Mona Walter häpen över SVT:s censur och skyddande av muslimer

Från Mona Walters Facebook

Jag är häpen. Dom klippte bort hoten journalisten och jag fick. Dom tog inte med att gruppen av muslimer tvingade fotografen att stänga av kameran. Inte heller tog dom med vandaliseringen av SVT:s bil och att vi springande fick gömma oss i bilen för att inte få stryk.

Dom två poliserna som var med kunde inte ens skydda oss. Efteråt var journalisten och fotografen väldigt skärrade och det tog lång tid innan alla lugnade ned sig. Islam är bara islam. Det är i Sverige den plötsligen kan bli radikal men i resten av världen är den bara islam.

Från Mona Walter före inslaget i SVT

”Ikväll får ni bänka er framför tv:n kl 21:00. I Aktuellt kommer jag vara med i ett inslag då jag tillsammans med journalisten Ulrika besökte Rinkeby.

Eftersom jag blev igenkänd jagades vi bort av ett tjugotal personer med muslimsk bakgrund under stor tumult. Efter inslaget skall det hållas en paneldebatt med inbjudna experter. Själv är jag naturligtvis inte inbjuden då jag kanske anses som alldeles för kontroversiell av experterna. Sedan ska detta inslag följas upp i Morgonsoffan i morgon bitti.

Hur detta inslag kommer att vinklas vet jag inte då jag ännu inte fått ta del av det.
Mitt förtroende för SVT är dock lågt. I andra inslag som jag varit med har jag blivit censurerad då jag nämnt att vi i våra förorter har en inofficiell sharialag invånarna där tvingas leva efter och självutnämnda shariapoliser som kontrollerar att denna lag efterföljs.”

Varning: Inslaget i SVT är hårt censurerat och visar inte verkligheten.

19 thoughts on “Mona Walter häpen över SVT:s censur och skyddande av muslimer

  1. calleban99 – Mälardalen – Överlevt tortyr,mobb, utfrysning,slag,förtal,Skendrunkningar, hugg, , piskor, sket på mig i 11 långa år, lärde mig Cykla som 11 åring, simma som 12 årig... Kunde inte ens doppa mitt huvud under vattnet...
    calleban99 skriver:

    Salman Rushdie`S Profetiska bok är Sanning 100% / Modig man, nu dödshotad av ”mullor” Imamer” Idioter, 1,4 miljarder hjärntvättade Muslimska Idioter! Fy! Faaaaaaan!

  2. Jag kan tycka att det är påfrestande att läsa om alla konflikter och bråk som invandrarna har i mitt land.Hela tiden är det någonting.

    En gång i tiden var det lugn och ro i landet.

  3. SVT har hela dagen haft en lång tråd om detta reportage, vilket förvånade något. Men nu är ordningen återställd då samtliga inlägg är raderade och tråden låst.

    Något svar på frågorna som ställdes över vilken version som var sanna angående reportaget, vandaliseringen av bilen och poliserna fick vi aldrig.
    Antar att SVT vet bättre än Mona om hur förorten fungerar och hur mötet med de hotfulla muslimerna gick till.

    http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/904450

  4. Den judedominerade TV4 kanalen brukar inte mörklägga reportage och undanhålla tittarna sådana viktiga informationer. All heder åt dem!
    Med vad sysslar ”public service” SVT med?

    Nej fy fan vilket billigt trick. Vilken idiot som helst kan ju genomskåda sånt här faktafiffel.
    Avslutar inbetalning av teve licens!

    Antar att sharialagarna snart sagt gäller public service också!!!

  5. Såg den fega Mona debattera inte mot men tillsammans med den flinande imamen från Islamska Förbundet. Ska hon åstadkomma något mot islamiseringen av förorterna? Hahaha, inte en gång nämner hon muslimer eller islam utan säger hela tiden de högerextrema och också IS radikala.

    Varje gång så nämner hon de högerextrema krafterna först i hotbilden.

    • Hej SKATA för det pica ika på latin betyder.
      Om du nu är såförträflig varför inte säga själv om hur det verkligen är , vi vet , men de som inte vet, behöver också veta OM svt’s policy.
      Jan

  6. Övergripande anledning: Det är nedlusat med kvinnor(eller i alla fall representanter för det täckta könet, mycket variabelt) inom SVT och SR.
    De har fritt fram att censurera, lägga tillrätta hur de vill. Lika är det på tv4 med fler soptunnemedia.

    Jag har alltid varit starkt skeptisk till att ha många kvinnor/liknande på viktiga arbetsplatser som media. Det blir lättstyrt samt att de påverkar varandra kraftigt. Många är med i nån manshatargrupp/feministanhopning.
    Utifrån vilken parameter de får sin ömkan om ickevästliga individer, vet jag inte men en sak är klar;
    Med sin subjektivitet på oerhört viktiga poster inom media samt med verktyget censur i motarbetar de kraftigt staten Sverige. Samt påverkar dess medborgare i en mycket farlig riktning.

    Låter det underligt? Ja, men det är sant. En av anledningarna till att svensk media är så bortom all hjälp. Statsfientlig verksamhet, inget annat.

  7. Och i morgonens Gomorron fanns vänsterns Seluah Alsaati ( flinot från debatt ) med och debatterade mot Hanna Gabdan om kvinnoförtryck mm i förorterna, något som inte verkar finnas enligt henne.

    Hanna Gabdan fick inte säga mycket då Seluah vänsterns vana trogen talade hela tiden, och påstod att hon aldrig haft problem med att röra sig i förorterna med sin västerländska klädstil.

    Hon påstod också att hon hatade IS, ni med FB kanske kan kolla vad hon gillar och inte gillar där, för så som hon flinade upp sig framför kameran både i debatt och gomorron, tror jag hon säger vad som helst för sina 15 minuter av kändisskap framför kameran.

  8. De raderade dock inte allt man fick ju se att teamet fick fly hals över huvudet och det tycker jag var ett enormt framsteg av kommunist tv, det bar nog emot Det hade varit klädsamt om Mona Walter hade fått vara med i ”debatten” men då skulle naturligtvis Mona Muslim vara med och sprida sina lögner. FY för stasi- tv och för dö-ligan.

  9. Jag kan förstå att Mona Walter är häpen över dom Svenska
    klipp och klistra journalisterna, det ska hon inte va, för dom är
    precis så ynkliga och fega och dåliga som dom ger intryck av.
    Dom kan dra en helt öppen lögn om något som tio man
    sett, men som i deras lögnalster blir till något helt annat

    Läs Karin Petterssons falska krönika i Aftonslasken idag
    där hon gör invandrarna och flyktingar till stackars offer
    i dagens samhälle trots att det till den absolut största delen
    är Svenskar som drabbas av importerad brottslighet
    Och allt är dom sociala mediernas fel, för att dom visar fram
    den brutala sanningen som den verkligen är.
    Det är naturligtvis ett dilemma för mainstream media att
    det finns riktiga journalister som berättar verkligheten, och
    bekräftar det som fler och fler kan ta del av.
    Det hade ju naturligtvis varit toppen för Karin Pettersson
    och Aftonlögnen att oemotsagda kunnat ljuga sig fram i
    tillvaron, nu går det ju inte längre, därför deras gnäll över
    sociala medier!

  10. Det fanns tydligen poliser på plats, som misslyckades med sitt uppdrag. Men de måste rimligen ha skrivit en rapport. Den rapporten borde någon Pettersson begära kopia av, publicera och sedan skicka till Hanna Stjärne och till Granskningsnämnden.

  11. Finns det ingen typ youtube kanal
    Liknande Petterssons avpixlat,som har reportrar som kan visa verkligheten.
    En nyhetskanal med intervjuer med drabbade
    Och ifråga sätta vänstern.Det skulle behövas
    Ta gärna upp samma nyheter som SVT TV4
    Utan censur,då tror jag att folket skulle vakna
    På riktigt.jag sponsrar gärna

  12. Man undrar…. SVT-fotograferna borde undra varför DERAS arbetsgivare inte visar den verkglighet de filmar… nu har väl all footage tagits omhand och raderats.

    utan fria media hade detta aldrig kommit ut; man förstår varför gammelmedia är skräckslagna och försöker göra ALLT för att tysta fria media.

KommenteraAvbryt svar