Ännu en kränkt muslim vill ha 20000 kronor

ISLAM. För en vecka sedan skulle Nourah Mehal hjälpa sin mamma vid ett besök på privata Plastikkirurgiska institutet i Malmö. Inne i undersökningsrummet började hon översätta vad läkaren sa till mamman. – Vi hann knappt börja förrän han vände sig till mig och sa: ”Varför har du slöja?”. Han lät arg på rösten.

Nourah blev förvånad och lite paff, men förklarade att hon var muslim. Läkaren krävde att slöjan skulle tas av. Hon fick ha den bara i sitt hemland, minns hon att han sa.

Chockad och arg vägrade hon. Då sa läkaren åt henne att gå ut. Det gjorde Nourah Mehal, som vid det laget var kränkt och ledsen.

Hon ringde polisen, som kom direkt. Då kom läkaren ut. Han hade inte menat det han sa och han hade bara försökt hjälpa mamman, sa han till Nourah Mehal. Samtidigt tog polisen upp anmälan. De tog också namnet på receptionisten som varit inne i rummet. Men hon ville inte vittna eftersom det rörde hennes arbete.

Stämning lämnades in till Malmö tingsrätt i mitten av juni i år. I den kräver den ideella föreningen Malmö mot diskriminering att läkaren ska betala 20 000 kronor till kvinnan.

-Pettersson läser att det är en privat klinik. Varför gå dit om man inte gillar reglerna.

Sydsvenskan skyddar som vanligt muslimerna och allt fel läggs på andra, i det är fallet, kirurgen.

SYDSVENSKAN skriver också att ”KORANEN KRÄVER TÄCKT HÅR I OFFENTLIGA RUM. Enligt de flesta tolkningar av islams heliga bok Koranen ska kvinnor täcka sitt hår när de befinner sig bland folk utanför familjen. Annars förlorar de sitt anseende. Slöjan kan vara viktig också för att berätta om identitet, könstillhörighet, samhällsstatus och religionstillhörighet.”

Där ljuger Sydsvenskan, inom islam finns nämligen något som heter Darura som vi i väst är alldeles för dåliga på att påpeka. Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga. Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls. Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig.

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle. Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet.

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

28 thoughts on “Ännu en kränkt muslim vill ha 20000 kronor

  1. Kom det några stämningsansökningar efter terrorattacken mot Londons tunnelbana där muslimerna mördade ett 50 tal oskyldiga engelsmän och kvinnor ?
    Om inte KONSTIGT tycker jag, de borde stämma vartenda Moske i London på miljardbelopp….MEN DET KANSKE KOMMER NÄR ALLMÄNHETEN FATTAR VAD DESSA JÄVLAR SYSSLAR MED!!

  2. ”Koranen kräver täckt hår i offentliga rum”??? Men nu lyder
    ju inte Sverige under Koranen, så vad fan menar Azylsvenskan??

  3. ”Ännu en” Pettersson tar en som exempel och med det vill han att vi förmodligen skall döma alla av nämnda trosuppfattning.

  4. Det finns ett arabisk ordspråk, gammal . Kanske 1000 år. Som säger: lev med ett folk 40 dagar, antingen bli du en av dem , eller lämnar dem. På ren svenska: ta seden dit du kommer . Bra att säga det till dem när dem känner sig kränkta, eller inte får sina rättigheter.

  5. Är det ännu en kränkt syrisk muslim? Eller palestinier? Två sidor av samma uppmärksamhetskrävande mynt. De gör vad somhelst för pengar och uppmärksamhet. Jag tror inte att hon ens hade tagit på sig slöja om det inte var så populärt i Sverige nuförtiden och man kan tjäna pengar på det. Man får också beröm och bli poppis bland sin egen muslimflock. Tror de att alla är dumma och inte fattar vad det här handlar om.

  6. Om den gamla haggan nu ville ha nya pattar så låt henne få det då men hon skall självklart betala det själv ur egen kassa.

  7. Varför ska en religion styra i ett sekulärt Sverige? Fult är det med dessa klutar på huvudet. Nazistsymboler är förbjudna, men inte muslimska.

  8. Tänk att polisen kom direkt??? Bostadsinbrott, våldtäckt på svenskor mm då kommer det ingen polis eller möjligen dagen efter, är det allahs lika värde?

  9. Det är lögner, det står inget om slöja i Koranen heller. Det är bara en tolkning som började spridas av salafister i Saudiarabien på 80 och 90-talet och alla gick på det. Även Burka (heltäckande) är inte med. Det har däremot varit en saudiarabisk tradition redan före islam pga ökenklimatet och det sägs att även judarna som bodde i de områden klädde sig så. Men visst, vill de gå runt och spöka här så får de tåla lite sanning åtminstone. Många av dessa barnasjälarna inte är pålästa och saknar intellektuell analysförmåga. Likaså Mona och resten av vänstermaffian. Men anledningen till varför de inte använder Nöd eller ”daroura” är att de vill just islamisera och inte anpassa sig. De är här för att stanna har de sagt för länge sedan. Europa är en gammal islamisk dröm sedan 1000 år sedan. Osmanska riket vill återuppstå och hämnas på engelsmännen som tog makten från dem.

  10. Det är härligt att vara i Dnepropetrovsk, Ukraina….Inga jävla salafister, Whabadister Islamister eller slöa somalier på gatorna här!!
    99,99999999999% är Kaukasier….trivs som fisken i vattnet 😊

    Men det är inte populärt att prata engelska med fulla ryssar….dom blir ganska lätt aggresiva 😉

      • Naturligtvis vill gamla fruntimret ett facelift för att vara ung och vacker under slöjan/burkan/hijab/niqab etc.
        Kosta vad det kostar, det är ändå inte hon eller dottern som betalar. Och inte ’flugologen’ Aiyscha heller – minns ni Aiyscha i min satirteckning på samma tema (burkatjej på läkarbesök) ?

    • I Koranen står det att läsa:

      Säg till de troende männen att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet; det leder till större renhet i deras liv. Gud är underrättad om vad de gör.

      Och säg till de troende kvinnorna att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet och inte visa mer av sina behag än vad som anständigtvis kan var synligt; låt dem därför fästa slöjan (khimār) så att den täcker barmen…

      • Bra ”Galten”!
        Om jag minns rätt är det sura 30 och 31 som har ungefär samma text för kvinnor som för män.
        Alltså ingeting om heltäckning = påhitt – hjärntvätt.
        JAG ÄR RÄDD

      • Så här ser texten ut i översättning.

        [24:31] Och säg till de troende kvinnorna att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet och inte visa mera av sina behag än vad som [anständigtvis] kan vara synligt; låt dem därför fästa slöjan så att den täcker barmen. Och de skall inte låta sina behag skymta inför andra än sin make, sin fader, sin svärfader, sina söner, sin makes söner, sina bröder, sina brorssöner, sina systersöner, närstående kvinnor, dem som de rättmätigt besitter och sådana manliga tjänare, som inte längre känner begär efter kvinnor, eller barn som ännu inte har begrepp om kvinnlig nakenhet. Och låt dem inte gå med svajande gång för att dra uppmärksamheten till sina dolda behag. Troende! Vänd er till Gud i ånger [över era fel och synder]; kanske skall det gå er väl i händer!

        Kanske något för juristerna att läsa.

        JAG ÄR RÄDD!

  11. Ja dom feta bidrag som hon redan erhåller blir ju ännu fetare
    om hon kan spä ut dem med lite diskrimineringsgodis.
    Själv tycker jag, som själv känner mig diskriminerad av
    att behöva se dessa påbyltade spöken att hon kan ta och
    flytta hem till Allahs land om inte det passar här! Vi ska
    fan inte gå på nåder för medeltidens folk som, stannat
    i utvecklingen.
    För trots att jag känner mig olustig till mods när jag möter
    dessa outvecklade religioners utövare, så begär inte jag
    diskrimineringsersättning för det!

    Ett gott råd, till er som betalar pengar för att läsa det
    skräp som tidningen Sydsvenskan presterar, gör som jag
    köp inte blaskan, det är den bästa investering ni kan göra,
    att inte köpa en tidning som tydligt visar att den vill Svenska
    folket illa! Låt deras upplaga fortsätta att falla, tills bara
    dom gratisexemplar dom delar ut blir hela upplagan!

  12. Det är ett väldigt lukrativt sätt att jämnt och ständigt hänvisa till sin avvikande ”religion” för att få lite extra klirr i kassan.

  13. Det är klart att de inte känner till darura, det är mycket mer lönsamt att gnälla och få pengar DO.
    DO går på allt och betalar med våra pengar. När ska Sverige börja sätta ner foten mot alla mussestollerier?

    • ”Rasist” är väl ett ockeord?
      Om jag minns rätt så avskaffades ordet ”ras” när det gällde människosläktet någon gång efter 2:a världskriget.
      D.v.s. ingen av oss kan ha åsikter om människors ras.

      Grupper, religioner och sekter känns mera relevant.

      Jag är ändå rädd för en viss religiös, hjärntvättad grupp av människor!

  14. Sverige måste sluta dalta med den här dödskulten som vill döda alla icke-muslimer. Var sak på sin plats, det bästa är att de inte kommer till Sverige utan att de stannar i sina resp. muslimska länder.
    De utnyttjar vår gästfrihet och är det sant att polisen kommer till en privat läkarmottagning är det SKANDAL!!
    Låt oss skicka ett TYDLIG BUDSKAP I VALET2018 ATT VI INTE VILL HA DESSA TYPER HÄR!!!

    • Ja det är säkert sant, om en Muslim fått en fis på tvären
      så rycker den Svenska polisen ut omgående, men om
      någon haft ett bostadsinbrott och försöker nå dem, då är
      det omöjligt att nå dem. Detta är inte Dom enskilda
      polisernas fel, det är order från deras glitterpinnar till
      chefer som hellre fjäskar för maktens män än hjälper
      medborgarna, precis som Svensk Media!

KommenteraAvbryt svar