SD:s reklam

Hur många inser hur lysande SD:s reklam i tunnelbanan egentligen är?

Jag vet inte vad det kostade att ta fram denna affischkampanj som enbart sattes upp på en tunnelbanestation i Stockholm. Tack vare vänstern behövdes det inte så mycket mer, för nu har reklamen spridit sig till varje stad och varje liten byhåla i hela Sverige, utomlands och allt detta helt gratis.

Naturligtvis inser inte vänstern vilka nyttiga idioter de är, för tänk om ingen brytt sig? Tänk om ingen reagerat på detta? Då hade enbart de passagerare som kliver av och på tunnelbanetågen på Östermalmstorg tagit del av reklamen. Nu känner hela Sverige till affischeringen och budskapet i den.

Genialt!

14 thoughts on “SD:s reklam

  1. Tiggeriet borde förbjudas på grund av att det INTE är en långsiktig lösning för romerna att sitta ute och tigga! EU ger Rumänien stora bidrag men ingenting kommer fram dit de ska, de fungerar ungefär som alla en miljon svenska skojarorganisationer/hjälporganisationer….Hjälpen hamnar i privata fickor…!! Prioritet nummer ett borde vara att se till att staten Rumänien tar hand om romerna och ger dem den socialhjälp i form av pengar som de har rätt till, EU har betalat ut flera miljarder för ändamålet! TUNNELBANAN I STOCKHOLM ÄGS AV SAMHÄLLET, STOCKHOLMS LOKALTRAFIK (SL) HAR ANSVARET….
    – ALLA SKALL BETALA FÖR FÄRDBEVISET.
    – KONTROLLER GÖRS AV EN ENTREPRENÖR TILL SL MEN BARA PÅ SÅ KALLADE NORMALA MÄNNISKOR!
    -TIGGARE GÅR I VAGNARNA UTAN BILJETT!!
    -SL BORDE KÖRA UT ALLA SOM INTE HAR BILJETT, DET ÄR DERAS SKYLDIGHET MOT TRAFIKANTERNA.
    -TIGGARNA HAR DÅLIG HÄLSA OCH SPRIDER LÖSS I VAGNARNA, LÖSSEN FÖR VIDARE TILL TRAFIKANTERNA!
    -TYVÄRR VILL VÄNSTERNAZISTERNA HA DET SÅ HÄR, MEN SKA DE BESTÄMMA I SAMHÄLLET, GÄLLER INTE SVENSK LAG ??
    Tragiskt att utvecklingen i Sverige gått så långt så att allt är tillåtet på grund av att vänsternazister kräver det, befolkningen har ingen SERIÖS media, utan SVT och ett fåtal tidningar vinklar allt politiskt korrekt, dvs för massinvandring och tiggeri.
    Ni som reser och betalar måste ställa SL bögarna mot väggen och kräva att tiggare inte går i vagnarna eller sover där. Polisanmäl SL, ring vakter när ni ser detta, fråga varför de kan vara i vagnarna UTAN BILJETT….-kräv att de avhyses.

  2. Vi som tillhör Sveriges enda demokratiska parti nämligen Sverigedemokraterna tackar för den finfina reklam som 7-klöverns dumskallar bjudit oss på. Det snabbar bara på stegen mot att vi får 51% i nästa val.

  3. Träffade Ung Vänster i T-banan Östermalmstorg där de delade ut antirasistiska lappar. De var för söta de unga flickorna på 17-18 år som var fulla av stöd för alla fattiga och marginaliserade. Sen gick dom väl hem till mamma och fick nybakade bullar på Narvavägen. Jag hade lust att äta upp dom allihopa. Flickorna.

  4. Apropå SD:s reklamkampanj i en tunnelbanestation………..

    Justitiekanslern utreder nu om Sverigedemokraternas kampanj mot tiggeri i Stockholms tunnelbana är brottslig.

    Men anmälningarna och protesterna är enbart positiva för SD, tror Niclas Lövkvist, vd för pr-byrån Agency.

    • Kan slå bakut:

      Bb 15 kap. 7 § Den som, i annat fall än som avses i 6 §, hos åklagare, Polismyndigheten eller annan myndighet sanningslöst tillvitar någon annan en brottslig gärning, påstår besvärande omständighet eller förnekar friande eller mildrande omständighet, döms, om myndigheten ska ta upp anmälan i sådan sak, för falsk tillvitelse till fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, till böter eller fängelse i högst sex månader.

      Om han eller hon inte insåg men hade skälig anledning att anta att utsagan var sanningslös, döms för vårdslös tillvitelse till böter eller fängelse i högst sex månader.

  5. Nu är kampanjen med i alla olika Media – genialiskt av SD.
    De sätter upp ett budskap på EN station, sen har de lyckas få ett rikstäckande utrymme för i sammanhanget en liten summa.
    Varje MSM har de lyckats hos.. Bra jobb av mediastrategen..

  6. Vänstern visar mer och mer att de TROR och ANSER SIG äga det offentliga utrymmet. Icke-godkända åsiktsyttringar är förbjudet. Och om det inte är förbjudet, så kommer vänsterextremisterna att ta till VAD DE ANSER berättigat våld för att slå ner alla som tycker något icke-godkänt. Att tycka att tiggare (obs – det står inte ’romer’ någonstans…) är en sanitär olägenhet, extremt obehagligt när de skriker och tjatar etc – det är förbjudet. Tydligen. I Sverige. 2015.

  7. Och som vanligt står Dumvänstern med skägget i brevlådan!
    Det tar minst två dygn för dem att fatta hur genial kampanjen
    var, och mot allt har dumvänstern bara ett recept förstöra och
    riva ner, det är inte lätt för knallkorkar med förminskad hjärna.

  8. Lyssnade på helvinklade P4 extra nu i em alla var arga och kritiska fanns ingen som ens tyckte det var ok. Sen sades det att resenärer hade rivit ned afficherna. SR opartiska ett skämt.

  9. Hade Hanna Gunnarsson varit sverigedemokrat och betett sig på samma sätt hade hon blivit utesluten fortare än kvickt. Samma kommunister då som nu, vad de än kallar sig.

    • Skorpionen och grodan är en fabel av okänt ursprung. Den handlar om en skorpion som vill över ett vattendrag. Han ber en groda att bära honom. Grodan tvekar eftersom han är rädd att bli stungen, men skorpionen försäkrar honom att om han skulle sticka grodan skulle de båda drunkna. Grodan går med på att låta skorpionen klättra upp och börjar simma till andra sidan. Halvvägs över sticker skorpionen honom likväl. När grodan frågar varför svarar skorpionen: ”Jag kunde inte rå för det; det ligger i min natur.”

      Sensmoralen är att det finns delar av ens natur som man inte kan undertrycka, och som andra inte kan förvänta sig att man kan undertrycka. (Wikipedia)

KommenteraAvbryt svar