåret att följa, in i Sverige. Allt får de serverat, det är ju synd om dem.

    • Tyvärr, de flyr för sina liv som Stefan Löven säger! Alla svenskar borde se filmen och sluta upp med att vara så naiva! SVT och hatmedia matar svenskarna med politiskt korrekt propaganda, det blir vårt fosterland Sveriges död!
      RIKTIGA MUSLIMSKA MONSTER I FILMEN, MYCKET VÄRRE ÄN ADOLF HITLERS SOLDATER SOM HADE NÅGON HEDER OCH MORAL, DE HÄR MUSLIMSKA MÖRDARASEN DÖDAR ALLT SOM KOMMER I DERAS VÄG, DE TAR INGA KRIGSFÅNGAR UAN MÖRDAR DEM BRUTALT…..!!
      DET ÄR VÅR SKYLDIGHET ATT STOPPA MASSINVANDRINGEN TILL SVERIGE AV MUSLIMSKA KRAV- OCH MORDMASKINER!!!!!

  3. Fy fan vilka vidriga monster.Samtidigt vet vi att 7klövern importerar människor av samma sort.Man undrar var skall det sluta………

    • Nisse, -massinvandringen av dessa muslimer är en tragedi för vårt fosterland Sverige!!

Kommentera