Okända möter de ensamkommande

Migrationsverket varnar för att okända personer plockar upp ensamkommande när de kliver av färjor och tåg.

Personerna som möter upp påverkar barnen med att säg att polisen och myndigheterna inte är att lita på. ”Det kan vara släktingar eller vänner”, säger Migrationsverkets presschef och tillägger att ”det också kan var helt okända människor”.

Kan det möjligen vara så att odemokratiska krafter, som vi vet finns i Sverige, bidragit till att barnen kunnat komma till Sverige för att ingå i deras planer. IS utbildar som bekant unga pojkar till mördare? Kan det också vara så att vissa muslimska organisationer tar barnen i beskydd så att de inte får chansen att ”lära sig om västerlandets degenererade kultur”? Kan det vara så att kriminella plockar upp barnen i syfte att införliva dem i den undre världen? Kan det vara så att barnen inte är några barn och att man är rädda för eventuella ålderstester? Kan det vara så att barnen inte har asylskäl och att man är rädda för att detta ska avslöjas?

Svaren lär vi aldrig få, men vi vet att hundratals ensamkommande försvinner i Sverige varje år.

Källa: SVT

8 thoughts on “Okända möter de ensamkommande

  1. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Okända möter okända! Själva problemet är väl att landet inte har någon gränsbevakning och att Migrationsverket inte bryr sig om att hålla koll på utlänningar som släppts in.

  2. Kan det vara så att ensamkommande redan bestämt träff med dom som möter upp. Dom har ju mobiltelefoner med sig. Det är bara att ringa sina kontakter i Sverige. Planen kanske fanns där redan vid avresa.

  3. Ivar Arpi har verligen toppform. När han levererar sina ledare i SvD.

    Läs hans senaste ledare…….

    ”Det gäller att hålla hjärtat varmt men huvudet kallt.”

    Ivars slutkläm i den ledaren, säger mycket om det politiska klimatet idag.

    ”Just nu, inför den flyktingkris vi ser, duger inte att dela upp folk i goda och onda. Att demonisera högern, som vänstern och vissa liberaler gör, är en ful strategi som bara ökar polariseringen. Att moralisera är förvisso lättare, men det som behövs är konstruktiva förslag. Det gäller att hålla hjärtat varmt men huvudet kallt.”

    http://www.svd.se/halla-hjartat-varmt-men-huvudet-kallt/om/flyktingkrisen-i-europa

KommenteraAvbryt svar