10 thoughts on “Ingrid Carlquist om den muslimska ”våldtäkten” på Sverige

  1. Man kan inte annat än känna sig stolt över att kvinnor som Ingrid finns, även Mona Walter ska ha en stor eloge! Två kvinnor som säger sanningen!

  2. Jag börjar helt enkelt tro att sjuklöverpolitikerna och PK-etablisemanget anser att vi helt enkelt har det för bra i det här landet. Då tycker de väl att vi gott kan få stå stå ut med både det ena och det andra. Eller som pappskallen Kristoffer Appelquist säger att vi måste ”gilla läget”.

    http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/83215

    Det politiska klimatet har kollapsat totalt när det gäller diskussionen om invandringen att de övriga partierna kan gott kasta in handduken för gott eftersom de bara gör bort sig.

  3. Ingrid Carlqvist är en intelligent människa och en ärlig journalist, det är precis som hon säger, politiskt korrekt massmedia gör inte det de borde i en demokrati, nämligen att ärligt och rättframt berätta bl.a. om de muslimska gruppvåldtäkterna som pågår överallt över Sverige och som mörkas, försvansas, förminskas av politikerfrälset, inte minst det man som idag talar i Almendalen och som har ”fatta” tatuerat på vristen….Mannen som intervjuar Ingrid nämnde gruppvåldtäkterna i Storbritannien och där försöker man mörka sanningen….Jamie Glazov säger att de har ingenting med asiater att göra, det är inte asiater från Hongkong…-DET ÄR MUSLIMSKA GÄNG MED DEN POLITISKA ISLAM som genomför dessa grova brott….
    SVERIGE OCH EU VAKNA!!

  4. Är det nånting som får mig att hata, så är det våldtäkt. Oavsett vem svinet är. Mussarna är bevisligen överrepresenterat och jag hata. Om det gör mig till rassist…..så är jag stolt över det.

  5. Jo en sak till. Man ser bara parasiter i Malmö och på de allra flesta ställen i Sverige. Parasiter eller bidragstagare inget annat som Svenska folket måste betala för. Man blir ledsen förbannad på sju klövern.

  6. Ja Sverige är allvarligt skadat våldtagen av de sju grovt kriminella sju klövern. Den skyldige är främst de som sitter i sju klövern. Mot folkets vilja har de gett bort Svenska folkets välfärd. Sveriges värsta grövsta brottslingar och Landsförrädare är de som kallas för sju klövern. Använd muslimernas straff metod hugg av händer och fötter på samtliga som tillhör sju klövern anser jag samt utvisa dem från Europa. Vad anser ni ? T o m största delen av Sveriges befolkning har samma önskan som jag. Jag tror och hoppas att det kommer bli så med dessa grova kriminella tjuvpak i sju klövern.

  7. Ingrid Carlquist är en salt böna, hon viker inte för sanningen
    om den vidriga Islam, trots att hon får ta mycket skit för
    det!

  8. Alla brottslingar oavsett brott utvisas direkt utan lyxresa, utan chans att återvända till det förlovade landet Sverige.

KommenteraAvbryt svar