Vi och dom

Jag funderar över samma sak som säkert många av er gör.

När en invandrare nekas ett jobb, gör något bra på fotbollsplan, startat ett företag, räddar en kattunge från att drunkna, ingriper vid ett rån, går miste om en bostad…benämns personen som invandrare.

När en invandrare jobbar svart, slåss på fotbollsplan, skattefuskar, dränker en oskyldig kattunge, rånar pensionärer, handlar med svarta bostäder…benämns personen som svensk.

Är detta vad man menar med vi och dom?

14 thoughts on “Vi och dom

  1. Ja, ”invandrare”, som i sin hjärntvätt/ religion/ levnadskrav har som mål att döda invånarna i landet de väller in i måste ju bemötas utifrån sin avsikt.

    Invandrare, som är, känner sig och agerar som Svenskar ska vi naturligtvis också bemöta utifrån sin avsikt, positivt.

    Bemötandet av dessa, helt olika grupper, blir, och bör vara helt olika.

    Jag är rädd för den första gruppen! De hotar mig till livet!

    Den andra gruppen förväntar jag mig att de arbetar hårt för att, tillsammans med oss, ”reducera kostnaden” för den första gruppen. (Kanske få dem att avsäga sig sitt löfte att följa sin regelbok på ett officiellt godtagbart sätt)
    Vi Svenskar (inklusive invandrade Svenskar) kan inte hysa individer, vars mål är att döda oss!

    Något måste vi göra!

  2. Helt rätt Stefan K. Du beskriver detta så bra.

    Fast försök inte påtala detta till de ansvariga på AB eller Expressen.

    Inte en chans att de håller med. De kommer påtala att du har fel.

  3. Religion baseras också på vi och de speciellt islam, med alla dessa uttryck som kafirer,troende,hycklare osv det där kallar till grupperingar alltså.

  4. Det här senaste muslimmordet på en liten flicka är typiskt för Sverige. I massmedia benäms mördaren bara som mannen. Om han varit Svensk så hade namnet på honom stått i neon. Det är lätt att avslöja svensk massmedia. Står inget namn så är det med 100% en invandrare och om nnamnet står är det en svensk.

  5. En riktig bra fråga ! Jag anser att östtyskarna träffade rätt när de gick man ur huse och proklamerade ” WIR sind das Folk!” Då föll muren och ”dom” kunde inte stoopa VI. För politikeradel och PK är det en mardröm.

KommenteraAvbryt svar