“Antirasisternas blinda fläck”

Så skriver Adam Cwejman i en ledare på GP.

Malmö är en hotfull stad om man är jude, hoten och trakasserierna ökar i intensitet, men antirasisterna väljer att diskutera symbolfrågor.

Samtidigt som antirasisterna diskuterar dessa symbolfrågor, väljer allt fler judar att lämna Malmö och i många fall också Sverige. Svensk media har börjat att uppmärksamma det utbreda hatet mot judar i Sverige (vilket också utländska gör), samtidigt som de engagerade antirasister som annars hittar rasism i alla vrår, blundar för rasismen mot judar. Förklaringen enligt Cwejman är denna:

“Problemet är nämligen att det inte är nazister som är huvudproblemet, det är invandrade, och barn till invandrade från Mellanöstern som utsätter judarna för rasistiska glåpord”.

Källa: GP

6 thoughts on ““Antirasisternas blinda fläck”

 1. När hatobjektet (judar) för dessa vidriga parasiter från mellanöstern flyttar för gott från Sverige kommer att inträffa den som har inträffat i alla arabiska länder. Hatet vänds mot ursprungsbefolkningen. Det är en sorglig scenario som väntar på den likgiltiga befolkningen.

  • MENA-folket anser ju redan att det är deras land (=Sverige). Antagligen givet dem av Allah.

   • Visst är det så jag såg en video där en skäggtomte blev intervjuad och ställd mot väggen varför han levde i ett land med otrogna och åt av deras (våra) pengar, hans svar var att det inte var våra (dom otrognas) pengar utan det va Allahs pengar.

 2. Vill bara gråta! Jag förstår inte varför Sverige säljs ut till Mellanöstern. Vad har vi gjort för att tvingas in i denna vakna mardröm. Det är inte mångkultur, det en monokultur, muslimsk.

 3. Och djupt djupt inne i en ledare i dagens Expressen (som är pissesur för att jag blockerat deras annonser…), en ledare som handlar om att judar måste lämna Sverige och Europa, finner man EN (1) enda rad om vem som ligger bakom problemet. Man undrar VEMs rödpenna som varit framme och strukit i Abramowichs artikel “En skam för Europa att judar emigrerar”… nej, det undrar man inte alls.

  –o o–
  Judehatet i Malmö sattes under lupp i ett avsnitt av Uppdrag granskning tidigare i år (21/1). De intervjuade berättade att hatet har blivit en del av deras vardag. Judiska lärare kallas för “jävla jude” i korridorerna. De får höra sådant som “du ska till Auschwitz” och “vi ska döda alla judar”, framför allt från elever med muslimsk och palestinsk bakgrund. Särskilt illa blir det när det hettar till i konflikten mellan israeler och palestinier.”

Kommentera