Papperslösa jobbar i knarkfabriker


Antalet knarkfabriker i Sverige har ökat lavinartat.

Från 211 anmälningar om narkotikatillverkning 2004, till 904 förra året. Organiserad brottslighet ligger bakom den storskaliga tillverkningen och i fabriken jobbar illegala invandrare, dvs. de som har tillgång till fri vård, fri tandvård och som uppenbart i dessa fall erhåller skattebefriade löner.

Källa: GP


11 responses to “Papperslösa jobbar i knarkfabriker

 • Mary Agnes

  Hellre knarklösa i en pappersfabrik än papperslösa i en knarkfabrik.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Arbetsgivare inom restaurangbranschen utnyttjar systemet med instegsjobb för egen vinning, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

  Syftet med instegsjobben är att de anställda ska lära sig svenska på en arbetsplats och Arbetsförmedlingen står därför för 80 procent av lönen. Men istället för att betala den anställda behåller flera arbetsgivare pengarna själva. Oetiskt och upprörande, anser arbetsgivarorganisationen Visita.

  — Det snedvrider konkurrensen och skapar olika förutsättningar som inte är korrekta, säger Visitas presschef Erik Bratthall till Ekot.

  Gilla

  • Lena

   Mary -Agnes
   Undrar hur många av dessa anställda som får den av skattebetalarna subventionerade lönen och när det gäller vissa i samhället så får kanske den anställde en minipart medan arbetsgivaren i vissa fall tar huvudparten.
   ”Alla system är där för girigheten” när den är subventionerad av, stat och kommun.

   Gilla

 • eva

  Alliansens åtgärder för att vitalisera arbetsmarknaden utformades på ett sådant sätt att bovar och banditer kan härja fritt.

  Gilla

 • Uppgiven

  Är de arbetarna del av det kompetensregn SVT talade om?

  Gilla

 • BH

  Ja här behövs krafttag,- regeringen måste sammankalla riksdagen även om det råder sommerdvala. En nationell knarkfabriksamordnare måste tillsättas, ett nära samarbete mellan skatt och tull samt lokala flyktningekontoren bör inom en viss tid kunna få till stånd en helt frivillig ordning, där en del av överskottet går tillbaka till Migrationsverket, så inte produktionen blivar lidande på grund av personalbortfall. Den arbetsstyrka som hjälper polisen med utredningen skal omedelbart ersättas av nya arbetare från verkets enorma resurser. Sen skal LO inkopplas således att löner och pensionsavtal följas, därvid kommer inte de papperslösa i klemm i ett senera skede i livet………………………!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Parallell-samhället som inte betalar skatt utan suger ut bidrag, parallell-samhället som har sin egen rättsskipning (som vi har sett många exempel på sistens), parallell-samhället med egen kontant-ekonomi i butiker med stulna varor och/eller pirattillverkade varor, parallell-samhället som med kraft attackerar varje försök från utomstående att störa deras verksamhet… parallell-samhället som beskjuter myndighetspersoner som träder in i deras territorium… Herregud, sjuklöverFrankenstein har skapat ett Monster.

  Gilla

  • Grune

   Det blir så här när vi har 300 st gravt förståndshandikappade sitter i riksdagen och en regering som till 100% också lider av samma sjukdom.

   Gilla

 • jgarn

  De som gömmer och hjälper dessa gangsters är då potentiella mördare. Berätta det för dessa supernaiva dårar.

  Gilla

 • Joy

  Snart tippar Sverige över totalt. Vi är ett land med grava problem och våra politiker mår toppen och gläds åt sin humanism och tolerans. Gräsrötterna är några man trampar på, vi är totalt nedgjorda och betalar för vår egen undergång.

  Gilla

 • Geronimo!

  Riktiga pensionsräddare med andra ord

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: