Reinfeldt: Sverigedemokraternas väljare är ”avvikare”

INRIKES. I sin kommande bok, Halvvägs, beskriver tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt (M) Sverigedemokraternas väljare som ”avvikare”, och skriver att partiets kärna består av rasister.
– Det är ett väldigt hårt angrepp, samtidigt är det inte förvånande eftersom han var mycket kritisk till Sverigedemokraterna, säger Expressens politiske kommentator K-G Bergström.

-Pettersson tycker det låter intressant att en före detta statsminister som lät ett av 28 länder ha en så enormt mycket större invandring än de andra 27 länderna kallar Sverigedemokraterna och därmed en allt större del av svenska folket för avvikare….

30 thoughts on “Reinfeldt: Sverigedemokraternas väljare är ”avvikare”

  1. Har Albin gjort comeback? Verkar så. Kan väl erkänna att jag saknar även honom. Återigen Albin jag tror inte på vackra ord längre. Men visar vänstersidan handling DÅ kan jag tänka om. Floskler har jag fått nog av.

  2. Pratade med en sk. ”Klok Gubbe” för några dagar sedan. Berättade att jag o gumman lär hamna i soffan vid nästa val. Berättade att jag nog är mycket vänster o ville ha MER rättvisa. Berättade att jag var så besviken på vänstern att jag funderade på att ge SD rösten. Han svarade då: Om du tänker rösta V eller SD skall du välja soffan. Kommentarer på det?

  3. Tänk vad förb-d och besviken han måste vara eftersom ingen av hans internationella ”vänner” ville ha honom! Inga tjusiga uppdrag av något slag! Det enda han kunde göra var alltså att sätta sig ner och skriva en bok, herrejösses vilken ”svansen-mellan-benen”-reträtt. Det gläder mitt svarta hjärta.

  4. Han väljer att öppet redovisa sin fullständiga avsaknad av analytisk förmåga.
    Om hr Reinfeldt är normal är det sannolikt ingen nackdel att i det fallet vara avvikande, snarare innebär det ett intellektuellt mervärde.

    Detta är förväntat från en person som beslutat att tidsbestämma sjukdomar utifrån ekonomiska parametrar. En revolutionerande lösning på år av medicinsk forskning? En idė som gudskelov inte sprids vidare i världen. Resten av världen tycks vara immuna mot hans dysfunktionella tilltag men han är beredd att lägga fram ännu en bok där han dumförklara stora delar av sin omgivning.

  5. Den vedervärdige sverigehataren säger att alla Sverigedemokrater vantrivs med sig själva, fel!
    Det är dom nya Moderaterna och vad dom ställt till med som gör den vantrivseln. Att som Reinfeldt såga 1/4 del av väljarkåren vid fotknölarna visar på ett hat och en arrogans som är bortom allt sunt förnuft. Han måste vara mycket osäker i sin nationella identitet.
    Jag föreslår att han söker hjälp för sina problem.

  6. Tänk att samhällsförgöraren och folkfienden Reinfeldt fortsätter värva röster till Sverigedemokraterna. Han hade verkligen chansen att hålla sig undan och låta folks kokande ursinniga ilska (mot honom) ebba och att dessutom kanske falla i glömska men icke, istället gör hans ego och grandiosa självbild sig påmind i ett läge där ingen egentligen bryr sig om honom, får hoppas bara att ingen ’plockar’ honom nu då det skulle skada den Sverigevänliga rörelsen för mycket.

    Reinfeldt, om du läser detta så ska du veta att ingen bryr sig men ingen har heller glömt vad du personligen åsamkat det svenska folket. Sök vård din satans psykopat!

  7. Majoriteten av SD:s väljare är f.d. moderater och fler lär vara på väg.

    Lyssnar jag rätt lär Reinfeldt inte vara särskilt populär i moderata kretsar och många vill att han förblir en parentes i svensk politik.

    Tyvärr hann August Strindberg före, annars vore titeln på herr Reinfeldts kommande bok given. Ni vet vilken…

    …”En dåres försvarstal”.

  8. Här ser man vådan av en invandring redan under 1800-talet,en marknadsgycklare av svarta sorten ! John Hood skulle aldrig beviljats PUT,långt mindre fått slagit upp sitt tält på Djurgården !Med tanke på detta,hur f-n kommer det se ut om dryga 100 år i Sverige,med dagens stora import av likartade niggrar ?

    • Om denna utveckling har varit svår att förutse, så är det inte helt osannolikt att framtiden kommer att bära med sig överraskningar. Klimatflyktingar kommer att öka och då är det snarare moder natur än fader ideologi som skickar folk i vår riktning. Det kommer att kräva handfasta överlevnadskunskaper snarare än förmågan att dra rasistkortet som försörjningstaktik.?

    • Om man som svensk sitter och tiger när landet förstörs av Stefan Röven och några av hans anhängare borde man söka sig någon annanstans.

KommenteraAvbryt svar