De kriminella muslimerna i terrorgruppen ISIS slår nya rekord

ISLAM. Hängande upp och ned i kedjor brände ISIS kriminella muslimska terrorister fyra irakiska shiamuslimer till en fasansfull död. 

De fyra irakierna var anklagade för spioneri för de shiamuslimska styrkorna mot ISIS och bärndes enligt en video levande i Anbar, Irak.

-Pettersson hoppar över videon och nöjer sig men en bild innan grillandet till Allahs ära började och undrar var alla ”moderata” mulimer är som protesterade som galningar över några karikatyrer på Muhammed och på Muhammed som rondellhund…varför är muslimerna så tysta över allt skit som sker i Allahs och islams namn…

2015-08-31_1733

Mer på Daily Mail

16 thoughts on “De kriminella muslimerna i terrorgruppen ISIS slår nya rekord

  1. Pettersson : du verkar ha ett svagt minne. du har ställd samma fråga 100 gånger och jag har svarat på den. Svarar här igen: det är just muslimer som krigar mot dessa djur och deras allierade , och en dag är de besegrade. Protester leder till inget när de dödar, bränner och halshugger människor. De ska straffas på samma sätt!

    • Malmöbo. Vi känner till att judar dödat 35000 muslimer sedan staten Israel bildades 1948. Vi känner även till att under samma tid har muslimer dödat tio miljoner muslimer och det är judarnas fel säger muslimerna.

      Men jag har inte sett några demonstrationer mot ISIS i Sverige, Europa eller världen som varit ens i närheten av de kravaller som muslimer i hela världen ställde till med för några streckgubbars skull.

      • Pettersson : jag skrev ju klart och tydligt att demonstrera leder till inget, mot ISIS måste man handla och de gör vi. Dina 35000 och 10 miljoner är inre relevant o sammanhanget

      • Malmöbo, det är relevant så till vida att det är muslimerna som är problemet. Om ni nu var 1,5 miljarder justa ”moderata” varför ser det ut som det gör i den muslimska världen och i Malmö. Varför kan inte 1,5 miljarder göra slut på ISIS kanske 30 000-40 000 krigare.

        Varför är länder med nästan 100 procent muslimska invånare, som Somalia, Afghanistan, Saudiarabien med flera inte fredliga och rika paradis.

        Varför slåss muslimer i Kina, Ryssland, Thailand, Filippinerna, Indonesien osv?
        Varför är muslimer osams med judar, kristna, ateister, hinduer, buddister och muslimer?

        Araberna har det inte bra i…

        De har det inte bra i Gaza.
        De har det inte bra på Västbanken.
        De har det inte bra i Egypten.
        De har det inte bra i Libyen.
        De har det inte bra i Algeriet.
        De har det inte bra i Tunisien.
        De har det inte bra i Marocko.
        De har det inte bra i Jemen.
        De har det inte bra i Irak.
        De har det inte bra i Syrien.
        De har det inte bra i Libanon.
        De har det inte bra i Sudan.
        De har det inte bra i Jordanien.
        De har det inte bra i Somalia.
        De har det inte bra i länder där araber styr och islam är religion.

        Araberna har det bra i…

        De har det bra i England.
        De har det bra i Frankrike.
        De har det bra i Italien.
        De har det bra i Tyskland.
        De har det bra i Sverige.
        De har det bra i Holland.
        De har det bra i Belgien.
        De har det bra i Norge.
        De har det bra i USA.
        De har det bra i Israel
        De har det bra i alla länder där araber inte styr och där islam inte är religion, ändå vill araberna styra och införa islam över hela världen.

        De 22 arabiska länderna är de mest förtryckta och efterblivna i världen? De klandrar inte sig själva, de klandrar inte islam, ibland klandrar de sina ledare men det är för att ledarna är lurade av väst.

        Jag undrar varför idioterna klandrar de länder där de har det bra istället för att ta efter de framgångsrika ländernas modell. Det är nog så enkelt så de vet att vill man ha det bra måste man jobba eller åka till ett land där pengarna flyter in ändå och försöka införa sitt katastrofala islamska system…

      • Pettersson : det är rätt som du säger, hur kan man inte besegra en grupp människor på 30-40 tusen? Washington ”det kommer att ta flera år att besegra IS”. De intog Bagdad på mindre än en vecka, då är det något annat, nåt som inte stämmer. Man behöver inte va raketforskare för att reda ut vem/vilka som står bakom IS.
        Sen representanter inte araber Islam. Islam är för hela mänskligheten. araberna står för ca 15% av den muslimska befolkningen på jorden. Va arabländerna gör och inte gör betyder inte att hela islam är så.
        Bara i Indien bor det lika många muslimer som alla arabländer tillsammans.
        Sen måste du skilja på religion, kultur men framför allt politik. att köra dessa tre i varandra blir inte bra.

        Både du, jag och världen vet vad som orsakat de problemen i Mellanöstern och den regionen.

  2. Detta är ett resultat av usla gener och koranen och sharialagarna där det står att alla icke-muslimer ska dödas! Vi tillåter att de bygger moskeer centralt belägna i våra städer och samhällen.
    Adolf Hitler och nazisterna skulle vi aldrig tillåtit på vår mark! Ni får tacka 7klövern för Sveriges framtidsutsikter!
    ANN BARNHARD ger adekvat information på YOUTUBE om islam – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    Du hänger med även om din engelska befinner sig på grundskolenivå!

    • 7klövern har bjudit in SATAN själv till ett dukat smörgåsbord och IS mördare reser mellan Sverige och Syrien och Mona Muslim och Socialdemokraterna vill möta dessa satans mördare med mer ”godhet”!
      TRAGISKT FÖR SVERIGE OCH EN TRAGEDI FÖR VÅR BEFOLKNING!

    • Nej, då bjuder hon dem bara på lägenhet och jobb i Sverige! De har ju bara dragits med i något de inte begriper, de har inget ansvar alls.

    • Det finns inget intellektuellt anslag eller krav på i koranen, i hadither eller i islam överhuvudtaget. Så att försöka upplysa människor som absolut inte ska lyssna till förnuft utan bara till dogmer inom islam, det är låter sig inte göras.

KommenteraAvbryt svar