Jag vet att ni läser detta

INSÄNDARE. Lars Lindström och Oisín Cantwell – ni förnekar min rädsla.
Jag vet att ni läser Petterssons blogg, så jag skriver till er genom detta medium. Visst, jag hade kunnat skriva till er direkt. Men det brevet hade ni ju kastat och ägnat tid att med olagliga metoder och med kriminellas hjälp ta reda på vem jag är. För att sedan hänga ut mitt namn, min adress och i värsta fall skicka ett TV-team till min dörr och begå hemfridsbrott.


Ni tuffa män, skyddade bakom era mäktiga ägare, era märkliga mediala rättigheter och era enorma megafoner – ni spottar på mig. Som vanlig svensk har jag en genuin rädsla – och den förnekar ni. Svensk… nej, jag är en utlänning av värsta slag. Jag är invandrad, medelålders, blond, talar svenska med brytning, bor i rasistiska Skåne i en kommun med valkretsar över 30% SD (i senaste valet…), kör bensinslukande SUV och röstar på SD. Jag väljer israelisk frukt och det finns, jag undviker att handla i butiker med tiggare och håller koll på vilket klockslag tiggaren hämtas av turbilen. Du Oisín, erkände ju härom året att du HATAR folk från sådana som jag, vanliga människor från landet, så mycket att du vill döda oss lustfyllt när vi har mage att besöka ditt fina helvita område i Stockholm. ”Står två överförfriskade lantisar och bräker iron-maiden-högt på gnällbältesdialekt nere på gatan. Om jag hade ett hagelgevär så skulle jag sedan prickskjuta på dem.” /Källa Oisíns Facebook 2011/.  

Xenofobi kallas det när man är rädd för främlingar. Många rädslor är irrationella och obefogade; det innebär inte att de inte finns. Lars – jag är rörd till tårar över att du tycker det är ”förståeligt” att ”många människor är oroade för det senaste årets uppmärksammade brottslighet, med sprängningar av handgranater och skottlossningar”. Men samtidigt spottar du mig i ansiktet genom att säga att ”den som kopplar dödligt våld i Sverige till en ökning av antalet utrikesfödda har fel”. FEL? Men Lars lille, jag läser ju NAMNEN på de som svenskt rättsväsende dömer för detta dödliga våld; det är 99% arabiska och jugoslaviska namn. Så när jag ser en person med utländskt utseende, hur ska jag veta att denne är fredlig eller om denne är en våldsverkare? På engelska säger vi ”err on the side of caution”, alltså det är bättre att vara försiktig och ha fel.

I min trakt skriver tidningarna om ”inbrottsvåg”… där det tidigare förekom något inbrott under sommaren, går nu rövarband från hus till hus och tömmer dem på värdeföremål. På landet, den del av Sverige som sådana som du ser som ett förstorat Skansen, ett rekreationsområde, finns ingen polis så det är fritt fram för utländska banditer. De utlandsregistrerade bilarna kör runt. De knackar på. Den granne som frågar vad de gör där, svarar de ”söker jobb, har ni metall att sälja, kan ni skänka pengar, etc. En väninna till mig kom hem härom eftermiddagen och fann att alla hennes smycken, som hon fått i arv av sin nyligen döda mor, var borta. Nej, Lars, det var ingen påtänd knarkare. Allt var systematiskt genomgått av människor med kunskap om guld. Min väninna, som bor utan man, chockades och tackade Gud för att hennes dotter inte var hemma. Trauma – har inte vi svenskar rätt att vara traumatiserade, eller är det förbehållet människor på asylboenden? Hon vågar inte somna om kvällarna längre. Minsta lilla ljud i tystnaden utanför huset för hennes hjärtfrekvens att gå från vila till 140 på någon sekund. När hon numera ser en rumänskregistrerad bil på vägen, springer hon in och låser. Hennes rädsla pissar du på med din prostatasvaga stråle och hånflinar samtidigt ”rasistjävel – du ska fannimej hålla tyst”.

Lars, de tiotusentals människor som läser Avpixlat varje dag, (dessa ’oss’ som du kallar rasister) vi väljer att stödja Degerlind i hans uttalande:  ”Vad är det för obehagligt synsätt på svenskar som skulle motivera att man tror att det finns en hotbild mot asylboenden”. Vi gör det därför att vi har de fakta som du och med din mediekraft med alla medel försöker förvränga, förljuga och förtiga. 95 % av polisens utryckningar till asylantförläggningar har varit pga våld mellan asylanter och överfall på personal. Hotet mot asylboenden är något DU hittat på, för att kunna motivera inskränkningar i min rätt att uttrycka min rädsla.

En pytteliten bit bort från där jag bor har en hyreshusägare fått Migrationsverket som kund. Några till synes harmlösa familjer har flyttat in. När glöttarna cyklar runt på sprillans nya cyklar minns jag med kramp i hjärtat hur VI fick spara länge för att ha råd med nya cyklar till våra barn. Rädsla… nej, snarare ilska. Antingen kommer man hit och får ALLT gratis i ett välkomstpaket eller har man så mycket dollar i flyktingbagaget, och då kan man ju betala för sitt uppehälle. Varför ska jag betala för deras nya cyklar? Den ilska som du finner befogad när invandrare i de svenska ghettona protesterar mot ”orättvisor” den kallas ”rasism” när jag säger samma sak.

Många av mina medsystrar är rädda för tiggare; inte för att vi läst på Flashback (som du och Osaín vill förbjuda) om tiggarna, utan för att vi själva upplevt det. Skrikandet av könsord när vi inte tittar på dem vid ingången. Springandet efter oss på parkeringsplatsen och försöken att pocka på vår uppmärksamhet när vi lastar in i bilen. Det är obehagligt. Att du Lars, som behårad och ful halvt skallig man, inte känner oro att bli attackerad, har jag viss förståelse för, men det ger dig ingen rätt att förringa eller förneka min rädsla. Numera följer mina hundar alltid med och får trängas med shoppingpåsarna i bilen.

När vi svenskar, blir förbannade för att polisen inte erkänner vår oro utan ENBART erkänner (den helt obefogade) rädslan hos de asylsökande, då skriver du, Oisín, att polisen handlar klokt  Du avslutar med att påstå att ”Andra mördare än pursvenskar är julafton för nätets rasistiska kloaksajter, kommentarfältherrarna hetsar varandra och det går inte att utesluta att någon får för sig att göra någonting.” 1) Så klart man man inte utesluta någonting, lika lite som man kan utesluta att någon galen afrikan dödar en osyldig mor och hennes son på IKEA. Och 2) Oisín… du är bara avundsjuk för att det inte var tvärt om. OM mördarna hade varit två skinnskallar med SD-märke på jackan, du hade ju du,  Lars och era Mariebergskollegor fått sån orgasm att det gett utslag på Richter-skalan.

Tack och lov inser allt fler ”journalister” att den svenska metoden med tillrättalagd rapportering om problem relaterade till invandring och sociala problem, snarare har förstärkt folks rädsla och därmed rasism. Lars och Oisín – ni är snart de enda på era redaktioner som tycker som ni gör. Ni kan få sällskap av Per Svensson på Sydsvenskan och några andra, så kan ni ju äta negerbullar och dricka rödvin tillsammans på fikapauserna. Lars och Oisín – ni tillhör ett utdöende släkte och har uppenbarligen problem med att allt fler inte längre delar era vansinniga, verklighetsfrånvända uppfattningar. Oisín erkände ju på sin Facebook att han brukar dricka meskalin ”Om jag hade meskalin så skulle jag dricka det.” Det är kanske er värld, synlig från ert mariebergsfönster och södermalmsbalkong, är så annorlunda jämfört med hur det ser ut för 95% av befolkningen.

Jag har många vänner med invandrarbakgrund. De är ännu mer rädda än jag. Alla vi som måste vända oss till Flashback för att få veta vad som skett. Ett Flashback som är en mixtur av rykten, fantasier och – fakta! Den verklighet som rännstensmedia vägrar ge oss, eftersom den riskerar att få oss att tycka ”fel”.

Mary-Agnes

43 thoughts on “Jag vet att ni läser detta

  1. Detta var starkt skrivet och det berör mig djupt. Vi står tillsammans, vi som bekänner oss till nationen Sverige. Sträck ut en hand och låt oss hjälpa varandra; i grannsamverkan, i samtal osv. Gud välsigne och hjälpe oss alla!

  2. Rätt eller fel, sanning eller osanning, ljuset eller mörkret, känslor eller tanke……

    Dessa herrar är utbildade till att se,höra och tänka…..Dom är hjärnkontrollerade och indoktrinerade av dessa berömda ”mörka” krafter….

    Dom vet/känner inte det själva……

  3. Lindström är väl Expressens störste idiot fast han har väl Mattssons uppdrag att skriva så mycket skit och lögner han kan om SD. Däremot så ligger väl Cantwell bara 3-4 på Aftonkloaken. Anders Lindberg är väl värst sen kommer väl Virtanen eller Lena Melin. Han kallas ju Bagdad Bob efter mytomanen i Irak.

      • Ossie angav tonen och jag tyckte iden var kul,
        Q du ligger cirka fyra, Lena kanske någonstans vid åtta. Antisemiter som då och då befinner sig på bloggen tar jag inte med , de får ha en egen lista om de roar dem.

      • Mary, men jag struntar inte i dig, jag läser allt vad du skriver.
        Och rekommenderar Carolyn Wonderland trots att hon är kort. Texas burning. Hon kan spela gitarr och sjunger bra.

      • Albin! Placera Ingen här, du spelar överhuvudtaget inte i samma Division som vi. Skaffa dig ett ordentligt jobb, sluta leva på att sprida dynga, se till att din familj också börja arbeta hederligt, helst mellan 8-17. Och en sak till: Din extremt ointelligenta hjärna kan inte fatta att oavsett din tillhörighet, klädesplagg, slickande på Koranen kan en vacker dag själv eller dina käraste bli offer för det blinda/onda kriminaliteten som du försvarar här.
        Om det händer skall du inte känna dig som ett offer. Du är en förövare med stor sannolikhet och bär större hat ensam än vi alla här tillsammans. Allauh Akbar kära vän!!!!!!

      • Anna, Nej jag hatar varken dig eller någon annan. Jag är väl medveten om att olika faror kan hota mig. När det gäller religion överlåter jag åt de religiösa att försvara sig.
        Du tillskriver mig en massa saker som du inte fått från mig, men det som jag brukar ta upp det negligerar du, nämligen att jag reagerar på det som jag uppfattar som mobbing.
        Och om jag nu är ”extremt ointelligent” så är väl det ingenting att håna mig för.

  4. JA att Lars Lindström inte har alla hästar i stallet, det förstod
    jag när han blev uppringd av granskning Sverige,
    tala om när kejsaren är naken, med tanke på alla stora
    ord han använder i sina drapor

    Och att Ojsan kantarell, eller vad fan han hette, spelar i
    samma division när han säger att han skulle prickskjuta
    med ett hagelgevär??? Ha ha ha, ett hagelgevär används
    när man inte behöver att prickskjuta, men det är kanske
    inte så lätt att förstå för en tönt som lever bland likaledes
    stortöntar på kvällsblaskorna, och inte lämnar innerstaden
    mer än när han ska på solsemester!
    Eller är det ett krav att vara okunnig på kvällsblaskorna??

  5. Nu skall ja svära. Ditt inlägg i debatten var så in i helvete bra så jag hoppas att de som springer omkring i Sverige och kallar sig för journalister sket i byxorna

  6. Strålande skrivit Mary- Agnes och så sant. Svenskarna har bara ett land Sverige och det landet håller nu på att försvinna. De andra har sina hemländer, vilken makt, kusligt !
    Politiker de politiskt korrekta samt en stor del av massmedia springer ”ängsligt” ockupanternas ärenden.
    Att inte stå upp för Sveriges en gång fina kultur ett av få länder som fungerade hyfsat bra, är inget annat än ynkedom !

  7. Så bra Mary Agnes! Känner mig inkluderad som medsyster. För bara ett par år sedan hade jag aldrig frivilligt sagt att jag är rädd. Nu är jag där.

    Förra hösten blev jag vid två tillfällen påhoppad av tiggare utanför en matbutik när jag skulle lasta in varorna. Jag skrek som en mistlur för jag hade inte sett dem förrän de tog i mig. De försvann snabbt.

    Här uppe i Norrland hör vi när ligorna slår till på landsbygden och ortsbefolkningen börjar bli vaksamma. Till slut kommer det att brista för folk när vi inte har någon hjälp av politiker och poliser. Folk kommer att ta lagen i egna händer. När tattarligorna slog till i byarna på farfars tid försvann tjuvarna. Det finns t o m namn som Döviken som talar om var de försvann.

  8. Tack Mary Agnes för ett kanonbra inlägg,bra skrivet och mycket mycket viktigt och angeläget innehåll.Du klär så pricksäkert i ord vad tusentals av oss bland folket känn,erfar och upplever.Vi måste prata om denna befogade rädsla som ju också är en ren självbevarelsedrift att man reagerar på det sättet när man drabbas av dessa människor som begår onda gärningar av olika slag.Vi hade inte överlevt som art förr om vi inte haft denna inbyggda rädsla i vår hjärna,hjärnan reagerar ju fortfarande på samma sätt vid fara,tack o lov.Bor själv i ett litet samhälle som också har drabbats mycket hårt av en massiv inbrottsvåg de senaste åren.Yngre kvinnor jag mött som bor i eget hus utanför samhället säger att dem går jägarexamenskurs eller har gjort det,för att de skall kunna ha vapen hemma och försvara sig när (inte om) rånarligorna slår till hos just dem.Själv har jag vaknat på nätterna av att någon smyger runt utanför mitt fönster och drar i handtagen till både tvättstugan och ytterdörren.Man blir på sin vakt och måste ha ett redskap nära sängen ifall att om…Vi skall aldrig låta oss skrämmas till tystnad av dem som hyllar falskhet,kriminalitet och bara vill så och sprida hat ,lögner, splittring och söndring i samhället.De har en mycket sjuk,skev och destruktiv bild av deras sk verklighet.Den kan dem behålla för sig själva,vi vägrar acceptera den och vi vägrar låta oss kuvas och tystas med odemokratiska och ondskefulla metoder.Och tack så mycket till Petterssons blogg för allt Ert arbete ni lägger ner på att förmedla nyheter så ärligt och öppet som Ni gör.Stor Eloge till Er.Och stort tack att vi får ta del av, ventilera, förmedla våra historier och erfarenheter här.

  9. Mycket bra! Jag sparar på min hårddisk och kommer att läsa om och om igen!
    Jag är också invandrare, född i en europeisk storstad och bott i Sverige ca 30 år. Jag hade lyckan att komma tillbaka till Europa och njuter en relativ trygg tillvaro dock vet inte hur länge. Här pratar man öppet, media levererar olika perspektiv som gör att hoppet har inte dött!

    Jag har varit mycket rädd i Sverige. Det är också orsaken att jag flyttade. Vill tilläga att bodde ändå i den mest säkraste sydskåne kommunen. Men Ingen går fri., Helvetet låg bara 1-2 mil från Idyllen. Som jag läser idag har den nått även den säkra orten.
    Mitt största bekymmer är släkten som måste besökas varje år! Det är ett litet samhälle söder om Stockholm med en fantastisk kustområde. Idag vimmlar av asylanter/svarta. Därför sköt vi på besöket i år. Vi är rädda, mycket rädda! Befolkningen på orten lämnar inte sina hem omotiverat. Det är verkligheten i dagens Sverige för de flesta!
    Lindström/Cantwell är två horor som har prostituerat sig, sålt sig för ingenting. Två ytterst ynkliga människor som bildar opinion. Det säger allt om samhällsklimatet. De är landsförrädare av det värsta sorten! Hoppas på den rättmätiga straffen.

  10. @ Mary-Agnes, fy fan vad bra skrivet, tänk om jag hade det talets gåva, har i bland svårt att skriva PK? då kommer det in ett och annat ord som f***a, idi***ävel osv osv, så mina mail till AFTONSLASKEN OCH EX PRESSEN åker till 100% i deras slask. det har gått så långt i mitt mailande till dem så Aftonslasken har bannat mig, mailen går i retur HAHAHA

  11. Klockrent, Mary-Agnes. Dessvärre är inte psykopater mottagliga för kritik, så dessa skithögar kommer utan att blinka fortsätta med att skylla allt på svenskarna…

KommenteraAvbryt svar