För många invandrare går på socialbidrag

INVANDRING. Norges arbetsmarknads- och socialminister Robert Eriksson (FRP) säger: – Alltför många invandrare lever på välfärdssystemen. Antalet som går på socialbidrag 125.400 och 37 procent av dem är invandrare. Det är en enorm överrepresentation som vi inte kan sitta overksamma och titta på. Vi använder nu 5,6 miljarder på socialbidrag och invandrarna får två miljarder av dem.

– Om vi ​​inte gör något, kommer andelen kommer sannolikt att stiga, säger ministern.

VG.no

– Pettersson har hört i minst tio år att utan invandrare stannar Sverige – det är lögn, dagens asylinvandrare tar mer än de ger, mycket mer.

15 % av den befolkning som är utrikes födda tar 70 % av socialbidragen. Tyvärr förs det ingen statistik om kriminalvården men vi kan gissa att utrikes födda och de med invandrarbakgrund tar 75-80 % av resurserna.

Hur många tolkar behövs det utan invandrare? Kort sagt hur många invandrare skulle vi behöva om vi inte hade invandrare i vårt land?

 

8 thoughts on “För många invandrare går på socialbidrag

  1. Kostnaderna för socialbidrag och ”pensioner” är mycket högre i Sverige, exempelvis har Järvafältet Europas högsta socialbidragskostnader!!!!!! Ändå vill Stefan Löven och Socialdemokraterna fortsätta med sin massinvandringspolitik! Huvudet har man under armen, den enda vettiga förklaringen är att Socialdemokraterna KÖPER RÖSTER MED BDRAGEN FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN!
    Detta är en katastrof för Sverige och en framtida social ”bomb” som kommer att kasta oss in i stora svårigheter!

  2. Sänk bidragen och sänk barnbidragen efter t.ex. 3 födda barn. Se till att kvinnorna tvingas ut i arbete.

    • Det finns länder i Europa där skattelättnader för barnfamiljer gäller istället för bidrag, den som jobbar svart eller inte alls får då givetvis inga skattelättnader och de som verkligen betalar skatt vinner på systemet.
      Inget är perfekt men det finns medel att styra med.

  3. Nääää, gör dom det, i Norge alltså??
    Hur är det i Sverige?
    Finns förstås ingen statistik i ämnet heller? Precis som med statistik om kriminella invandrare (avslutades 200%)

  4. Undrar hur många ”svenska” zigenarparasiter (eller finska invandrade) som går på olika former av svenska bidrag? De är ju känt att de inte vill anstränga sig vare sig i skolan eller i en grupp med, eller under några vitingar. – Beror detta på deras kriminella gener? – Varför inte sänka bidragen för dem kraftigt och låta dem slåss med de ”nytillkomna” om bidragen? De har väl haft nog med tid att anpassa sig?

    • 500 år i landet är inte nog för att anpassa sig!
      Vi bör nog själva ta en hel del, om inte det mesta av ansvaret själva.
      Vårt missbruk av skattemedel, användadet av sådana till bidrag i alltför hög grad är nog den enda orsaken till problemen.
      fp-ledaren Björklund har ju varit den ende sam talat ”ansvar”. ..och honom vill man byta ut mot en överbetald och underkompetent EU-kärring!
      (Apropå såna, är det ingen som minns Maria Leissners halvgråtande i TV över ”diskrimineringen av zig…?)

Kommentera